Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
ahoj, já si dala inzerát tady na bazárek a ozvala se mi jedna paní a prodala mi ji za 1750Kč jen párkrát použitou. taky jsem sháněla kde se dá a pod 2000Kč se shání dost těžko…je o ně dost zájem.
No ona onošená kvalita je pořád kvalita, takže se té ceně nedivím. To jen tak na okraj. Kde sehnat neporadím.
Co www.nosenideti.cz se pozeptat, třeba výhledově někdo bude prodávat.
Souhlas s Flyingfrog, ona i použitá je prostě kvalitní
A počítej s tím, že ji později sama prodáš se ztrátou několik set
Největší koncentrace nosítek je právě na www.nosenideti.cz v sekci bazar ![]()
Nebo zkus štěstí na www.ebay.de, ale podle mě výrazně levněji nekoupíš.
Anonymní píše:
Ahoj holky. Nevíte prosím, kde bych levně sehnala použitou manducu?Zdá se, že je to hodně používané nosítko, ale na internetových bazarech jich až tak moc není a když ano, tak mi cena 2.000 apod. příjde dost přemrštěná, když vezmu, že nosítko už není v záruce a je použité. Díky moc za případnou radu
![]()
![]()
Přesně, jak píšeš!
Já jsem nakonec udělala tak, že jsem si manducu půjčila v jednom shopu a pak jsem se zpětně domlouvala, jak to udělat, abych si ji mohla nechat. Nakonec mi paní majitelka nabídla ponechání za cenu zálohy a to bylo dva tisíce korun. Což mi vzhledem k tomu, že manduca vypadá jako nová a lepší nabídky jsem nenašla, přišlo docela férové.
Nevím sice, kolikrát byla půjčená, ale neřeším, protože fakt vypadá výborně a manžel to zkoumal, že vypadá v pořádku, vše jak má být.
Držím palce, ať seženeš!
http://www.nosenideti.cz/bazar.php
Pravidelně projížděj i bazárek na NošeníDětí, občas se tam objeví Manduca do 1500
mimibazar. Tam jsem bez problému sehnala skoro novou za 1800 i s poštovným. Ale musí se člověk koukat a být rychlej …
jo, na MMB musí být člověk rychlý, ale bývají tam taky. já to nikdy nestihla. btw. berry, žes to byla Ty, kdo mi ji tam vyfoukl ![]()
Je fakt, že se prodávají jeté manducy dost vysoko, ale lidi to berou, nedivte se. Já si pořídila novou, už to nebyl zas až takovej rozdíl. Za 2,5 vč. poštovného a navíc s návlekama na nožky, punčochama a ponožkama v ceně. Tak se to aspoň trošku kompenzovalo. A celé to zaplatil dědeček malé, tak ještě líp:-))
Mišo tenkrát tam byly skoro souběžně 2 za stejnou cenu. U první jsem moc zaváhala,tak po druhé jsem čapla a neváhala. A NELITUJU !!!!! ![]()
Ahoj-já ji vydražila na aukru za 1500 i s poštovným.Chce to fakt hledat.Těch bazarových portálů je spousta-já hledala tři týdny a vyplatilo se
berry4 píše:Mišo tenkrát tam byly skoro souběžně 2 za stejnou cenu. U první jsem moc zaváhala,tak po druhé jsem čapla a neváhala. A NELITUJU !!!!!
já vím, to byla legrace
. nakonec jsem taky sehnala pěknou červenou a jsem ráda, je to supr věc ![]()
jinak zakladatelko, vyplatí se fakt vyčkat a sledovat všechny možné internetové bazary a kolem těch 1500 by se měla dát sehnat
Já projížděla denně MMB, nosenideti a branu k dětem, sehnala jsem za 1800,– prakticky novou, ale chce to hlídat, no, moc jich není ![]()
A dostala jsem k ní i originál účtenku, takže ji mám ještě v záruce ![]()
http://www.mamaja.cz/…ova-2-jakost
Tady je Manduca nová z obchodu za dvojku, poštovné asi zdarma, nezjišťovala jsem…Ale cena podle mě super! Je jen poškrábaná spona, píší, takže to na nošení nemá vliv ![]()
Ahoj, s Manducou nemám zkušenost, ale mohu nabídnout nosítko Mai Tai, ke kterému mám podomáckou došitou „kapucku“ na spinkání. Nové stálo 1800 (+ taška, když ho nepoužíváš + přebalovací podložka). Viděla bych to na tisícovku?
Vím, že tu není bazárek, ale když píšeš jako anonymní…
Ahoj holky. Nevíte prosím, kde bych levně sehnala použitou manducu?
Zdá se, že je to hodně používané nosítko, ale na internetových bazarech jich až tak moc není a když ano, tak mi cena 2.000 apod. příjde dost přemrštěná, když vezmu, že nosítko už není v záruce a je použité. Díky moc za případnou radu