Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky.Četla jsem tu už hodně diskuzí,ale stějně marně.Scháním pro svá 3letá dvojčata matrace do velké postele.Jaké máte vy?Chci pěnovou a max. do 2tisíc a aby byla kvalitní,nechci žádnou měkotu,radši tvrdší.A slyšela jsem že ideální výška je 10-15cm.Poradte atd
Ahoj, mám pro obě děti matraci z lidlu, je tvrdá, neprofilovaná (to je prý pro mrňata lepší), potah prací do 90 stupňů, vysoká 15 cm, cena cca 1500. Minulý týden byla v akci, ale třeba jim někde nějaká ještě zbyla ![]()
Co říkáte na tuhle matraci? http://www.fhnabytekplus.cz/…-zdarma.html
U nás je teď matrace taky aktuální případ, tak čekám, co kdo poradí. Ta matrace v odkazu vypadá dobře, akorát jsem někde četla, že ty zóny jsou dělané pro dospělé a ne pro děti ![]()
Já vím,jsem už z toho na nervy,taky nechci zonovou,ale našla jsem ted jseště jsednu a ta by mohla být dobrá,hodím sem odkaz
Tady další http://www.matrace-ostas.cz/…a-plus-c-1_9 ,tak mi poradíte,která bude z tech 3odkazů nejlepší?
Tak já děkuju moc za tipy
a rozhoduju se mezi 1. a 3. odkazem a jsem lehce nakloněná 1., protože má letní a zimní stranu. A ta cena docela jde. Byla jsem se včera podívat do nábytku tady u nás a tam mají matrace ultra drahý. Pod 4000 se nedostala ani jedna. Přišly mi složením stejné jako na odkazech od tebe. A přitom to není drahý nábytek, kupovali jsme tam gauč
. Jak to teď píšu, tak jsem se rozhodla objednat tu 1. - letní a zimní stranu ( snad jsem si ty odkazy nepopletla
)
. Dík moc za pomoc
Ty už sis vybrala?
No já mám taky dilema,včera jsem celý den hledala a četla jaké jdou dobré a koukám taky hlavně na cenu,mám dvojčata a tich peněz moc není.Říkala jsem nejvíc do 2tisíc,tak bude něco přes.Nechtěla jsem hlavně zonovou a vyška má prý být 10-15cm a je dobré,když má pratelný potah.A ta první by mi taky právě vyhovovala a splnuje i moje požadavky a je vzdušná a nosnost má 130kg a je středně až tvrdší,měkkou nemám ráda a děti ted spí semnou v na rozkládacím gauči a ten je tvrdší a nevadí jim to
Ahoj holky,
obnovuji toto téma. Chtěla bych koupit pro syna do dětské postele matraci 200×90 a nevím, jakou vybrat. Na co se zaměřit. Neřešila jste některá teď tento problém? Můžete mi něco doporučit? Děkuju!
Když jsme probírali jakou matraci pro dceru, když měla kolem tří let, tak nám říkali (byl to obchod přímo, kde spočítali dospělým jaká matrace je nejvhodnějším), že pro tak malé dítě stačí molitanová matrace, když se dítě položí na matraci a jeho váha se rozloží, tak matrace je zatížená minimálně. Nehledě na to, že u tak malých dětí může dojít k „nehodě“ a po čase ve věku cca kolem 10-12.let už je dobré koupit kvalitní matraci. Tak jsme tedy koupili nejlevnější molitanovou v IKEA, spala na ní do 10.let (pak jsme postel prodali a jestli si koupili novou matraci, to fakt nevím).