Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, sháním dětskou metráž - oblíbené žirafky. Všichni kdo ji nabízí, píší český výrobce, ráda bych jej znala. Nikde na internetu to nemůžu zjistit, tak zkouším štěstí tady. Předem díky za jekékoli info
. Zuzka
ještě jsem je našla s modrým podkladem na mmb, stačilo zadat do vyhledávání „metráž žirafa“
Ano, přesně ty, látku jsem našla nejen na mmb, ale já bych ráda znala jméno výrobce, který ji prodává mnohem levněji. ![]()
Dobrý den, také bych chtěla znát toho výrobce:-(Už to někdo ví?
Dobrý večer,
sháním látku - metráž Winx… nevíte někdo kde bych ji sehnala, vůbec se mi nedaří ji kdekoliv sehnat ![]()
Ahoj,
poradí mi někdo, kde koupit metráž s motivem šmoulů? Našla jsem jen na fleru a ta se mi moc nelíbí.
Děkuji
Chtela bych detem nasit kalhoty z letniho softshellu. Vloni jsem kupovala, ale opet mi dorazil jen takovy tvrdy a plechovy, prestoze jsem se dodavatelu ptala. Priznam se, ze jsem to vyhodila, sama bych v tom nechodila, tak to nebudu strkat detem. Kupovali jste nekdo ted v posledni dobe a kde? Treba se uz ten prijemne poddajny (s membranou) nevyrabi a chci neco, co neexistuje. ![]()
@tulipán mam dobrou zkušenost celkove z unuodesign.cz, ale letní softshell jsem tam zatím nekupovala, mam ho jen ve vzorečku a zda se mi být ok
@browneye Kouknu na ne. Vzdycky si prohlizim ty se vzorem, nastve me cena a hledam jinde.
Me se driv strasne libily softy u Tkadexy, hlavne nabizi vysoke paroprpustnosti, ale nejhorsi plech byl…
@tulipán cena je vyšší, ale řekla bych, ze mají celkove kvalitu
nakupuju tam rada. Ještě mrkni, zda neco nemají třeba na sijemdetem.cz ale to fakt nevim, zda softshell mají
@browneye Ja tam kupuji elasticke uplety pro deti a docela casto, i patenty.
@browneye Na unuu. Na sijem detem jsem kupovala, tusim, takove ty pogumovane atestovane latky na svaciny, a material pro vyrobu vlozek (ktere jsem jeste neusila
).