Dětská kuchyňka Tefal - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2853
16.8.13 20:38

@dexonka1 no já měla recenze od kamarádek, protože jsem o ni taky zprvu jevila zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.8.13 20:39

@mismurka tak to jo…já bohužel nikoho, kdo ji má neznám, takže spoléhám na kvanta recenzí na netu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
16.8.13 20:39

@dexonka1 ty recenze, co postrádám, jsou právě na úplně jiné kuchyňky víš, vždy se mi něco zalíbí, tak brouzdám a hledám a recenze žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
16.8.13 20:44

@dexonka1 a myslíš, že v předvánočním období budou hodně slevy na kuchyňky, že by se vyplatilo počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.8.13 20:45

@mismurka tak to je jasné. Já myslela, že právě na tuhle, co chci já, je spousta recenzí. Já zas nepídila po jiných. Ale chápu to, měla jsem to tak s kočárkem. Moc se mi líbil, ale recenze žádné :? tak snad něco najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
16.8.13 20:57

Máme tuto, kupovali jsme dceři k Vánocům a spokojenost…
Ale… je to pořád jen plast, takže je samozřejmě lehká, pokud jí dítě bude chtít převrátit, tak převrátí, je vhodnější do prostoru kvůli úložným prostorám, ale my máme u zdi a ničemu to nevadí. Vydává zvuky při vaření ( respektive na plotně je čudlík, který když se zatěžká hrncem tak syčí)… A stejně si s ní víc vyhraje syn :mrgreen: Na něj už i spadla, když se jí snažil přestěhovat a zvládl to celkem s přehledem :mrgreen:

http://www.kamilka.cz/index.php?…

Pokud bych si měla vybírat kuchyňku já, vezmu tu dřevěnou s IKEY ;)

Každopádně při objednávce dávat pozor na rozměry, některé vypadají pěkně, ale jsou hrozně prťavé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.8.13 21:25

@spagetka ta vypadá taky moc hezky ;)
Mně se zas ta z IKEA až tak moc nelíbí - má ji neteř. Je to dřevo, to je fakt…ale to je tak jediné, co na ní oceňuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
16.8.13 22:26

@spagetka tak tuhle jen v jiné barvě mám jako rezervu, když neseženu něco lepšího, s těmi rozměry máš recht, často nenapíší ani veškeré info ke každému výrobku a tak pak obesílám prodejce různými dotazy, hlavně pokud jde o výšku prac. desky, potřebuji tak 50cm, malej má sice 2 roky, ale je dost vysokej a plno suprových kuchyněk je prostě malinkejch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.8.13 12:07

@spagetka můžu se jen zeptat, u té kuchyňky je jen zvuk toho vaření, nebo i něco jiného, měla jsem ji právě pro malou vyhlídnutou, předem díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
19.8.13 15:41

@AknelS. Je tam jen ten zvuk vaření, nic jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.8.13 19:49

@spagetka moc díky, to se ještě budu muset kouknout po nějaké jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.10.13 13:59

Tak jaké kuchyňky jste nakoupily, mně už z toho jde hlava kolem… Fakt se vyplatí investovat a koupit kolem těch 2500 - 3000,–? Nebo spíš stačí levnější? Přecejen se mi to zdá dost, i když peníze na to jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
19.10.13 14:05

My jsme koupili tu vetsi tefal dceri, cca 2800,– hraje si s ni ale jak kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
19.10.13 14:25

Koupili jsme Tefal studio, malá si s tím hraje dost, ale je na tom vidět, že je to jeden velký kompromis. Hezké to je, ale vytuněná dřevěná kuchyňka je úplně o něčem jiném. Já se rozhodla pro tuhle i z části proto, že jí v létě šoupnu ven k bazénku a nebude mi líto, když oprší, pomatlá blátem, odře, šestkrát převrátí na dlažbu apod. Uvnitř chybí poličky, místo v zadní části na „přípravu a krájení“ je malé, celkově je to hodně malé a stísněné.
Ovšem do pokojíčku nějakou vymazlenou kuchyňku by to chtělo. Ta z Ikea je myslím základ.
Ovšem, kdo chce fakt první třídu, zadejte na zbozi.cz heslo „kuchyňka Kidkraft“ a kupte nějakou od nich. Jsou naprosto boží!!! Asi si jednu taky koupím, čert vem potomka, maminka si bude hrát :mrgreen: a ještě si k tomu pořídím od Kidkraft domeček pro Barbíny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
19.10.13 14:38
@Genovesa píše:
Tak jaké kuchyňky jste nakoupily, mně už z toho jde hlava kolem… Fakt se vyplatí investovat a koupit kolem těch 2500 - 3000,–? Nebo spíš stačí levnější? Přecejen se mi to zdá dost, i když peníze na to jsou…

My jsme koupili z lidlu pvc kuchynku s nadobim. Po roce jsme stejne investovali do te z ikei za 2990. Ta mala nemela zadny ulozny prostor, veci byly vsude kolem. Taky byla dost vratka. Ta z ikei je fajn. Jen ji 14 dni po tom, co jsme ji koupili, zlevnili o 500 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí