Dětská matrace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
R.Brunclík
23.4.12 16:25

Pro děti je jednoznačně nejlepší matrace tvrdší, tzn. pro věk 1-4 roky bych preferoval matraci s polystyrénovou základní deskou. Tyto se vyráběly již
v době před 30 lety a stále svým složením patří k absolutně k nejvíce „zdravotním“ / jsou velmi levné/. V dalších rocích dítěte je možno používat matrace v kombinaci s kokosovou deskou. Zde je velký výběr - patří ale k již k dražším - a ne vždy jsou kvalitní /gumožíně jsou lepeny a chemie
asi nebude to nejlepší, že ?/

• Citovat
  • Upravit
5352
23.4.12 19:01

Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.5.12 22:29

Můžete mi poradit, kde je lepší mít tu kokosovou část? Kokos - molitan - kokos nebo molitan - kokos - molitan? Pokud bude kokos na kraji nebude ta matrace tvrdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.5.12 15:56

Já mám jasno, nebudu pod dítě dávat nějaký kokos. Kokos je odpad a kdo ví, jak to nějaký polák zpracoval a jestli to kvalitně vyčistil od roztočů.

Mám pifku na tuto:
http://www.nejbaby.cz/…-cm/d-75407/

Nemusím kupovat chránič matrace, je tam moderní textilie opatřená PUR membránou nepropustnou pro vodu, ale vysoce prodyšnou pro páru. Aktivně tak podporuje cirkulaci vzduchu v matraci, aniž by došlo ke vsáknutí tekutin do jádra lůžka (vysoce odolná vůči působení potu a moči). Membrána je vyrobena bez PVC a splňuje vysoké nároky na hygienu.

Máte s touto matrací někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.13 16:44

Postýlka a dětská matrace, jakou vybrat?

Dobrý den vespolek, chystám se na dlouhodobější pobyt našeho 5ti letého vnoučka a ráda bych se informovala na vhodnou postýlku i s matrací. Máte nějaké zkušeností?
Děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.11.13 23:49

@Ziza6 my ted koupili tuto matraci a je paradni http://www.sleepcentrum.cz/…e-sauvignon/ zustali jsme verni i obchodu, vzdy dobre poradi.
Postel to je asi jedno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
31.1.14 15:44

Holky obnovím diskuzi. Co říkáte téhle matraci? http://aukro.cz/…1069628.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 15:47

@Evika87 tuhle kombinaci jsem měla pro mladého a super.. sice byla pěkně drahá, ale koupila bych ji znova :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
31.1.14 16:18
@martina.se píše:
@Evika87 tuhle kombinaci jsem měla pro mladého a super.. sice byla pěkně drahá, ale koupila bych ji znova :palec:

Právě že tady je docela levná, ale píšou že dodávají matrace i do školek, tak snad to nebude šunt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 16:19
@Evika87 píše:
Právě že tady je docela levná, ale píšou že dodávají matrace i do školek, tak snad to nebude šunt :nevim:

to Ti nepovím, já za ni tehdy dávala asi 1000 kč :think: ale brala jsem ji v obchodě, mohla jsem ji ošmatat atd.. ale materiál byl super, pratelný potah právě taky paráda :palec: budu pořizovat znovu. Jen teď netuším, kde sehnat :think: ale možná v klasické prodejně, kde mají m atrace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
31.1.14 16:34

@tulen my jsme nakoupili pře net na www.nejlepsispani.cz..vyrábí se v Čechách a je výběr i z potahů… rady, co se týče materiálů jsou různé, ale mě se třeba na kokosových nelíbí to, že se po nějaké době drolí a je to přírodní, takže roztoči se toho nebojí, jak tu někdo psal :lol: ba naopak… spíš je to o tom, že jsou vzdušnější, ale pokud je postýlka s roštem, tak při své výšce cca 8cm proniká vlhkost dobře i jednoduchou pěnou…

pevné by měly být, už kvůli použití monitorů je to důležité, ale bude na tom spát mimčo a ne dospělák, takže pak je pevná třeba i tužší pěna :)

a když se člověk koukne, jaké materiály se používají ve zdravotních matracích, nikde tam třeba kokos nenajdete… proč asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
4.2.15 18:09

Ahoj objednala jsem pro dceru postel ale musím ještě pořídit matraci. Malé je 2,5 roku. Všechny co jsem koukala jsou zonovy, což si myslím, nepotřebuje. Pak jsem viděla jen obyčejné http://www.maxmax.cz/…0x90-cm.html Myslíte, že z toho oodkazu je dobrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
4.2.15 18:27

@yasmine5 do váhy 40 kg je úplně jedno jaká matrace je. Máme obyč pěnovou z Ikea za 900kč. Ta z tvého odkazu se mi zdá moc slabá - my máme 10 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
4.2.15 18:40

@yasmine5 my kupovali cocolatex, kvůli roztočům a plísním s pratelným froté potahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.2.15 19:45

@yasmine5 tak malé dítě zóny nepotřebuje, ani různé vychytané matrace s paměťovými pěnami. Stačí kvalitní pružinovka, nebo pro alergika nějakou, kde se nedaří roztočům. Rozhodně bych ale koupila nějakou vyšší, my koupili synovi do velké postele ve dvou letech pružinovku na míru vysokou asi 17cm. Má laťkový rošt a na tenkém molitanu by se asi propadl. Navíc se na té posteli vyspí případně i dospělý, kdyby bylo potřeba :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510