Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj.
Nevíte někdo, kde bych mohla sehnat na pujceni knížku od Evy Kiedroňové Něžná náruč rodičů ? Nekde v Praze… Slysela sem na ni same dobre ohlasy, ale nechci si ji kupovat. Stacila by mi pujcit na okopirovani. Bohuzel u nas v knihovne ji nemaji a kamaradek s miminkama moc nemam. ![]()
Diky moc.
Ahojky,
tak já nejsem z Prahy, ale chodila jsem u nás s malou do Kenny Klubu, jehož spolumajitelkou je právě Eva Kiedroňová. Mají tam na půjčení nejrůznější knížky o mimi, platí se za to půjčení pár korun (aby zase měli na nákup dalších knížek), předpokládám, že knížku Něžná náruč rodičů tam budou mít určitě. To je jediný tip, který Ti můžu dát.
http://www.bc-kenny.cz/kontakty.html
Míša
Lucci - mají jí třeba na Andělu v knihkupectví, v tom Luxoru tuším, že se tak jmenuje, vedle prodejny Chicco ( mluvím o obchodním centru Zlatý Anděl na Andělu )
Ježiši, promiň, já si to přečetla, že jí chceš koupit…tak to nic, tam jí jenom prodávají ![]()
Ahoj, zkouším oživit diskusi.
Nemáte, prosím, někdo knížku Něžná náruč rodičů v PDF, nebo alespoň ten plakátek, co u toho byl přiložený? Kupovala jsem ji v 2015/2016 před prvním porodem, teď mám pár týdnů do druhého a chtěla jsem nakouknout pro připomenutí a knížku doma nemůžu najít. Rozvíjej se děťátko máme taky, ta v knihovně byla, Něžná náruč rodičů ne. Asi jsem ji, trubka, někomu půjčila. Jestli se jí nedopátrám, tak stejně koupím novou, je to fajn mít doma. Ale zas ji nechci objednávat hned a pak mít dvě, i když dárek je to celkem hezký. ![]()
(Možná raději pište do SZ, nepřijde mi úplně OK šířit event. volně odkaz ke stažení.)