Dětská postel Sleigh

85
4.5.11 21:09

Dětská postel

Ahojda maminy,
mám na Vás prosbu jakou zkušenost a rady máte při přesunu dítka z postýlky do postele? Čekáme druhé dítě a když se mimi narodní bude mít malá 22měsíců a to si říkám, že už by to mohla v normální posteli zvládat. Chtěli by jsme v létě začít trénovat. :wink:
Moc se mě líbí tato postel
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nemáte s ní někdo zkušennost? :think:
Líbí se mě, že lze využít i pro větší a přitom pro malé je dobře nízka..
Děkuji moc ahojda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
4.5.11 21:15

Starší dcerku jsme stěhovali zhruba v 19 měsícícch,5 měsíců před tím,než se narodila druhá dcerka.Kupovali jsme rovnou velkou postel (dřevěnou) a k tomu kvalitní zdravotní matraci.Takže postel bude mít snad na delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
4.5.11 21:19

My jsme stehovali prcka do velke postele pred 14ti dny v jeho 19ti mesicich.Zvladl to v pohode,akorat k ranu prelejza k nam do postele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.5.11 21:23

A co večer před spaním? Nelítají po pokoji..? A jak jste začli? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.5.11 21:24
Dituska píše:
Ahojda maminy,
mám na Vás prosbu jakou zkušenost a rady máte při přesunu dítka z postýlky do postele? Čekáme druhé dítě a když se mimi narodní bude mít malá 22měsíců a to si říkám, že už by to mohla v normální posteli zvládat. Chtěli by jsme v létě začít trénovat. :wink:
Moc se mě líbí tato postel
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nemáte s ní někdo zkušennost? :think:
Líbí se mě, že lze využít i pro větší a přitom pro malé je dobře nízka..
Děkuji moc ahojda

Já teda zkušenost nemám, ale pokud se zas něco nestane, budu řešit na konci roku něco podobného. Jenom verunce bude trochu míň než 22m. Není ta postel moc malá? 140cm matrace není teda moc, když postýlka je obvykle 120cm :think: Protože aby ta starší nepotřebovala novou postel ještě dřív, než mladší doroste do téhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
4.5.11 21:44

S nama maly uz delsi dobu spal v posteli,takze jsem proste velkou postel pro nej chtela,je to fakt uleva,kdyz se nemusime mackat :)
No pri uspavani tam s nim musim byt,protoze jinak chodi za nama stale do obyvaku,ale jen co zabere,tak je to pak uz v pohode.Jenze to je spis problem v uspavani,ne v posteli :)Takhle to bylo stejne,i kdyz spal s nama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.5.11 21:50

No právě :-D
Malá teda usíná sama v postýlce… Nemáme ani žádný uspávací rituál. Ale když je problém a spát jí nejde, tak jí manžel nebo já vezeme do velké postele… Jenže to po chviličce končí leze z postele.. zamává papa papa a vyžaduje jít do obýváku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.5.11 18:49

Maminy
ještě dotaz máte nějakej tahák na to jak dobře začít s učením do velké postele? Děkuji moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
12.5.11 14:22

Já starší dceru dala do velké postele asi ve 20měsících,no sem tam přišla do obýváku,ta sem ju vrátila a vždy zachvili usnula nebyl žádný problém.mladší dceři je 18m.zatím do velké nejde,postýlka jístačí a nic nás k velké nenutí :-D tak držím pěstičky at se to dítka rychle naučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí