Dětska plastika Brno, dětská nemocnice

Anonymní
11.7.18 12:44

Dětska plastika Brno, dětská nemocnice

Ahoj holky chtěla bych se zeptat. Malej si udělal sram na tváři který je už měsíc modry nárazem do zábradlí na kole helmu mel. Je to tvrdá hrca s modrinou, modrina je stale velká a viditelna. Mazeme ji mesickem a kostivalem, hermankem. Doktorka nam rekla ze máme ještě počkat a pak nas pošle na plastiku. A ja se chci zeptat jake mate zkušenosti s plastikou u dětí a kolik to tak stoji na chirurgii pro dospělé me řekli ze to bude stát strašné peníze a ze si na to budeme muset vypůjčit moc peněz. Promiňte za anonymní ale nechci aby někdo věděl ze mam s platby strach

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
11.7.18 12:52

Co bude stát strašné peníze? Léčení modřiny na plastice? Dotaz nechápu, ale jedno vím jistě - bude to na pojišťovnu, pokud tedy pojištění platíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
11.7.18 12:56

Přesně jak píše Hanka, u dětí je léčba zdarma, vzala bych to přes běžnou dětskou chirurgii, ti zváží jestli to zvládnou oni nebo vás prepošlou na plastiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
11.7.18 13:16

to není liposukce, zvětšení rtů, umělý prsa ani lifting. Léčba hematomu v obličeji je na pojišťovnu. Prim Vokurková v dětské je moc hodná, vůbec bych se nebála a zašla na konzultaci. Případně do dětské na chirdu a tam vám řeknou co a jak dál. Dcera měla v roce úraz na rtu, byli jsme na plastice v Krpoli na Berkově, pan ocent byl moc hodnej, pusinku jí krásně zašil a nic jsme neplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 13:27

Právě že já taky si říkala že je to na pojišťovnu úplně mě tím vyrazili dech zůstala jsem na ni koukat s otevřenou pusou. Ani nevím proč nás dětska doktorka poslala na chirurgii pro dospělé. Pojištění normálně platíme jsme u 211

• Citovat
  • Upravit
30408
11.7.18 13:34
@Anonymní píše:
Právě že já taky si říkala že je to na pojišťovnu úplně mě tím vyrazili dech zůstala jsem na ni koukat s otevřenou pusou. Ani nevím proč nás dětska doktorka poslala na chirurgii pro dospělé. Pojištění normálně platíme jsme u píše: Více

Mohla byste nám napsat, co přesně vám na té chirurgii řekli? Buď jste to špatně pochopila, nebo my nevíme něco, co oni ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.7.18 13:35
@Anonymní píše:
Právě že já taky si říkala že je to na pojišťovnu úplně mě tím vyrazili dech zůstala jsem na ni koukat s otevřenou pusou. Ani nevím proč nás dětska doktorka poslala na chirurgii pro dospělé. Pojištění normálně platíme jsme u píše: Více

To jsem ještě neslyšela,aby rodiče za děti platili zdravotní pojištění. :think: To je snad do jeho zletilosti plně v režii státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 14:52
@hanka.br. píše:
Co bude stát strašné peníze? Léčení modřiny na plastice? Dotaz nechápu, ale jedno vím jistě - bude to na pojišťovnu, pokud tedy pojištění platíte.

Odpovídala jsem na tuhle otázku ano platíme jako stát spátne jsem to napsala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 14:53
@Alexandra.R píše:
To jsem ještě neslyšela,aby rodiče za děti platili zdravotní pojištění. :think: To je snad do jeho zletilosti plně v režii státu.

Myslela jsem jako statne špatně jsem to napsala promiň te

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí