Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Moc moc prosím, nemáte někdo tohoto pejska? Synovi se rozpadá na všech myslitelných místech, oko má taky užjen jedno a i to pomalu vypadá, smrdí jak hadr na nádobí, i když ho čerstvě vyperu… Ale spí s ním od narození a třebaže má i spoustu jinych (a hezčích), je tenhle ten nej nej. Bez něj neusne a nechce bez něj ani jen k babičce. O ceně bych nesmlouvala. ![]()
Přidám pro jistotu další fotky.:-) Může být tak do 20 cm velký,
Příspěvek upraven 09.08.13 v 14:26
Bohužel nemám, ale počítej s tím, že i když se ti podaří sehnat stejného, nemusí ho synek přijmout. Vlastní zkušenost.
Nemám, ale jen jednu radu, co zabralo když jsem byla malá na moji hračku, aby už nebyla zasmrádlá
mamka trochu rozpárala, vyhodila výplň, vyprala samotné a dala novou výplň… nevím, čím to tehdy vycpala, ale ten smrádek právě způsoboval ten starý vnitřek ![]()
Jo, zažil toho hoodne. Já vím, že ho přijmout nemusí, vždyť nebude tak krásně smrdět ![]()
@janica252 píše:
mamka trochu rozpárala, vyhodila výplň, vyprala samotné a dala novou výplň… nevím, čím to tehdy vycpala, ale ten smrádek právě způsoboval ten starý vnitřek
To bych mohla zkusit, díky. On ho má v puse od rána do večera 20 měsíců. ![]()
@Bersaba Souhlas. Bratranec měl zajíce, olezlej byl, hrůza. Babička mu dopletla nohy, ruce, aby to nebyl jen cár s hlavou. Pak se jim podařilo sehnat nového, uplně stejného. Nepřijal, chtěl jen tu hrůzu smradlavou.
My takhle sháněli kačera Duffyho z Mc Donalda. Dcera ho ztratila u babičky, našla jsem ho na MMB. Paní nabízela, že prodá jen 4 dohromady - Duffy, Silvestr, kuřátkoa králíka. Tak jsem teda souhlasila. NAkonec psala, že se synek nechce těch dvou vzdát a že pošle jen 2 hračky, ta polovinu. Tím lépe, řekla jsem si. Přišel balíček a tam 2 hračky a 10Kč jako zpátky. To, že já platila 50Kč za 4,mělo být 25Kč. Něřešila jsem to, jen jsem si řekla, jak jsou lidi pěkně vyčůraní
.
Mně by i cena byla celkem jedno, hlavně abychom měli nějakou jakousi náhradu, protože tahle hrůza asi další 2 roky nevydrží synkovo denní cucani.
@1024 no, ještě můžeš být ráda, že ti neposlala dva jiné místo toho, kterého hlavně si chtěla
lidi jsou různí…
@Lenka512 píše:
nemáš strach ho rozpárat?
Jako že ho poškodím nebo že od něj něco chytnu?
Jasně, ze se bojím ho rozparat, syn by ztrátu nepřežil a hlavně my s manželem taky ne. To jsem zkusila jednou, sebrat mu ho. Vydržel řvát 2 hodiny v kuse, pak jsem to nevydržela já a dala mu ho zpátky. Prát ho musím tak, aby to nevěděl, jinak ho vyžaduje klidně i mokrého. ![]()
Je to teda chudák - ten pes
, u nás je něco podobného s mickeym mousem, tak se taky děsím toho, ho někde ztratit, zapomenout, jednou jsem musela burcovat kuchařku ze školky, aby mi otevřela školu, syn ho nechal v šatně školky a byl pátek!!! To by byl strašný víkend ![]()
Nicméně, k tématu, takového psiska jsem měla já, dcera ho někde na půdě našla, má ho v hračkách, nehraje si s ním, zkusím najít a tajně vyfotit, ono kdyby ho objevila, zase ho „strašně bude chtít“, kdyby to byl on, klidně pošlu a nebudu chtít nic.
@barbarossa je to ten pes, jak má rozepínací břicho a v něm mládata?? ![]()