Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Syn má toho Mickeyho a taky má jen toho jednoho, má malého, toho vůbec nebere a pak velkého, říká mu táta, ale má ho jen v posteli, tím to pro něj končí, má prostě jen toho jednoho, kterého miluje nadevše, tahá ho všude s sebou.
@Petorka nic se nedeje, jen jsem to zkusila. Snad mu ta obludka jeste chvili vydrzi.
Diky.
@barbarossa píše:
@Petorka dekuju za odpoved, podle popisu je to presne ten nas velky, ktery ale syna nechava chladnym. Bohuzel, miluje jen toho maleho, 17cm velkeho chudacka ozuzlaneho. Jeste jednou diky za snahu.
Taky se přimlouvám za to nechat ho vyspravit, beru podle sebe i mých dětí
, já měla v dětství oblíbeného medvěda a když se začal rozpadat, moje mamka ho na místech, která to nutně potřebovala potáhla podobnou látkou a dovycpala ho, prostě šel „na operaci“ a bylo to, fungoval pak dalších pár let a hlavně to byl pořád On. Novej mazlík je pro ty prcky něco jako jiné dítě pro nás matky - taky bys nechtěla, aby ti někdo vyměnil syna za někoho, kdo je třeba „dokonalejší“ ![]()
@ježourek x.x.x ono to puvodne jak pejsek Pluto vypadalo, jenze nasledkem denniho ocucavani uz skoro ani nepoznate, ze to ma byt pes. ![]()
Tak já se zkusím podívat do pytle kde máme plyšáky a zkusím ho najít. Pak napíšu zda ho vůbec mám, počítej tak zítra nebo pozítří
@žížal jasne,ze bych neco takoveho nechtela a naprosto chapu syna, ze zuzlika neda z ruky, ja mela takhle medveda Misu. Zrovna o vikendu ho nasel u nasich a vzal si ho do postele.
Ja mam jen desny strach z toho, jak bude nestastny, az se mu pejsek rozpadne definitivne. Bohuzel, asi to bude brzy, je uz dost chatrny. Vsak je to videt i z fotek. ![]()
@barbarossa Tak pejska sem našla, jen nemůžu vyfotit.je asi 15cm dlouhý, žlutý s černýma ušima nahoře, malý černý ocásek a čumák ale má plastový oči. Tak pokud si myslíte že by takový vyhovoval není problém zaslat
@ježourek x.x.x to by bylo asi presne ono!!Takhle v podstate vypadal ten nas, coz je videt trosku i na tech fotkach. Kolik byste si za nej predstavovala vcetne postovneho?
@barbarossa to jsem ráda, akorát ten můj je v trošku pevnějším stavu
. Nevím jestli to půjde zkusím zaslat poštou aby poštovné hradil příjemce jinak nic za něj nechci, kdyžtak napište do sz adresu a já ho pošlu
Maminky, pred rokem jsem tu poptavala pejska, pricemz bych rada znovu podekovala uzivatelce @ježourek x.x.x a taky uzivatelce @Daduka za jejich pesany. Dnes se chci zeptat, jestli nahodou nema nekdo tyto plysaky. Tenhle je od Fehn Baby a ma v sobe rolnicku, nemuzu ho uz nikde na netu sehnat.
A pak tenhle, ale znacku bohuzel nevim, kupovala jsem ho v bazaru uz bez znacky. Nas mladsi oba miluje, jdou tak hezky muchlat a zuzlat.
@barbarossa Ten druhý bude z IKEA: http://www.ikea.com/…ts/00141401/
@Litta je, moc dekuju, to me ani nenapadlo, ze by mohl byt z Ikea.
Maminky, kdyby nekomu doma ladem lezeli takovi pejsci vsech velikosti a barev, tak my je sbirame. Mame jich asi 10.
No a pak kocky od Aventu, ale ty uz jsou v podstate nesehnatelne.