Dětská obuv v Praze 5

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
26.8.16 09:50

Dětská obuv v Praze 5

Zdravím všechny, nevíte prosím, kde je nějaká pěkná dětská obuv na Praze 5? Nedávno jsme se přestěhovali, takže zatím nemám přehled, kde co koupit. Syn jde příští týden poprvé do školky, tak sháníme bačkůrky, holínky, botičky na vycházku a ráda bych to koupila všechno na jednom místě. děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zoy
1495
26.8.16 09:59

Praha 5 je velká, takže by to možná chtělo trochu upřesnit místo. Já znám kvalitniboticky.cz, mají prodejnu Zborovské, je to kousek pěšky od Anděla. Je tam milá a myslím i docela šikovná prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.8.16 10:21

Ahoj, já taky chodím do kvalitnichboticek. Jak píše zoy, je to kousek od zastávky tramvaje Zborovská. Maji tam vsechny mozne znacky a vsechny druhy boticek, takze tam urcite sezenes vsechno, co potrebujete. My tam chodime pro SuperFity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.8.16 10:26

Děkuju moc za radu, Anděl je bezva. Koukla jsem na e-shop a vypadá to dobře. takže tam vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
26.8.16 10:50

Na Štefánikovce je dětská obuv Nožička - mají tam hlavně SuperFity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.9.17 12:31

Ahoj muzu se zeptat na vasi zkusenost pres internet ted jsem se rozcilila od patku mam od nich objednane boty dodnes neprisly a ani neposlali email ja jsem jim volala v utery pani mi suse sdelila ze boty nemaji ikdyz je na netu, ze jsou skladem, dnes mi bylo receno, ze toho maji hodne tak jsem chtela objednavku stornovat a najednou uz jedou…mam stochuti to neprevzit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková