Dětská kuchyňka Tefal - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
19.10.13 14:56

@qipa Já počítám s tím, že v létě ji šoupnu na terasu. Jinak bych asi pořídila dřevěnou. Jinak Kidkraft - krásné, ale i když si žiju velmi slušně, blázen nejsem, abych dala za takovou hračku tolik peněz. To zas fakt ne, i ty 3000,– mi přijdou teda dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.10.13 14:58

@Oudrey Tak to je pech. Když já bych ji chtěla v létě ven a i když je tedasa zastřešená, tak mi to dřevo nepřijde šťastné řešení :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
19.10.13 15:31

@Genovesa
A koupit ven nejakou pvc z bazarku za par korun a domu drevo? Tu drevenou zase vzdycky dobre prodas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
19.10.13 17:28

To je pravda, pouzite Kidkraft se skoro neprodavaji a kdyz, hned se po tom zaprasi. Ty plastove pouzite nikdo nechce. Ale je to paleta, to zadna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.10.13 18:24
@dexonka1 píše:
Maminky…vánoce jsou sice daleko :lol: ale už pomalu sonduje. Má doma někdo tuto kuchyňku tefal? http://www.medvidkovehracky.cz/index.php?…
Zajímalo by mě, jak jste ( a vaše holčičky samozřejmě) spokojené. Jde mně hlavně o to, jak je kuchyňka stabilní. Naše malá je pěkné šídlo a nic nenechá na pokoji, tak bych ráda věděla, jestli nepadá nebo není nějak jinak chatrná.
Moc děkuju.

Ahoj, máme stejnou, jen jinou barevnou kombinaci. Malá je spokojená, zatím se nám kuchyňka nepřevrátila, přijde mi celkem stabilní. Máme ji u stěny. Dvířka od ledničky a trouby šly z počátku těžce otvírat, teď už jdou ale lehce, asi to chtělo prostě párkrát otevřít. Zvuky nemá, což vítám, jen když se točí knoflíky od trouby a vařiče, hlasitě to cvaká. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že nemá skoro žádný odkládací prostor. Takže máme několik košíků s nádobím, potravinama atd. kolem kuchyňky na zemi. Kdybys měla nějakou konkrétní otázku, napiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.10.13 19:59

@qipa Já bych neřekla, že plastové z druhé ruky nikdo nechce. Když koukneš na mimibazar, tak skoro každá už má aspoň jednoho zájemce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.10.13 21:49

@Emal děkuji za pozitivni reference ;) Nakonec jsem se rozhodla skutečně pro tuto, jen v jiné barvě, takže má navíc pultík, právě kvůli místu navíc. Ježíšek už je zaukolovaný, tak snad budem (teda hlavně malá) spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí