koupací kyblík a koš na pleny

2216
7.10.06 12:55

koupací kyblík a koš na pleny

čauky všechny těhulky, chtěla jsem se Vás zeptat, jakou máte zkušenost s jednotl. druhy koup. kyblíku a s koši na pleny (myslím ty s náplní , které stojí kolem Kč 1000,–).

Slyšela jsem chválu na kyblík Tummy Tub, ale cena Kč 760,– mě trochu zaráží. Jiné značky jsou o dost levnější. Je v nich vážně takový rozdíl?

Děkuji moc za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
7.10.06 13:16

Kyblík Tummy Tub je ze všech kýblů nejmenší a má rysku, kolik vody do něj máš nalejt (podle váhy dítěte). My jsme měli Santala Baby Bath (stál něco okolo 500 Kč v Hypernově) a množství vody jsme vyzkoušeli a udělali si rysku. Pravda, jak dítě rostlo, museli jsme dávat vody méně, ale už jsme to měli „ve voku“.
Co se týká kýblu na pleny, neměli jsme ho a popravdě, ani nám nechyběl. Plně kojené mimino neprodukuje až tak zápašný obsah a když najedeš na příkrmy, zase už nekaká tak často. Vždycky se to dá řešit nějakým pytlíkem od rohlíků ze supermarketu.
 LaPepa

• Citovat
  • Upravit
200
7.10.06 14:29

omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.10.06 16:19

Oboji mi prijde dost zbytecny. Do kybliku se ti ve trech mesicich nevejde a kos na pleny nevyuzijes, protoze se ti stejne nebude chtit kroutit kazdou plinu zvlast :lol: My prdolu koupem od dvou mesicu ve velky vane a pokajdeny pliny hazime normalne do kose. Stejne ho manzilek musi kazdej den vynaset :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
7.10.06 17:14

Ahoj mam kos na pleny tommee toppee a používám ho stále malá má 16.m.Mám ho na přebalováku hned po ruce, takže je všechno hned uklizené.Když dojde náplň musím pleny každý den vynášet.Manžel mi s košem nezajde jak je rok dlouhý. :roll: Zato mi koupí tu náplň. :P Jinak jsem spokojená, ale leze to do peněz.Takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
7.10.06 18:25

My máme v šuplíku starý pytlíky a tašky z hypermárketů, každou plínku jsem strčila do tašky, zavázala a hodila do koše. Nesmrdělo to a po koši jsme ani nevzdechli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
7.10.06 19:52

Ahoj.

Hlásím se k postupu Aprilmouse.

Kyblík je otázka zvyku, dneska poměrně módní věc. My koupali v poděděné vaničce do 5 měsíce, a pak v normální velké vaně.
Penízky bych asi investovala do jiných věcí.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
7.10.06 19:57

My mely kyblik Tummy tub a byl super. Cena nevadi - da se dobre prodat dal na inzerat jeste za slusny peniz. Mala se v nem koupala, dokud si nezacala stoupat -tj. do 7 mesice. Je blbost, ze by se do nej nevesla ve 3 mesicich… a to vazila pri narozeni pres 4 kg!

Ja bych to doho sla znova. Je to i dobra uspora vody!!! Vhodne i na cestovani!!!

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
7.10.06 20:13

Holky,
já nechcu nějak moralizovat, ale to balení hodně špatně rozložitelné plíny ještě do igelitového sáčku, který by se měl třídit do plastů - není už to moc?
Nezlobte se na mě a nedurděte, ale ne všecky kidy o ekologii jsou jenom kecy!
Nevyřešil by to kyblík s pevným víkem? A pokapat pár kapkama voňavého oleje, ať nezasmrádne.

A kybelek Shantala už mám koupený a těším se, až použiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.10.06 20:33

Ahojky,
my měli kyblík od Bebe Jou…není tak drahy, tusím kolem 500 a službu taky udělá. My jsme v něm malýho koupali cca do pul roku a v pohodě se vešel, moc si to užival a líbílo se mu v něm. A ta uspora vody .-) Urcite do toho bezte.Ze zacatku to chce trochu praxi :-) radeji jsem vzdy koupala s manzelem ale pozdeji jsem to zvladla uz sama . Ze zacatku doporucuji koupat ze mimi budes drzet v bavlněné plence.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
7.10.06 21:04

ZU - my to taky davame do igelitaku a tridime petlahve, sklo papir…
stejnak to vse dohromady palej tak co… az bude u nas stejne jako v zap.Evrope bezne,ze dojdes k popelnici a tam muzes vse rozdelit a ne behat s PETlahvema nekam x stovek metru abys zjistila ze je nekdo neseslapl a je to zase plny… mimochodem hori lip Pet lahve s vickama ci bez ???
papiry tridime- dost, i papir.obal od tavenych syru apod..ale obyc.kontejner s papirem preplnenej a papiry apod.vsude kolem.

Jinak kyblik -asi neni spatnej,ale ja si ho nastesti jen pujcila od kamosky,pac malej se v nem necitil, stejne jako v satku, ma takovyho vic „free“ ducha :lol:

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
7.10.06 21:08

Já mám kontejner blízko, tak mám to rozhodování jednodušší, to je fakt, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
7.10.06 21:35

I my mame kontejner u baraku, ale preplneny jsou teda fakt casto. A popelnici na krabice od dzusu a mleka mame snad 300metru a navic smerem, kam jdeme jen vyjimecne… takze parkrat jsem se snazila, ale posledni mesic jsem se nastvala - ze jsem za jedinyho blbce na sidlisti… ale asi se vrhnu na sbirani kelimku od jogurtu - je fakt, ze jich snime stale vic a tech plastu z toho…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
7.10.06 21:50

Jako já vím, že plínka v igelitu pro ekologii nic moc… nicméně my tu žádný popelnice na třídění nemáme, nejbližší jsou asi 2 km.
Asi před půl rokem teprv sem hodili jednu popelnici na plasty. A to je konec. Takže třídíme na plasty a zbytek… navíc jsem na vlastní oči viděla, jak se tříděný odpad sesypal do jednoho vozu a odvezl s netříděným na skládku, což můj vztah k práci s tříděním ještě slušně podhodnotilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
7.10.06 22:00

máte všichni pravdu, ale já se musím snažit a myslet, že pro ty naše mima dělám aspoň něco. Ach jo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí