Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
AHOJ HOLKY. JE TADY MNOHO DISKUZÍ ALE NENAŠLA JSEM CO JSEM POTŘEBOVALA. CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT NA MATRACI.MÁM DOMA MATRACI KOKOS+MOLITAN. VRSTVA KOKOSU JE DOLE A NAHOŘE A UPROSTŘED MOLITAN.ALE PŘÍJDE MI ŽE TAK DIVNĚ TÍM KOKOSEM ZAPÁCHÁ. PATŘÍ TO TAK? PŘÍJDE MI TEN KOKOS ŽE VYDÁVÁ TAKOVOU ZVLÁŠTNÍ VŮNI.MŮŽETE MI PORADIT ZDA-LI TO TAK PATŘÍ?
DĚKUJI ZA ODPOVĚD.
ahoj. A jak dlouho ji máš vybalenou? Třeba to ještě vyčuchne. Já jsem teď taky koupila jednu,ale mám ji ještě v igelitu,když jsem kousek roztrhla a čichla si,tak teda taky to moc nevoní. Jenže nevím,může to být právě z toho igelitu ještě
.
ahoj, mam doma kokos molitan kokos bez zapachu, ale u rodicu sileny smrad. je to taky kokos molitan kokos 2× drazsi z jineho obchodu. uz to neni tak sileni jako to bylo, ale stale tim nacichne i prosteradlo a nebo plena co ma maly pod hlavou.
zkus ji dat na vzduch nejleepe na slunicko ![]()
Koupili jsme malému do postýlky matraci kokos a nezapáchá teda vůbec. Samozřejmě jsem ji hned vybalila z igelitu a už nějaký týden větrá, ale i hned po vybalení nebylo cítit vůbec nic.
DĚKUJI ZA ODPOVĚD. DOSTALA JSEM JÍ. JE PĚKNÁ PEVNÁ, PŘÍJDE MI JAK NOVÁ AŽ NA TEN SMRAD
.UVIDÍM CO Z TOHO BUDE, JINAK SE MUSÍM POOHLÉDNOUT PO JINÉ.ALE NEVÍM PO KETRÉ. ![]()
gabi.design píše:
Koupili jsme malému do postýlky matraci kokos a nezapáchá teda vůbec. Samozřejmě jsem ji hned vybalila z igelitu a už nějaký týden větrá, ale i hned po vybalení nebylo cítit vůbec nic.
DĚKUJI ZA ODPOVĚD.
DĚKUJI VÁM VŠEM ZA ODPOVĚDI
. A JESTLI MÁTE JEŠTĚ ZKUŠENOSTI S JINEJMA MATRACAMA, TAK BUDU RÁDA KDYŽ MI PORADÍTE JAKOU SI KOUPIT JINOU JEŠTĚ. ![]()
Ahoj, taky máme kokos+molitan a po vybalení žádný zápach nebyl, vůbec ![]()
ale už jsem slyšela, že některé ty matrace smrdí. ženský je větrají nějakou dobu před tím, než přijde miminko. ale čím to je, jestli prostě tím materiálem ![]()
my koupili rovnou tuto a spokojenost ![]()