Plyšový pejsek - nemáte?

927
9.8.13 14:15

plyšový pejsek-nemáte?

Moc moc prosím, nemáte někdo tohoto pejska? Synovi se rozpadá na všech myslitelných místech, oko má taky užjen jedno a i to pomalu vypadá, smrdí jak hadr na nádobí, i když ho čerstvě vyperu… Ale spí s ním od narození a třebaže má i spoustu jinych (a hezčích), je tenhle ten nej nej. Bez něj neusne a nechce bez něj ani jen k babičce. O ceně bych nesmlouvala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
927
9.8.13 14:19

Přidám pro jistotu další fotky.:-) Může být tak do 20 cm velký,

Příspěvek upraven 09.08.13 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.8.13 14:22

Vypadá, že už hodně zažil :D snad seženete nového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
9.8.13 14:25

Bohužel nemám, ale počítej s tím, že i když se ti podaří sehnat stejného, nemusí ho synek přijmout. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.8.13 14:27

Nemám, ale jen jednu radu, co zabralo když jsem byla malá na moji hračku, aby už nebyla zasmrádlá :) mamka trochu rozpárala, vyhodila výplň, vyprala samotné a dala novou výplň… nevím, čím to tehdy vycpala, ale ten smrádek právě způsoboval ten starý vnitřek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
9.8.13 14:27

Jo, zažil toho hoodne. Já vím, že ho přijmout nemusí, vždyť nebude tak krásně smrdět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
9.8.13 14:30
@janica252 píše:
mamka trochu rozpárala, vyhodila výplň, vyprala samotné a dala novou výplň… nevím, čím to tehdy vycpala, ale ten smrádek právě způsoboval ten starý vnitřek :)

To bych mohla zkusit, díky. On ho má v puse od rána do večera 20 měsíců. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
9.8.13 14:30

@Bersaba Souhlas. Bratranec měl zajíce, olezlej byl, hrůza. Babička mu dopletla nohy, ruce, aby to nebyl jen cár s hlavou. Pak se jim podařilo sehnat nového, uplně stejného. Nepřijal, chtěl jen tu hrůzu smradlavou.

My takhle sháněli kačera Duffyho z Mc Donalda. Dcera ho ztratila u babičky, našla jsem ho na MMB. Paní nabízela, že prodá jen 4 dohromady - Duffy, Silvestr, kuřátkoa králíka. Tak jsem teda souhlasila. NAkonec psala, že se synek nechce těch dvou vzdát a že pošle jen 2 hračky, ta polovinu. Tím lépe, řekla jsem si. Přišel balíček a tam 2 hračky a 10Kč jako zpátky. To, že já platila 50Kč za 4,mělo být 25Kč. Něřešila jsem to, jen jsem si řekla, jak jsou lidi pěkně vyčůraní :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
9.8.13 14:35

Mně by i cena byla celkem jedno, hlavně abychom měli nějakou jakousi náhradu, protože tahle hrůza asi další 2 roky nevydrží synkovo denní cucani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.8.13 14:38

@1024 no, ještě můžeš být ráda, že ti neposlala dva jiné místo toho, kterého hlavně si chtěla :)) lidi jsou různí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.8.13 14:39

@barbarossa a nemáš strach ho rozpárat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
9.8.13 14:46
@Lenka512 píše:
nemáš strach ho rozpárat? :mrgreen:

Jako že ho poškodím nebo že od něj něco chytnu? :D Jasně, ze se bojím ho rozparat, syn by ztrátu nepřežil a hlavně my s manželem taky ne. To jsem zkusila jednou, sebrat mu ho. Vydržel řvát 2 hodiny v kuse, pak jsem to nevydržela já a dala mu ho zpátky. Prát ho musím tak, aby to nevěděl, jinak ho vyžaduje klidně i mokrého. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
9.8.13 15:13

Je to teda chudák - ten pes :mrgreen:, u nás je něco podobného s mickeym mousem, tak se taky děsím toho, ho někde ztratit, zapomenout, jednou jsem musela burcovat kuchařku ze školky, aby mi otevřela školu, syn ho nechal v šatně školky a byl pátek!!! To by byl strašný víkend :mrgreen:
Nicméně, k tématu, takového psiska jsem měla já, dcera ho někde na půdě našla, má ho v hračkách, nehraje si s ním, zkusím najít a tajně vyfotit, ono kdyby ho objevila, zase ho „strašně bude chtít“, kdyby to byl on, klidně pošlu a nebudu chtít nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
9.8.13 15:17

@barbarossa je to ten pes, jak má rozepínací břicho a v něm mládata?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 15:17

A co podobného nechat ušít?

• načítám...