Monitor dechu Respisense

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6365
20.1.07 15:01

Monitor dechu Respisense

Ahojky, máte někdo zkušenosti s tímto monitor dechu? Připadá mi praktičtější než ty s podložkou a můžu ho používat i v kočárku…
 http://www.vitalshop.cz/…nse/d-66882/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26847
20.1.07 20:14

Když jsme hledali monitory dechu (existuje jich asi 5), tak jsme narazili i na ten tvůj. Mě se moc praktický nezdá. Osobně si nedokážu představit, že bych při spaní měla na spodním prádle (pro mimi je vlastně plenka spodním prádlem) přidělanou krabičku. A až se mimi začne přetáčet, tak mu to bude moc vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.2.07 16:23

Já jsem si respisense koupila a můžu řícz, že jsem z něj rozpačitá…1.problém je, že fungije jenom když ho dáte za plínku, ostatně tak je to i v návodu…ale nedošlo mi, že to je na holé tělíčko a tozn. - na to body, pak třeba ještě overálek, pyžámko nebo dupky…takže vlastně stejnak člověk nevidí, jak bliká světýlko a vypínat se to musí přes oblečení. no a když to zapomenete u přebalování na:,–(it a mimčo usne…???? no to je k naštvání. Na lehké body a k tomu třeba kalhotky do pasu, bavlněné..to jde chytnout i na oblečení, za gumu těch kalhotek, ale zase to dobře nepřiléhá a pak to houká.
Navíc spouští dva typy alarmů…jeden je, když se to špatně přichytí, nebo se miminko pohne a monitor dostatečně nepřiléhá k tělíčku (což se stává i při připevnění na plínu), tak je takový houkavý zvuk, který upozorňuje na to, že monitor neběží, jak má. a pak je 2 typ poplachu, ten je zvonivý a to v případě, že miminko přestane dýchat na 20sec. nebo několikrát po sobě dýchá příliš mělce. Bohužel se mi stávalo, že to zvonilo dechovým poplachem i 2× denne a já jsem byla na nervy, obzvlášť v noci a do toho sem tam to upozornění, že je to špatně přichycené :(
Vyřešila jsem to tak, že jsem koupila Nanny a ta zatím poplach nespouští…tak nevím. respisense jsem schovala do šuplíku a veřím, že ho budfu používat na cestách, na dovolenou, chalupu a podobně, jen se mu musím naučit důvěřovata a také třeba v létě bude jeho aplikace snažší, než pod vrstvy oblečení…nebo jsem vyhodila spoustu peněz zbytečně???? to je také možné, uvidím, kolikrát ho ještě použiji a pak napíšu :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.2.07 16:26

Ještě jsem zapomněla, že jak je to na tom holém pupíčku, tak se to pod tím potí a když se mimčo kroutí, tak myslím, že to i tlačí. Ale každopádně bych byla ráda, pokud by se ozval ještě někdo , kdo ho má a přispěl nějakým nápadem nebo návodem, jak s tím :D
A také jsem se zapomněla v předchozím příspěvku podepsat…takže ahoj Vanda :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4