Manduca pro novorozence?

558
30.7.11 20:24

Manduca pro novorozence?

Přeji všem krásný večer!
Tak mi ještě zbývají necelé dva měsíce do porodu a já právě koumám, jaké nejvhodnější nosítko pro našeho prcka použít.
Mám malinko strach z šátku, ale teď jsem objevila manducu a moc se mi líbí.
Nikde ale nemůžu najít, jak se v ní nosí novorozenec, který ještě nedrží hlavičku. Na netu jsem našla fotky jen starších dětí. Chtěla jsem Vás proto moc poprosit, jestli nemáte některá fotku manducy se svým úplně malinkým miminkem, abych si to dovedla pořádně představit. Nejsem si totiž hlavně jistá, jestli se už i tak malá miminka nosí v poloze s nožkama kolem těla.
Předem moc děkuju.
 Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10120
30.7.11 20:29

je v ní novorozenecká vložka a nožičky má miminko jakoby pod sebou…snad je jasné jak to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
30.7.11 20:32

Chápu, jak to myslíš, ale nemáš náhodou fotku, abych to viděla, že? :oops:
Já tušila, že pro novorozence by poloha s nožičkama takto od sebe nebyla zrovna moc pohodlná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
30.7.11 20:39

nemám…a už ani nenafotím, malému je 5 měsíců…byl a je v ní spokojený a taky jsem ho v ní nosila doma, když měl uplakané období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
30.7.11 20:42

Tak ja bych novorozence do Manducy nedavala. Sama ji pouzivam asi od synovych ctyr peti mesicu a je bezva. Ale na tak uplne malinkaty miminko se mi to osobne moc nezda. Ja jsem mela taky obavy z satku a nakonec jsem si na radu kamaradky poridila ring sling, to je satek se zdrhovadlem, s takovymi krouzky. Hodis ho pres sebe, mimco do nej, zatahnes, a je to. Teda zjednodusene receno, chce to zezacatku trochu cviku jako vsechno. Libi se mi, ze mimco tam muze byt pohodlne vertikalne, muzes ho v nem i kojit atd.

• Citovat
  • Upravit
58
30.7.11 20:44

Ahoj, takhle to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
30.7.11 20:45

Tady jsem nasla jakejsi web se slingama.

http://www.theslingstation.com/mayapadded.html

Ja mam ten od Maya a jsem spokojena. Koupila jsem pres internet, jinak nevim, kde se v Cechach daji sehnat.

• Citovat
  • Upravit
558
30.7.11 20:47

Já si právě říkala, že manduca bude ideální také z toho důvodu, že v něm budu moct nosit mimi od narození a píšou až do 20kg (5 let). Není to zrovna malá investice a teď jsem koukala, že ring sling není taky vůbec levná záležitost. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.7.11 20:48

Ahoj, pořídila jsme si ji, když Kač měla 2,5 měs. novorozeneckou vložku měla tak na hraně, tak sjem už nedávala, ale jinak proč ne.
A nosit v ní miminko bych se nebáíla.
Tady je šikovný web kde najít mabídku, fotky jak nosit i doplňky k manducám.
Manduca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
z.e.l.v.e. píše:
Ahoj, takhle to vypadá.

Jééé. Moc děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
pukacu píše:
Já si právě říkala, že manduca bude ideální také z toho důvodu, že v něm budu moct nosit mimi od narození a píšou až do 20kg (5 let). Není to zrovna malá investice a teď jsem koukala, že ring sling není taky vůbec levná záležitost. :-(

pro mimi bys potřebovala nejdřív priužný šátek, po roce pevnější a už jsi pomalu ne ceně manducy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
30.7.11 20:49
Markit.Hl píše:
Ahoj, pořídila jsme si ji, když Kač měla 2,5 měs. novorozeneckou vložku měla tak na hraně, tak sjem už nedávala, ale jinak proč ne.
A nosit v ní miminko bych se nebáíla.
Tady je šikovný web kde najít mabídku, fotky jak nosit i doplňky k manducám.
Manduca

Už na stránky koukám. Je tam toho asi nejvíc, co jsem kde o manduce viděla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.7.11 20:51

Manduca je super i pro novorozeně. Nedovedu si to bez ní představit. Teď už je malému 8 měsíců a používáme ji denně, je dost hyperaktivní a jedině v manduce se krásně uklidní a odpočine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
30.7.11 20:51
Markit.Hl píše:
pukacu píše:
Já si právě říkala, že manduca bude ideální také z toho důvodu, že v něm budu moct nosit mimi od narození a píšou až do 20kg (5 let). Není to zrovna malá investice a teď jsem koukala, že ring sling není taky vůbec levná záležitost. :-(
pro mimi bys potřebovala nejdřív priužný šátek, po roce pevnější a už jsi pomalu ne ceně manducy :D

No právě. Stejně si myslím, že už tak věcičky pro dětičky strašně předražují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
30.7.11 20:52
z.e.l.v.e. píše:
Manduca je super i pro novorozeně. Nedovedu si to bez ní představit. Teď už je malému 8 měsíců a používáme ji denně, je dost hyperaktivní a jedině v manduce se krásně uklidní a odpočine :-)

Jestli bude náš malý „nosící dítě“, tak asi do manducy půjdeme. Myslím si, že možnost mít volné ruce a mimi u sebe je k nezaplacení. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí