Proutěný košík - vrže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
203
16.1.07 02:31

Proutěný košík - vrže

**Ahoj maminky, čekám mimčo v červnu a mám možnost používat ze začátku starší proutěný košík na kolečkách. Je to výborná věc (samozřejmě budeme mít zároveň i klasickou postýlku).

Problém je v tom, že proutí košíku VRŽE :cry:

Nemáte některá nápad nebo radu, jak starší proutí ošetřit, aby nevrzalo?
Nebo se vrzání alespoň zmírnilo? :idea:

Děkuji moc :D **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.1.07 09:38

Kolik DB to má? Holt, příroda je příroda. Jestli ti vadí to skvělé rattanové lupání, pro tento typ košíků tak typické, pořiď si raději něco z umělé hmoty.
MMch, mimču to určitě nevadí, pro spaní nemá být úplný klid, nejlepší jsou „zvuky domova“. Naopak, mimčo se necítí dobře v absolutním tichu, dokud si na něj nezvykne a dodržovat doma ticho jen proto, že mazlík právě spí, to je největší blbost a zaděláváš si na problémy, protože jestli se časem začne bát vysavače, nevysaješ ani když bude vzhůru, ani když bude spát, budeš chodit po špičkách kolem postýlky a do domu si nepustíš návštěvu, protože právě máte „klid“. Přimlouvám se za košík a tiché lupání =o))))
 Zuzka

• Citovat
  • Upravit
463
16.1.07 09:56

Ahojky,tak náš košík taky vrže a když zrovna nevrže,tak se to malýmu nelíbí:o))) tak neboj (jo a nevrže,když ho vozíme za nohy a ne za to proutí…)A jinak je to fakt super věc,kterou jsme využili u obou dětí.
Papa Terez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
16.1.07 09:59

Rebetka - tak já používám také košík, koupila jsem ho před dvanácti lety pro syna. Od počátku vrže, je to přírodní materiál a asi to nijak odstranit nepůjde. Já jsem to proutí nechala nalakovat ať vypadá líp a to vrzání už není tak hrozné.Věř mi Nellince to vrzání vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.1.07 13:29

Jeee, tak to jsem ráda :D
Děkuji za potěšující informace.
Myslela jsem, že tento můj košík vrže spíše stářím - je už totiž hodně starý - cca 30 let :D
Ale vlastně je pravda, že proutí vrže i normálně, tak nám holt bude jen vrzat o trochu víc :wink:

Zuzko,
tiché lupání a uširvoucí vrzání je rozdíl.
Tento můj třicetiletý košík byl posledních 15 let uskladněný někde na půdě a proutí velmi vyschlo.
Neměj obavu, že bych měla snahu vytvářet dítěti absolutní ticho - nejsem debil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
16.1.07 14:10

ahoj
mám koš starý asi padesát let, bylo v něm tak 16 dětí, mezi tím bydlí na půdě, a vrže moc a to vrzání s velkým úspěchem používáme na uspávání, prostě košem jezdíme dopředu dozadu, to vrže a svišť je do pěti minut tuhej. spíš se děsím toho, až přejdeme do velké postýlky, která nevrže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.1.07 22:34

Hell,
no tak to je ale naprosto báječná informace !!!!!!
Mít tě po ruce, tak ti vlepím pusu - vážně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.5.07 15:39

Pokud vrže moc, tak se dá zevnitř otřít hadrem namočeným v oleji (ne obyčejný z kuchyně! ten se kazí! Honza měl nějaký speciál). Pak je ho potřeba trošku napružit na stranách a podélně, aby se ten olej dostal mezi to proutí. A pak samozřejmně omýt pořádně :) Ty zbytky, co zbydou mezi těma proutkama to vrzaní trošku omezí. Ale pozor, děsně to prasí, když to děláš :oops: Protože do košíku stejně dáváme vystýlku, tak nehrozí, že by to malej nějak moc ožužlával :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí