Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj všem,
ač diskuze - rady - na emiminu čtu dost často (když něco nevím, hledám), tak jsem zde nová - tedy i můj první diskuzní příspěvek. Chtěla bych vás poprosit o radu, zda někdo nemáte zkušenosti s kvalitou dětských botiček - konkrétně obchod Plzeň, Americká ul (roh u Jungmann. ul.. Mám malou holčičku a řeším zimní botky. Nehodí se nám kupovat botky za 1.200,–, ale zase nechceme žádné kšunty.
Děkuji za radu.
@Pumouš já kupuju ve zdravotkách, většinou za 700-800 a nebo pak můžeš zkusit Deichmann
Přesně to byla má představa - tak 700 - 800,– kč.
Děkuji za tip, zdravotky mě vůbec nenapadly.
@Pumouš Nebo na Masarykáči U Beránků mají hodně kvalitní boty a dají se tam vybrat i za slušené ceny, rozhodně lepší než třeba ve Stonožce ![]()
@Pumouš taky doporučuju U Beránka na Masarykáči
Vždycky si tam vybereme. Mají i eshop, tak můžeš okouknout, co nabízejí.
Na Lochotíně U Stonožky. A nebo pokud máte možnost vyrazit do Německa. Superfitky tam vyjdou klidně o 20 Euro míň než tady.
Já doporučuju obuv stefany na náměstí mají tam slevy a ochotný personál do 800 sem se pro malyho v klidu vešla
U beránka mají i superfity? na netu je nemají. potřebuju konkrétní barvu a a ve vel co potřebuju nikde nejsou ![]()
Pokud je možnost, určitě Německo. Pokud není, zkusila bych Beránka, Stonožku, dětskou obuv na Slovanech (nějaký český výrobce, jméno nevím a ceny od 500,–, záleží na velikosti), pak dětská obuv na Doubravce v Centrumu a nebo zdravotnickou obuv kousek od Solní. Tam měli minulý rok velký výběr, ale co a za kolik, netuším.
@Markéta80 superfity nemají. Ze zahraničních myslím pouze richter, primigi a ecco.
@lecijasek tak to je teda blbý, jsme si ymslela že superfity mají snad všude. jinak malý kupuju richtry ale ty zimní se mě nelíbí
![]()
@Markéta80 právě že nemají
Jinak hodně superfity mají taky v obuvi v galerii dvořák. My se chystáme na zimní zítra, to zase bude. Doufala jsem, že jí vystačí loňský, ale smůla… A teď už je všechno přebraný. Ráda bych primigi, tak snad bude něco mít beránek.
@lecijasek no do galerie jdu zítra, to mam hned u baráku tak snad něco bude v její velikosti. Letos jsem to nějak zazdila a ted koukam že nikde nic nemají ![]()
@Markéta80 dneska jsme byli u Beránka a zimní měl už hodně probraný velikosti, ale dalo se vybrat. Nakonec máme zimní keeny. Ono superfity by beztak byly malý asi úzký. Vždycky měla úzkou nohu, kupovali jsme richtery a jonapy a teď mi přišlo, že se jí ta noha nějak rozcápla. Hlavně v oblasti prstů a ty keeny jí sedly úplně přesně. A oproti superfitům jsou hodně teploučký.