Dětská metráž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
23.4.19 21:55

@tulipán já na sijem koupila merino a tenký bambus a trička pro manžela a ted za mnou stále chodí, ať zase objednam látky, ze mi uz nic jiného nosit nebude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
23.4.19 21:56

@tulipán sijes dětem kloboucky na léto? Z jakého materiálu? Dekuju😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16330
23.4.19 22:06

@browneye Kloboucky nesiju, ale kazdorocne jsem se chystala :mrgreen:, az mi deti vyrostly a ksiltovky to jisti. Strih na klucici ksiltovku jsem nesehnala, bohuzel. Kdysi jsem koupila hotove a usite jen z tenke bavlny a nosily se krasne. Ted jsem videla na kloboucky i hezky strih, myslim, ze to bylo posledni Ottobre. Koupila bych si americkou bavlnu stovku. Tu kupuji na dumlatek.cz, drive na U Meluzinky. Jestli jsi jeste nezkousela americkou bavlnu, tak uz nikdy nekoupis ceskou. ;)
Merino je pro me pocitove moc drahe, ale vlnene veci miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
23.4.19 22:13

@tulipán moc děkuji za typ na americkou bavlnu. Vyzkousim :palec: Hrozne chci dcerce ten kloboucek usit, tsk snad se k tomu dostanu. Je tolik veci, co mam v hlave. Tohle http://sijemdetem.cz/…o-vlna-pružná-tenká a tohle http://sijemdetem.cz/…100-barevná mi přijde cenově ještě koupitelne. Ale dost peněz to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16330
24.4.19 09:37

@browneye Otevrel se mi jen druhy odkaz, ale ja si to nejak prostuduji, diky, cema je srovnatelna s bavlnenym upletem, asi nakoupim. ;) Ja bych taky sila, ale nemam pracovnu, tak nez to vybalim a zase sbalim, ztratim pul hodiny. Ted mam v planu kalhoty a take mam nakoupeno na patchworkovou deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí