Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
zdravím všechny těhulky,
chtěla bych poprosit všechny těhulky z okolí Frenštátu pod Radhoštěm, Nový Jičín, Rožnov pod Radhoštěm, Frýdek Místek aj., o radu , kde se nachází nějaký bazárek s oblečením pro miminka.
Nechci kupovat vše nové. Přeci jenom, doma může mít miminko oblečené použité věci.
Moc Vám všem děkuji za tipy.
Karin
Frýdek-Místek : Sluníčko - ve Frýdku kousek od nádraží u kruhového objezdu, Levňáček - na Růžovém pahorku u Odemy, pak ještě jeden - nevím název, je kousek od Zámeckého náměstí, mají tam převážně zboží z GB. Místek moc prochozený nemám Je jich tady více, ale některé jsou zbytečně drahé.
Míša
Karin, moje holky chodi temer vyhradne v sekacovem - a moc jim to slusi, detske veci se daji koupit krasne a kvalitni.
Podivej se i na internetove sekace - da se tam nakoupit dobre a levne. Tedy pokud nebudes za kazdou cenu kupovat Next ![]()
![]()
![]()
Koukni treba na www.mimibazar.cz tam pordavaji maminky sve i dovezene sekacove zbozi a da se tam koupit temer vse. A i s postovnym to vychazi dobre.
Lesina
holky děkuji moc, o tom inter. obch. (mimibazar) vím, ale chtěla bych těch věcí trochu víc, a přes internet bych si to musela (aby se mi to vyplatilo) objednat od jedné nabízející. Pár věcí na těhulky jsem si tady už objednala a platila jsem poštovné cca 60 Kč. Takže kdybych si objednávala oblečení od růžných holek, tak bych se nedoplatila na poštovném. Ale moc děkuji
Ahoj karinko, příští týden budeme mít u nás v Raškovicích burzu dětského oblečení a dětských potřeb. Mám tam v plánu taky prodat věci po Petře.
Takže pokud budeš mít zájem jsi vítána.
jinak ve Frýdku, zast. městský úřad - dětský bazárek - je v patře. je tam použité zboží od holek, já jsem tam nakoupila spoustu dupaček po 40,– Kč.
Místek na náměstí - podloubí hned vedle Makyty. Mají tam hezké zboží pro děti.
karinko,
jen ten bazárek sluníčko dole u vlakového nádraží ve Frýdku se bohužel ruší
.
Kdybys chtěla frýdlant, tak vedle policie v uličce směrem k řece je šikovný sekáč „v garáži“, mám z tama hodně věcí.
A ten sekáč v místku na náměstí vedle makyty je opravdu skvělý.
Pa M.
PS: a v tom sekáči vedle zámeckého náměstí, jak píše míša, že je zbytečně drahý, jsem se optala prodavačky, jestli jsem opravdu v sekáči, protože ceny odpovídají novému oblečení. ![]()
opět Vám moc děkuji za tipy. K těm Raškovicím, kdy přesně je u Vás ta burza a kde.
Děkuji moc holky, jste vážně moc zlaté. Já znám totiž ve svém okolí všelijaké možné sekáče , ale ne pro miminka.
Mějte se moc hezky
ad Sluníčko ve Frýdku u kruhového objezdu (u Kostikového náměstí) - neruší se, jenom se tam změnil majitel na konci září a prý je tam teď stejný sortiment - tzn. SC pro děti i dospělé. Ale je pravdou, že jsem tam teď asi 2 týdny nebyla, protože to mám trochu z ruky a nic už nepotřebuju. Nicméně v době, kdy tam končila ta původní paní, tak měli výprodej a já jsem tam nakoupila malé kalhoty pěkné i na normální nošení za 10 Kč.
ad SC u Zámeckého náměstí - koupila jsem tam trička na věk cca 2,5 - 3 roky za 39 a 46 Kč - taky jsou dost pěkná i na normální nošení (nejenom na venek - Next a Cherokee. Byla jsem ráda, že mám vůbec něco v naší velikosti.
Ono to chce chodit a záleží na tom, jak kdo zrovna trefí . Já jsem teď sháněla zimní bundu pro malou, která má teď 1 a 3/4 roku, takže na jaře 2 a 1/4 a viděla jsem skoro stejnou bundu v jednom za 145 a v druhém za 325 ! a to tam byla i trochu potrhaná (u krku předřená od suchého zipu). Ale v tom sekáči u Odemy na Růžovém pahorku mají (měli) pěkné zimní věci za dost dobré ceny. A pro ty maličkatá mimi úžasné věcičky.
jé, tak to je prima, že se sluníčko neruší! v tom výprodeji jsem koupila džínovou sukni za 40 a paní říkala, že tam končí, tak jsem myslela, že to končí úplně.
a u Frýdeckého náměstí měli rifle na malou za 180 Kč, a to nebyly nic moc…
Děvčátka, děkuji moc za tipy. Včera jsem tedy navštívila bazary ve Frýdku Místku : Sluníčko, Růžový pahorek, a ve Frýdlantě ten bazárek v garáži. Utratila jsem skoro Kč 1500,–. Pak jsem navštívila TESCO a představte si, že tam má stánek nějaký pán a prodává tam nové oblečky pro mimi z Polska za ceny o něco větší než jsou použité oblečky v bazarech. Prý tam určitě bude do konce roku. Zrovna minulý týden jsem navštívila burzu v Polsku a rozdíl v cenách v Polsku a toho chlápka z Tesca je cca Kč 50,–-100,–.
Ještě jednou díky za tipy a pokud si to některá budete číst , tak Vás ještě prosím o jednu radu. Mimi-holčička se mi má narodit někdy na konci prosince 2006, můžete mi prosím poradit, jaké přesné oblečení mi má manžel přivést do porodnice v den odchodu? Jsem jelito, já vím, ale bude to moje první mimi, takže jsem absolutní amatéř.
Děkuji moc a přeji Vám krásný den.
Karinko: já mám holčičku už větší, ale je lednová. Všechno je závislé na aktuálním počasí. V každém případě potřebuje košilku/body, dupačky, tenkou čepičku (mako) a přes to teplou čepičku, rukavičky. My jsme měli fusák s pravým beránkem (starožitnost 30 let stará) a manžel mi donesl ještě teplou zimní kombinézku. Jenomže na tu krátkou cestu z porodnice do auta to bylo fakt moc - takže buď dát na dupačky ještě mikinku a na to kombinézku a nebo dát na dupačky teplou mikču a šup s mímem do fusaku. Já jsem malou ani na tu cestu nedávala do zavinovačky.
Takhle jsme jeli my.
Míša
Míšo, si zlatíčko. Děkuji ti moc za radu a přeju ti, aby tě tvá holčička poslouchala a hlavně, aby byla zdravá.
Pa a mějte se moc hezky
Karin