Dětská nosítka na silnou postavu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1145
18.8.11 14:00

Dětská nosítka na silnou postavu

Zdravím Vás všechny a mám dotaz…

máte prosím někdo zkušenost s nosítky, nebo klokankami, které by byly dostatečně velké i pro silnou, vysokou, XXL postavu? Děkuji za tipy, nebo rady. Jinak ještě upřesním, že pro dítě od uplného začátku :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
18.8.11 14:07

Ergo - myslím, že prodávají i prodloužení bederáku, bondolino taky prodává prodlužovač. U manduky nevím, jak je bederák dlouhý, ale určitě hodně. Šátek, ten mi přijde od začátku nejlepší, nejlíp sedne malému miminku a zkrátka se jen koupí delší než je běžné.
Klokanky bych vynechala, nejsou zdravé pro dětskou páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
18.8.11 14:07

já mám manducu…a nejsem žádné tintítko :oops: a je v pohodě…hlavně nekupovat klokanku! není zdravá pro děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.8.11 15:21

Mám šátek a nosítko beco, obojí v pohodě.
Doporučuju vyzkoušet, než koupíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.8.11 17:32

Já mám šátek 4,5 m a ze začátku stačil i na složitejší úvazy. Teď co je malý větší už jsem ho delší dobu nevázala, tak nevím. Ergo nosítko mám taky. Prodloužila jsem si bederní pás tak, že jsem tam prostě našila delší popruh o stejné šířce. Není to vůbec vidět a mám to dlouhé jak potřebuji. Malému se tam líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
18.8.11 22:29

Manzel je XXL, ma 120kg, 2m, mame Ergo a zapne ho v pohode. Jestli ho chces pouzivat od zacatku pak si budes muset prikoupit novorozeneckou vlozku.
Jestli premyslis i nad satkem pak jedine vyzkouset, kvuli manzelovi jsme museli koupit 5,2m protoze vsechny kratsi neuvazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
20.8.11 09:51

Holky děkuju…No a kdybych se tak jako zeptatala na další názor…Je lepší nosítko, nebo šátek? A doporučily byste mi nějaké ty šátky??? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.8.11 16:57

kazde ma svoje vyhody.. me satek prijde univerzalnejsi a lepsi pro ditko, a nositko zase skladnejsi a nosi i manzel.. stridame oboje, doporucuju vyzkouset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
18.1.12 17:57

Zdravím, dámy :mavam:
Dovoluji si využít diskuzi k položení mého dotazu. U druhého prcka bych chtěla šátkovat, nejlépeod začátku. Jak dlouhý šátek bych si měla pořídit, když jsem prcek (jen 150cm) a díky dvěma těhu brzy po sobě jsem řádnej cvalda?? :pankac:
Snad poradíte :kytka:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.12 12:23

mám beco, v pase je až 140 cm bez extendoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek