Jak vybírat cestovní postýlku?

1490
4.12.06 21:37

jak vybírat cestovní postýlku?

Ahojky,plánuji koupit cestovní postýlku a budu ráda, když mi nějakou doporučíte, popř. poradíte na co se mám zaměřit. Máme šetsitýdenní miminko…
díky za tipy

pet14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11935
4.12.06 21:58

Ahoj,

my mame tuhle postylku http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…

a jsme max. spokojeni… prckovi se v ni libi a je docela lehka (vazi cca 10kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.12.06 08:08

ahoj !
my mame tuhle
http://www.medabeda.cz/…s-49666.html
a jsme s ni taky hodne spokojeni…

ale at se rozhodnes pro kteroukoli je dobre aby mela CERNOU sitku .. pres bilou vidis jednak ty hur na mimi a jednak mimi ven.. pres cernou vidis v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
5.12.06 08:10

Ahojky,
my jsme maximálně spokojení s cestovní postýlkou ABC Design. Má na jedné boční straně otevírací přední otvor- na zip. Náš mrňousek to velmi oceňuje- ale až tak od roka a půl. Na nožkách jsou kolečka, která se dají zaaretovat. Váha postýlky je 9,1 kg.. Cena postýlky byla do dvou tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.06 12:41

Mame cestovni postylko Chicco Caddy. Vybirala jsem ji, aby plnila i funkci ohradky, takze ma vsechny ctyri strany tmave sitovane (je pres ne lepe videt), je skladna a lehka. Kupovala jsem ji pred tremi lety a stala neco kolem dvou a pul tisice. Vyuzivame ji dosud - dceri je tri a pul - na cesty pokud nemame jistotu nebo nevime jak bude vypadat pristylka.
Neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
79
5.12.06 12:48

Ahojky,

máme také Chicco Caddy a vybírali jsme podle toho, jak stabilní dno pro zádíčka naší malé postýlka bude mít. Je zvyklá na tvrdší, tak raději pevnější.

G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
5.12.06 12:53

Poslala jsem ti soukromou zprávu.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
6.12.06 18:33

my jsme koupili na MMB postýlku ORBIT za 1355,–,váží ani ne 9kg,má černé síťky a boční průlez,Dno (matrace) je z dřevěných desek,aby bylo pevné,myslím,že to tak mají všechny,ale nevím.Skládá a rozkládá se lehce a kolečka se dají zaaretovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
11.12.06 23:43

postýlka

Díky za tipy, tak teď vyrážím do reálu a vím, com mám hledat. pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.2.15 13:42

Zdravím, potřebuju radu. Čeká mi nákup cestovní postýlky pro sviště a od toho se odvozují moje dotazy. Jakou? Existuje moře druhů, netuším, co to má mít, nemá mít, co je dobré nebo není. Další věcí je, že netuším, zda se do toho dává matrace? :think: dneska jsem viděla inzerát, že někdo koupí matraci do cestovní postýlky.. měla jsem za to, že do tohoto netřeba. Ale proto potřebuju radu od zkušených. POkud máte i odkazy, sem s nimi, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
13.2.15 13:44

@martina.se Co bych poradila já, je černá síť - je přes ni lépe vidět. Matraci mají jakoby svou, ale na dlouhodobější spaní bych tam fukla klasickou. My máme chicco, ale je strašně těžká. Známá má zopa - sice nevím, jak kvalitní je to značka, ale lehoučká, balíček po složení tak poloviční, co ta naše a má kolečka a jezdí krásně potichu. Jinak je stejná jako ta, co máme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
13.2.15 13:49

Myslim si, ze dulezite je, pro jak velke ditko. pokud od narozeni, porid i polohovaci luzko. jinak my mame cestovni postylku ve ktere spi svist stale, je tam slaba matrace, na ni jsme koupili jeste jednu, normalni, ale kvalitni :) jinak si myslim, ze nic jineho nepotrebuje. mame i kolecka, takze s ni muzes klidne popojet… mame 4Baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.2.15 13:49

Cestovni matraci mame tuto (ne primo z teto stranky, ale je to stejny) je uvnitr molitan, da se to vyndat a vyprat
http://www.eandilek.cz/…ylky-120x60/?…
a postylku ZOPA
http://www.detskydum.cz/…ping-987101/?…
Je lehka, slozi se dobre, mame to tri roky, cestujeme docela dost, obe babicky jsou daleko a neni to zniceny, protrzeny nic :) jo a vepredu jak je ten oblouk, tak se to da rozepnout, takze ditko pak vleze i vyleze samo, kdyz se mu to rozepne :)

Příspěvek upraven 13.02.15 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5427
13.2.15 13:50

@martina.se - matraci navic urcite doporucuji, ta, co se prodava u postylky je tvrda. Na netu si najdi matrace do cestovni postylky. Nas stala cca 500 Kc, dobry je, ze se povlak da prat (uvnitr je molitan) a lze slozit na 3 dily, tak v aute nezabere tolik mista.
Dale mi prijde zbytecny prebalovaci pultik, mame ho, ale nikdy jsem ho nevyuzila… priste bych si koupila postylku urcite bez toho.
Jinak mame znacku Caretero - za tu cenu dostacujici a vyuzivali jsme ji hodne.

Příspěvek upraven 13.02.15 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
13.2.15 13:50

No ono asi záleží jak často jí budeš používat, já jí mám u našich jen opravdu když malá spí přes poledne, tam matraci nedávám, ale pokud jedeme na dýl a spí i přes noc, vozíme si tu z klasické postýlky(jako je to opruz to ne že ne, ale není to tak časté) jinak mám úplně obyč hauck, pokud máš malý mimino, určitě bych brala tu s výsuvným lůžkem ať se nemusíš tolik ohýbat a až ti vyroste tak aby měla zboku zip na výlez(tyto dvě věci tam nemám a docela bych uvítala, ale fakt jí tolik nepoužíváme, takže se to dá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí