Dětská ohrádka.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
16.2.07 14:52

Magdi díky, přes víkend po tom zapátrám. Není ten rozměr ale malý? Já si totiž představovala ohrádku tak 2×2 metry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.2.07 09:14

ohrádka

Kamko, nám tento rozměr ohrádky v pohodě stačil, ale prodávají se různé rozměry i tvary ohrádek. Dřevěných ohrádek je pořád na trhu docela hodně, jsou obdelníky, čtverce, zkosené… Stačí pořádně projít internetové obchody s kojeneckým a dětským zbožím. Takže si určitě vybereš podle svých představ a např. i prostorových možností. Ale určitě bych kupovala dřevěnou, šprušlovou. Nezapomeň ale, že to není věc na příliš dlouhou dobu, samozřejmě ale záleží na každém dítěti, kde chce být a jak dlouho. Magda a Filípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.2.07 09:59

Ahoj Magdi,

díky moc za pomoc a radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirka D.
2.5.12 13:20

mirušák

Ahoj holky, mám polohovací ohrádku osmi hran dřevěná se šprušlema, moje malá je v ní od narození. Bez ní si to ani nedovedu představit. Ted jí je devět měsíců a postaví se díky tomu, že se přidržuje žbrdlinek. Je pravda, že ted už tam tak dlouho nevydrží, ale dřív nebyl problém. Je velká a prostorná takže si v ní krásně hrála, a já si mohla klidně odskočit na wc nebo udělat oběd. Ted sháním i jednu na zahradu. A u našich na chatě se taky osvědčila, nebyla na studené zemi a mohly jsme být skoro celý den venku.

• Citovat
  • Upravit
85
2.11.14 16:53

Ahoj nemáte někdo skusenosti z ohrádkou CAM brevatto.mala už dávno leze a my máme mezi chodbou a kuchyní a taky mezi kuchyní a obývákem schody a mala uz nekolikrat spadla a rada je v postylce a taky se mnou takze by se to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.11.14 18:59

Super. Ohrádku jsme měli. Musíš tam miminko dávat co nejdříve aby si zvykalo. Když začíná mít trochu rozum. Hodně mi to pomohlo když jsem potřebovala uvařit, uklidit, především když jsem měla v krbu zatopeno, nemusela jsem se obávat. Takžá já vřele doporučuji :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Měli jsme dřevěnou na zemi koberec na kterém si hrálo. Takovou tu obyč jako cestovní postýlku to je oničem málo místa, není to stabilní. Tak mělo hodně místa jak na hraní tak i na spaní když už se malý unavil :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana-ul.
10.11.14 23:55

Jestli dítko v ohrádce vydrží, nebo ne, to je hrozně individuální. My jsme ji nakonec nepořizovali - využili jsme cestovní postýlku. Dcerka tam byla docela spokojená, vydržela si tam sama hrát cca půl hodinky - akorát než jsem něco málo uvařila, poklidila, vyžehlila apod.

• Citovat
  • Upravit
171
26.7.21 11:29

Ahoj, prosím jaký máte názor na použití ohrádky pro batole necelé 2 roky? Máme velký dům a občas někam nemůžu vzít dítě s sebou, např. na půdu po žebříku, taky potřebuju třeba vytřít a batole rozlévá vodu, ťape po vytřené podlaze, pořád něco vymýšlí a já jen sanuju škody a nehody. Mám ještě 2 další děti, psa, kočku a občas prostě batole potřebuju umístit na pár minut maximálně čtvrt hodiny na bezpečné místo. Ohrádka je podle manžela hrozné týrání a nemám to ani zkoušet. Nikdy jsem u starších nepoužila, takže váhám, jestli shánět nějakou obyčejnou z druhé ruky nebo to řešit jinak? Děkuji za tipy a zkušenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
26.7.21 11:31
@pandoslava píše:
Ahoj, prosím jaký máte názor na použití ohrádky pro batole necelé 2 roky? Máme velký dům a občas někam nemůžu vzít dítě s sebou, např. na půdu po žebříku, taky potřebuju třeba vytřít a batole rozlévá vodu, ťape po vytřené podlaze, pořád něco vymýšlí a já jen sanuju škody a nehody. Mám ještě 2 další děti, psa, kočku a občas prostě batole potřebuju umístit na pár minut maximálně čtvrt hodiny na bezpečné místo. Ohrádka je podle manžela hrozné týrání a nemám to ani zkoušet. Nikdy jsem u starších nepoužila, takže váhám, jestli shánět nějakou obyčejnou z druhé ruky nebo to řešit jinak? Děkuji za tipy a zkušenosti. :kytka:

Já si myslím, že dvouleté ti už z ohrádky normálně vyleze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
26.7.21 11:36

U nás bez šance, buď by v tom ztropil hysterickou scénu, nebo, a to je pravděpodobnější, by z toho hned vylezl. Proč dítě těch pár minut nepohlida starší sourozenec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.21 11:38
@pandoslava píše:
Ahoj, prosím jaký máte názor na použití ohrádky pro batole necelé 2 roky? Máme velký dům a občas někam nemůžu vzít dítě s sebou, např. na půdu po žebříku, taky potřebuju třeba vytřít a batole rozlévá vodu, ťape po vytřené podlaze, pořád něco vymýšlí a já jen sanuju škody a nehody. Mám ještě 2 další děti, psa, kočku a občas prostě batole potřebuju umístit na pár minut maximálně čtvrt hodiny na bezpečné místo. Ohrádka je podle manžela hrozné týrání a nemám to ani zkoušet. Nikdy jsem u starších nepoužila, takže váhám, jestli shánět nějakou obyčejnou z druhé ruky nebo to řešit jinak? Děkuji za tipy a zkušenosti. :kytka:

Na dvouleté je to pozdě. Aby ti nepřelezlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
26.7.21 11:49

Pouzivala jsem od pul roku do max 1.5roku. Pak zacaly holky prelezat a zdrhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
26.7.21 11:50

Za hrozné týrání to nepovažuju, starší dceru jsme stíhali ohlídat, ale u mladší budu hned pracovat, tak tam asi bude bejvat na dobu kdy mám hovor nebo se potřebuju soustředit. Dvouletý si myslim, že s přehledem zvládne vylézt ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.7.21 11:52
@pandoslava píše:

My máme zábranu od Geuther. Není to vyloženě malá ohrádka, máme pomocí ní přehrazený pokoj, kde má bezpečnou zónu, hrací podložku, oblepené rohy, má tam dost místa, tak cca 3×3 metry to bude určitě. Ve dvou letech to nemá šanci přelézt, je mu teď rok a třičtvrtě a určitě to ještě nějaký pátek využijeme. Většinou si tam stejně hrajeme s ním, ale klidně tam vydrží chvíli sám bez dozoru a nemám strach ho tam nechat na pár minut samotného, když si potřebuju třeba odběhnout na wc nebo ven pro balíček. Taky si můžu v klidu sníst třeba oběd mimo ohrádku, to na něj samozřejmě stále koukám a je pod dozorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.21 11:57

@Quidity
Když bude mít něco v ohrádce, použije ti jako žebřík. Mně syn běžně vylézal z ohrádkové postýlky. Vytírala a jedla jsem s ním normálně. V ohrádce by řval. Hlídávala jsem malou sestřenici a ta v ohrádce ječela jak siréna. Jen když jsem si vlezla k ní, byla samý úsměv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí