Dětská dílna pro 2letého syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
23.9.14 18:33

Dětská dílna

Ahoj, jdu si pro radu. Chci synovi 2 roky koupit dětskou dílnu. Miluje takové hračky, co se týče kladiv, hřebíků a tak :) chci se Vás zeptat jaká je osvědčená jako nejlepší a aby tam bylo hodně nářadí, aby to za něco stálo :) děkuji moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
23.9.14 19:52

Značku z hlavy nevysypu, ale dobrou dílnu jsem viděl minulý týden ve Sparky´s. Sice nebyla levná, ale měla svěrák, vrtačku, aku šroubovák… A asi patnáct kusů ručního nářadí.
Edit: ale třeba plastové hmoždinky bych mu v železářství koupil skutečné. Zas tak draho to nevyjde, zvlášť ty ze SAM Myjava, vylisované v jednom platu po 12 kusech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
14.12.21 12:58

Ahoj, obnovuji. Kdo máte dílnu - HRAJÍ si s tím děti nebo jen šlapete všude na šroubky a nářadí? :-D vhodné pro dvouleté nebo později? díky

• Citovat
  • Upravit
1554
14.12.21 13:14

@Eva.asdfghjkl hlídala jsem chlapečky bratry, 4 letý si s tím hrál často, 2 letý ignoroval 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8614
14.12.21 13:31

Za mě až tak od 4 let, dvouletém vůbec, tříletej jo, ale chvíli a spíš rozmazlovat šroubky, ctyrletej nadsenej kutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60977
14.12.21 14:08
@Eva.asdfghjkl píše:
Ahoj, obnovuji. Kdo máte dílnu - HRAJÍ si s tím děti nebo jen šlapete všude na šroubky a nářadí? :-D vhodné pro dvouleté nebo později? díky

Je z toho odkládací stoleček na jiny hračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815