Dětská obuv Plzeň

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59370
23.11.13 14:41

@lecijasek a cena? Jonap jsou taky na úzkou nohu? ty se mě líbí celoroční ale zase budou asi tvrdší ne :think: byla jsme v galerii dvořák, měli šechny barvy, bohužel růžový až větší, červený taky ne kvůli veliksoti tak opět bude mít fialový. do ted měla richtry a ty jsou super ale zimní mě přijdou lepší superfity tak uvidíme, cena nic moc ale mam slevu na 200 při nákupu nad 1000 takže tam možná koupim celoroční superfity jestli budou mít pěkný barevně a cenově aby i se slevou nevyšly dráž než z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
23.11.13 15:30

@Markéta80 na cenu se radši neptej, byly drahý jak prase, 1590 :(, ale nic jiného jí pořádně nesedlo. Ale aspoň mě potěšilo, že na netu stojí 1990 :D Ono noha široká v oblasti prstů v kombinaci s nízkým nártem a hubeným lítkem je nic moc kombinace. Má přesně nohy po mém tátovi a ten má hrozné problémy koupit boty. Nechápu hlavně to, že se jí ta noha rozcápla až teď. Klasicky širší boty jako fare a spol. jsou bohužel zároveň na vyšší nárt a nejde jí to pořádně stáhnout. Navíc když chci sucháč, protože už nejspíš od ledna půjde do miniškolky :? Do teď měla richtery od loňska a právě se mi zdálo, že tam má narvaný prsty a měla i tím pádem zmrzlé nohy, přitom loni byly úplně v pohodě a nikdy v nich studený nebo otlačený nohy neměla :nevim:
Jonapky jsou na úzkou nohu, pružné jsou, i když sne jako superfity, to je jasný. Ale zase mají super okop, na odrážedlo jak dělaný.
Jo a přesně tyhle superfity měla loni kamarádka a byla s nima strašně spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
23.11.13 15:38

@lecijasek já stejný typ mam i pro syna a byly super. Boty to jsou ceny :jazyk:, nejstarší má hodně vysoký nárt a nejvíc mu vždycky seděli adidasky :lol: :lol:, od fare se mě pro malou líbili jedny tenisky jenže to by z nich vypadla :? Tak zima už může začít ne :lol: :lol:, s richtrama jsem fakt spokojená jen ty zimní mě moc nenadchly ale první a i ted podzimní super a ted ty superfity jak jsou lehoučký :palec: Jonap se mě líbí ale zimní mě přijdou strašně neforemný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková