Dětská sexualita

Anonymní
13.4.24 20:15

Dětská sexualita

Mám takový dost intimní dotaz
Mám pětiletou dceru, která si dělá už tak dva-tři roky,, dobře „. Probíhá to tak, že si najde vyvýšené místo (většinou přechod mezi podlahou a kobercem), tam si lehne na břicho a jakoby,,péruje“ zadkem na tom přechodu :oops: když je třeba delší dobu v pokoji sama, tak přijde úplně rudá a opocená. Zhruba rok zpět jsem jí to zakázala, protože nebyla schopná si normálně lehnout na zem aniž by tohle dělala, ve školce, na návštěvě, všude. Měla období, kdy to nedělala ale teď už zase začala, zavírá se v pokoji, když jí nemám po dohledem a náhodou přijdu tak jí takto nachytám. Je to normální? V takové míře? Mám jí nechat? Jsem z toho fakt zoufalá :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
13.4.24 20:25

V pěti letech bych ji vysvětlila, že je to sice normalni, ale dělá se to v soukromí. A co se četnosti týče- pokud to dělá způsobem u kterého si neublíží je to fuk. Rozhodně bych nezakazovala, jenom už by měla vědět, že na návštěvě ne, ve školce ne a doma třeba ve vaně nebo někde zalezla v soukromí. Zároveň byste ji to soukromí prostě měli „dopřát “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
13.4.24 21:49

Neznám, moje děti to nedělaly.
Nevím, co to je - dělá to furt. Každopádně by to neměla dělat ve školce, na návštěvách atd. Jinak, zakazovat jí to můžeš, ale jestli je u ní takový silný sexuální pud, tak to asi usměrnit nejde, těžko říct, jestli to přejde. Třeba někdo, kdo má zkušenost, poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.24 21:54

Mám osobní zkušenost. Moc dobře si pamatuji, že jsem začala masturbovat v době, kdy jsem nevěděla o co jde. Jak moc bych byla ráda, kdyby mi matka vysvětlila, že se to dělá jen v soukromí a klepala na dveře než vešla do mého pokoje. Místo toho jsem se dočkala studených obkladů a pocitů poníženosti a hlavně jsem nechápala, proč nemůžu dělat něco, co je mi příjemné…

Takže z osobní zkušenosti - uznat, že je to naprosto v pořádku, že ji chápeš, ale je potřeba tomu chování nastavit hranice.

Edit: Tyto pudy začaly byly nejsilnější v období 7 - 10 let a používala jsem ruku.
Pamatuju si, jak šílený to pro mě bylo a strašně těžký se soustředit například ve škole. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML