Dětská kuchyňka Tefal - máte někdo?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2660
12.8.13 09:02

@zorietka Ta naše kuchyňka má zvuk 1 - když se něco postaví na hořák, tak to dělá zvuk vaření a pokud se to tam nechá, tak to syčí dooost dlouho, než to dovaří a zapípá. Řekla bych setsakramentsky dlouho (minimálně minutu, ale nevím, to neodhadnu) :mrgreen: na to, že to máme v obýváku. A to jsem jinak ke zvukovým hrám fakt tolerantní. :-)A jinak malá se s tím do pokojíčku úplně nezavře, protože bude za tebou pořád lítat a předkládat ti své skvělé pokrmy. :lol: Ale i tak to jde. ;) Máme 2 kluky - ten druhý je teprv roční, ale už i tak věčně u kuchyňky stojí a něco tam šteLUJE. Takže já investice nelituji. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
12.8.13 21:21

Holky dík za postřehy. Dnes jsem se byla na kuchyňku dívat, ale bohužel měli jen v krabici :? Sestavenou ji asi neuvidím, když se tam musí spousta věcí lepit, takže budu muset rysknout a hlavně dám na vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.8.13 21:27

@dexonka1 Tak dobře pořiď a pak dej vědět, jaká je spokojenost ;)…já teď sedím na netu a hledám, hledám… nechci za to utrácet majlant, takže uvidíme, která vyhraje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
12.8.13 21:32

@zorietka já myslím, že na 80% mám vybranou tu, na kterou jsem dávala odkaz. Už jsem koukala kdysi dřív a teď jsem se na to vrhla právě znovu a opět vyhrála tato. Do vánoc sice dlouho, takže se může ledacos změnit, ale vzhledem k tomu, že i recenze jsou vcelku dobré, tak je nejspíš rozhodnuto:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.8.13 21:46

@dexonka1 Do Vánoc budou ještě úplně jiné ceny, začnou slevy… lákadla :lol: Ta Tefal je krásná, škoda, že nemá žádný zvuk, dcera je nadšená ze všeho co vydává zvuky, takže kdyby alespoň ta plotna syčela a svitila trouba nebo něco… po takových se dívám zase já ;) A stále nevím, zda dceru obdarovat kuchyňkou ke 3 narozeninám (září) nebo až na Vánoce? Nevím totiž, kdy je nejlepší doba na pořádný kočárek s panenku Chou-chou? :think: Jestli to nechat až na pozdější věk? 4-5 let? Prostě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.8.13 21:53

http://aukro.cz/show_item.php?…
není krásná, ale je hodně levná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.8.13 00:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
15.8.13 21:48

Holky, mně se třeba líbí tato http://www.vikihracky.cz/…-rand-Soleil
je bezzvuková jako ta, na kterou jsi dávala na začátku odkaz-cena řekla bych pěkná, ale já naopak scháním zvukovou a hlavně vysokou tak metr, nemáte někdo zkušenost s touto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nebo touto (nikde jsem nevyčetla, jestli vydává zvuky, psala jsem i dotaz na prodejce, ale zatím bez odezvy http://www.direto.cz/…ti/16345315/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.8.13 07:18

@mismurka Ta cervena kuchynka tefal vypada dobre. Jak jsem psala, me az prekvapilo, jak to dela firma Smoby kvalitne. Fakt. :palec: Ackoli mame jiny typ, ale kvalita bude asi stejna. O te druhe nic nevim, ale jako plus bych tam videla baterii s kohoutky u drezu. Co jsem si videla deti s kuchynkami hrat, je kohoutek hodne oblibeny prvek… Pokud ji ale neuvidis v realu nebo nenapise nekdo zkusenost, proste nevis, jak je kvalitni… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
16.8.13 14:23

@Levandule121 to je právě to, sehnat někde zkušenosti jiných maminek, recenzí na netu málo a tady se taky zatím nikdo neozval.
Já už zkoukla snad všechny pro mě cenově dostupné kuchyňky, co jsou na trhu, je jich opravdu spousta, jde mi z toho už hlava kolem, denně čučim do bedny i na bazarové, ale těch zkušeností a doporučení je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.8.13 20:29

@mismurka holky, já bych řekla, že právě na tu, na kterou jsem dávala odkaz je recenzí docela dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
16.8.13 20:30

@dexonka1 no jo, ale to je ta bon apetit tefal že? A tu já rozhodně nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.8.13 20:32

@mismurka aha…tak to já nevěděla. Proč ji nechceš? Možná jsi to psala, ale nechce se mi to teď hledat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
16.8.13 20:33

@dexonka1 špatné recenze a prý nevydává zvuky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.8.13 20:36

@mismurka aha…tak zvuky já nechci a recenze mi právě přišly docela dobré. Jediná chyba, které jsem se dopídila byla, že ji holky musí mít u zdi, což pro mě není nevýhoda, neb ji ke zdi plánuju ;) ale nic „závažnějšího“ jsem neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí