Dětská chirurgie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.3.12 19:06

Dětská chirurgie

Ahoj, máte někdo zkušenosti s dětskou chirurgií v Motole,prosím poraďte mi,na jakého dr. se obrátit.Syn(3,5let)­ma jít na fimozu.Jak to tam probíha?A nevíte jestli to dělají pod narkozou a zda se to dělá ambulantně?Syn je v poslední době ze všecho vystresovaný. :( a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
1.3.12 20:15

Já chodím s prckem do urologické ambulance, zatím jen sledování (klinické kontroly a ultrazvuk), prcek má menší obstrukci a rozšířené pánvičky. V ambulanci (na dětské poliklinice) ordinujou dva doktoři
MUDr. Kříž pondělí 9.00–13.00 l.3754 objednávání jen v pondělí

MUDr. Morávek úterý 8.30–13.00 l.3748 objednávání jen v úterý

Z porodnice nás doporučili ke Křížovi a než jsem to stihla zařídit, tak z nefrologie nás objednali k Morávkovi (z mého hlediska prašť jako uhoď, když je neznám). Morávka hodnotím jako nerudného, nepříjemného dědka a jsem ráda, že to není k operaci. Nebylo by mi milé, že by mi operoval mimi. Ale je to jen můj dojem a odborně to neposoudím. Snad jen, že by si před sáhnutím na dítě měl umýt ruce, nejdřív sahat na tvář, pak na břicho a nakonec na pindíka a ne přesně naopak a po osahání dítěte by si ty ruce mohl umýt taky, než sáhne na klávesnici.
Vždycky jsem tam čekala, i když jsem byla objednaná.

Příspěvek upraven 06.05.17 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.4.12 09:56

Tak Dr. Kříž je určitě milejši, byli jsme u něj, ruce si myl před i po :) , byl to dr., jaký má být, vysvětlí, odpoví na vše, dítě se ho nebojí, velmi profesionální. a je to velmi zkušený operatér.

Tuším,že tam ještě ordinuje Dr. Zeman, na kterého jsou recenze pochvalné, osobně neznám.

Fimosa se nejprve řeší konzervativně, tj. mastí s kortikoidem, dítě nesmí mít plenky. teprve pokud se nezdaří, nastupuje obřízka, podle konkrétní situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20113
13.9.19 11:30

Ahoj, syn má fimosu, řešilo se to mastičkou, nezabíralo, vždy jen pidi kousek, teď máme jít na vyšetření a asi nás už pošle na zákrok, ale pravděpodobně nemocnice Bulovka máte zkušenost? celou obřízku nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
14.9.19 12:52
@lucypaja píše:
Ahoj, syn má fimosu, řešilo se to mastičkou, nezabíralo, vždy jen pidi kousek, teď máme jít na vyšetření a asi nás už pošle na zákrok, ale pravděpodobně nemocnice Bulovka máte zkušenost? celou obřízku nechci.

Který, ten starší nebo ten mladší? V každém případě bych doporučil lékaře, který to řeší, pokud je to nutné řešit operací, operací s úplným zachováním předkožky, z Prahy to není daleko, je to primář chirurgie pro děti a dorost v Oblastní nemocnici v Kolíně. Jezdí za ním, pokud se chtějí vyhnout obřízce z celé republiky i ze Slovenska. Nově teď ordinuje jednou měsíšně i v Praze. Má své internetové stránky i s poradnou.

http://www.liborjanecek.cz/poradna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20113
15.9.19 09:54

Gin 124-ten starší, díky za info, uvidíme co nám řekne ten ke kterému máme jít a kdyby chtěl celkovou obřízku, tak odmítnem, ale snad bude rozumný, každopádně odkaz se hodí, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí