Klokanka Minimonkey

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
eliška84
3.8.11 11:47

Klokanka Minimonkey

Ahoj holky, za dva měsíce mě čeká porod a pomalu začínám zařizovat výbavičku a narazila jsem na tuhle klokanku: http://www.hracky-miminka.cz/…-tmave-seda/
Nemáte s ní některá zkušenosti? Líbí se mi, že je pro děti až do dvou let a že se dá i připnout na postýlku. Původně jsem přemýšlela o šátku, ale tam mám celkem strach, abych ho dobře uvázala 8-o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
3.8.11 12:38

Já bych raději vzala haipa daipa vak, když už něco „kolíbkového“ tvaru, většinou si ho maminky chválí, v jiných vacích většinou děti dost ploncají a špatně se tam umisťují - miminku může těžká hlavička spadnout na hrudníček, který mu tím přitlačí a znesnadní dýchání, nemluvě o tom, když byste měli špatné kyčle, tak v tom stejně nebudeš moct malé mimi nosit.

Šátku se neboj, to je jako bys nechtěla boty s tkaničkama, že si nebudeš umět uvázat mašličku :mrgreen: Pro začátek bych doporučila elastický šátek, je univerzálnější než vak, kdyby byl nález na kyčlích, tak se dá od narození nosit ve vertikální poloze a kyčlím ta poloha jen prospěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
3.8.11 13:56

máme baby vak, taky je až do x..ale Míša na ležení je už dlouhej a na sezení to ještě není, hlavně je mu v tom docela horko, takže ted máme raději nosítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.8.11 18:37

Já bych do toho nešla a zvlášť ne za ty prachy - vypadá to jako babyvak. Mám šátek a teď i Manducu a nic jinýho než Manducu bych už nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliška84
5.8.11 12:44
Gladys píše:
Já bych raději vzala haipa daipa vak, když už něco „kolíbkového“ tvaru, většinou si ho maminky chválí, v jiných vacích většinou děti dost ploncají a špatně se tam umisťují - miminku může těžká hlavička spadnout na hrudníček, který mu tím přitlačí a znesnadní dýchání, nemluvě o tom, když byste měli špatné kyčle, tak v tom stejně nebudeš moct malé mimi nosit.Šátku se neboj, to je jako bys nechtěla boty s tkaničkama, že si nebudeš umět uvázat mašličku :mrgreen: Pro začátek bych doporučila elastický šátek, je univerzálnější než vak, kdyby byl nález na kyčlích, tak se dá od narození nosit ve vertikální poloze a kyčlím ta poloha jen prospěje.

S šátkem žádnou zkušenost nemám a ani kamarádky ho pro mimča nemají. Mě se právě líbí, že takhle budu moct prcka nosit u sebe a budu mít i volné ruce.
Na haipa daipa vak jsem se dívala, ale to se můsí vybírat podle velikosti, takže až by byl prcek větší, tak bych si musela pořídit větší,ne?

• Citovat
  • Upravit
eliška84
5.8.11 12:57
Lasicka píše:
Já bych do toho nešla a zvlášť ne za ty prachy - vypadá to jako babyvak. Mám šátek a teď i Manducu a nic jinýho než Manducu bych už nechtěla.

No je fakt, že oproti babyvaku je to dražší, ale když sem se dívala na Manducu, tak ta stojí 2× tolik (ale zase ji člověk využije delší dobu). Ta by se mi líbila asi až později

• Citovat
  • Upravit
1187
5.8.11 13:01

radši zkus kombinaci vak pro mimi (tak do 4 měsíců?) třeba od Pecha a pak Manduku nebo jiné ergonomické nosítko. Já osobně jsem třeba šátek nebyla schopná navázat, takže jsem pořídila Manduku a max.spokojenost. Prochodili jsme s ní s prckem Tatry a to bych si třeba s tím nosítkem co jsi vybrala vůbec netroufla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
5.8.11 17:00

No u babyvaku nebo i tohoto nosítka je blbý to, že si tam klidně dáš dítě i špatně, je to jen kus látky, jak už tu někdo psal, pokud budete mít špatný kyčle, nemá se vůbec nosit v kolíbce. Další věc je, že je jen na jedno rameno, takže je to nepohodlný, dítě tam ani není nijak zafixovaný, takže při překlonu ho musíš jistit rukou. V manduce ani jedno z toho nehrozí. Ale nikomu ji nevnucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliška84
10.8.11 14:14

No kupovala bych to kdyžtak stejně až po porodu, už kvůli těm kyčlím…Jako úplně nejlepší by bylo si to nejdřív někde vyzkoušet…jestli se tam miminku bude vůbec líbit :-)
Musím se na ni ještě podívat, jestli se ta kapsa případně nedá nějak zmenšit, ale to tam nikde psané není, takže to asi nepůjde

• Citovat
  • Upravit
2889
11.8.11 13:25

A co koupit babyvak v bazaru? Prodava se i za 200. Na zacated budes neco mit a pak uvidis, co se ti bude libit pro vetsi mimco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
11.8.11 13:32

Hm, tak já tenhle vak koupila. Dala jsem an radu prodavačky, že to mimnka milují. A prd. Naše malá v tom řvala jak o život a byl dost nepohodlný i na nošení. Takže jsem ho šla vrátit. Pořídila Manducu a naprostá spokojenost.Malá se v tom nosila asi do 3/4 roku, ted už bych jí tam asi nedostala neb chce furt chodit, ale využiju pro druhý mimčo.
Jen holky, jak si Manducu zapínáte vzadu, když jste sami??? To mi totiž nejde zapnout a nejde do hlavy. :think:

• Citovat
  • Upravit
51750
17.8.11 09:28
Caty píše:
Hm, tak já tenhle vak koupila. Dala jsem an radu prodavačky, že to mimnka milují. A prd. Naše malá v tom řvala jak o život a byl dost nepohodlný i na nošení. Takže jsem ho šla vrátit. Pořídila Manducu a naprostá spokojenost.Malá se v tom nosila asi do 3/4 roku, ted už bych jí tam asi nedostala neb chce furt chodit, ale využiju pro druhý mimčo.
Jen holky, jak si Manducu zapínáte vzadu, když jste sami??? To mi totiž nejde zapnout a nejde do hlavy. :think:

Caty myslíš ten pásek co má držet popruhy na ramenou? Jestli jo, tak s tím jsem nikdy problém neměla, před nasazením jsem si vždy vytáhla to zapínání tak abych na něj došáhla a obvykle problém nebyl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.8.11 13:07

Aha, takt o musím zusit teda takhle nějak.Děkuju za radu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak