Dětska plastika Brno, dětská nemocnice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Co bude stát strašné peníze? Léčení modřiny na plastice? Dotaz nechápu, ale jedno vím jistě - bude to na pojišťovnu, pokud tedy pojištění platíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píše Hanka, u dětí je léčba zdarma, vzala bych to přes běžnou dětskou chirurgii, ti zváží jestli to zvládnou oni nebo vás prepošlou na plastiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to není liposukce, zvětšení rtů, umělý prsa ani lifting. Léčba hematomu v obličeji je na pojišťovnu. Prim Vokurková v dětské je moc hodná, vůbec bych se nebála a zašla na konzultaci. Případně do dětské na chirdu a tam vám řeknou co a jak dál. Dcera měla v roce úraz na rtu, byli jsme na plastice v Krpoli na Berkově, pan ocent byl moc hodnej, pusinku jí krásně zašil a nic jsme neplatili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě že já taky si říkala že je to na pojišťovnu úplně mě tím vyrazili dech zůstala jsem na ni koukat s otevřenou pusou. Ani nevím proč nás dětska doktorka poslala na chirurgii pro dospělé. Pojištění normálně platíme jsme u 211
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Právě že já taky si říkala že je to na pojišťovnu úplně mě tím vyrazili dech zůstala jsem na ni koukat s otevřenou pusou. Ani nevím proč nás dětska doktorka poslala na chirurgii pro dospělé. Pojištění normálně platíme jsme u píše: Více
Mohla byste nám napsat, co přesně vám na té chirurgii řekli? Buď jste to špatně pochopila, nebo my nevíme něco, co oni ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Právě že já taky si říkala že je to na pojišťovnu úplně mě tím vyrazili dech zůstala jsem na ni koukat s otevřenou pusou. Ani nevím proč nás dětska doktorka poslala na chirurgii pro dospělé. Pojištění normálně platíme jsme u píše: Více
To jsem ještě neslyšela,aby rodiče za děti platili zdravotní pojištění.
To je snad do jeho zletilosti plně v režii státu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Co bude stát strašné peníze? Léčení modřiny na plastice? Dotaz nechápu, ale jedno vím jistě - bude to na pojišťovnu, pokud tedy pojištění platíte.
Odpovídala jsem na tuhle otázku ano platíme jako stát spátne jsem to napsala
- Citovat
- Upravit
@Alexandra.R píše:
To jsem ještě neslyšela,aby rodiče za děti platili zdravotní pojištění.To je snad do jeho zletilosti plně v režii státu.
Myslela jsem jako statne špatně jsem to napsala promiň te
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky chtěla bych se zeptat. Malej si udělal sram na tváři který je už měsíc modry nárazem do zábradlí na kole helmu mel. Je to tvrdá hrca s modrinou, modrina je stale velká a viditelna. Mazeme ji mesickem a kostivalem, hermankem. Doktorka nam rekla ze máme ještě počkat a pak nas pošle na plastiku. A ja se chci zeptat jake mate zkušenosti s plastikou u dětí a kolik to tak stoji na chirurgii pro dospělé me řekli ze to bude stát strašné peníze a ze si na to budeme muset vypůjčit moc peněz. Promiňte za anonymní ale nechci aby někdo věděl ze mam s platby strach