Dětská obuv v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
271
10.3.06 13:40

Dětská obuv v Brně

Ahoj maminky,
ráda bych se s vámi poradila, jestli neznáte nějakou dobrou specializovanou prodejnu dětských botiček v Brně.
Uvažuji o pořízení botiček pro maličkou - zatím si nejsem jistá jestli letní kotníčkové sandálky nebo pevnější bačkůrky - ale pročítám diskuze a snad se rozhodnu:)
Kde jste nakupovaly botičky vy?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2133
10.3.06 13:47

Ahoj Sussie,
dobrá obuv je na Masarykové dole u nádraží - Balo. Tam ti s výběrem poradí, mají i slušný sortiment. Já poslední dobou nakupuju v Humanicu, tam mají skvělé boty, které uspokojí i mé náročné požadavky, ovšem ceny jsou taky trošku vyšší. I u Bati se dá vybrat. Dobrý výběr mají i v Jundrově u pizzerie.
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
10.3.06 13:51

Ahojky,

já nakupuju boty dětem v Deichmanu v Olympii, mají tam totiž speciální německou značku Elephant pro děti (nevím jestli jsem název napsala úplně správně). Jsou to bezvadný boty, neměli jsme s nimi nikdy jediný problém, navíc se nás tam ujme vždy skvělá prodavačka a s výběrem ráda poradí, nožky dětem změří…fakt super!!! Vřele doporučuji.

Evásek a prťata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 19:25

Cau holky,
nahodou jsem objevila specializovany obchod na detskou obuv (ceska vyroba) vedle urazove nemocnice na Ponávce. Je to hned prvni ulice doleva z Cejlu, kdyz se jde smerem z Malinaku.
Ted jsem to objevila i ve Zlatych strankach - je to detska obuv KARS, Ponávka 12.

• Citovat
  • Upravit
440
11.4.06 19:26

To jsem byla ja.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.6.06 22:02

Ahoj, já nakupuju taky na Masarykové v Balu, poradí, vyzkoušejí, jsou tam příjemné prodavačky a hlavně mají boty se žirafou. V Karsu jsem nakupovala taky, jsou levnější než Balo, taky mají žirafí botky, ale musela jsem boty sama odzkoušet, a to jsem kupovala poprvé v životě dětské botečky… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.8.12 15:14

Obuv Brno + dobré parkování

Ráda bych oživila tuto diskusi, prosím poraďte obchod v Brně na nákup prvních dětských bot, kvalitních, v nějaké prodejně, u které není problém parkovat.. Předem moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.8.12 15:18
@marmelada78 píše:
Ráda bych oživila tuto diskusi, prosím poraďte obchod v Brně na nákup prvních dětských bot, kvalitních, v nějaké prodejně, u které není problém parkovat.. Předem moc díky

Já mám dobré zkušenosti se Žirafkou - kupovali jsme tam dvakrát a pokaždé spokojenost. Obrovský výběr, prodavačky jsou ochotné, poradí s čímkoliv, akorát v sobotu je to tam vždycky mazec - byla jsem tam zatím dvakrát a dvakrát šlo kupovat botičky půl Brna. Takže nevím, jak to tam vypadá ve všední den, ale sobotu na nákup tam moc nedoporučuji. Parkování je přímo naproti obchodu, v tu sobotu tam nebyl zase s parkováním problém, ale hádám, že ve všední den to bude horší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.8.12 15:31

@gabi.design díky za tip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
22.8.12 17:41

My nakupujeme buď ve zmíněné Žirafce, nebo na Táborské U Zajíčka. U Zajíčka mají boty levnější, ale mají mnohem menší výběr. Parkování je naproti přes ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
22.8.12 17:54

Taky třeba Botičkárna na Čápkove.
Maličkej obchůdek, velkej výběr, slušný ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
23.8.12 12:48

@Žížala1 souhlasím, ale tam se nedá nikdy nikde normálně zaparkovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
23.8.12 13:11

@inul :mrgreen: „normálně“ ne, to máš pravdu, ale vždycky jsem nějakej volnej obrubník nejlépe v křižovatce na tu chvilku našla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková