Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To si asi pletes s lesni skolkou. Do detske skupiny normalne potvrzeni o ockovani. Kontroluji to.
@Tarena píše: Více
Děkuji za odpověď. Já to nevěděla. Při přijetí jsme dávali papíry od doktorky, že očkování nemáme a nebyl problém. Chodí tam už od června. Dala mi tip maminka, které tam v tu dobu chodilo její taky neočkované dítě
@Anonymní píše: Více
Musí mít očkování, případně očkovací plán, kdy očkování dostane. Ale to se zeptej přímo, jestli to umožňují. Já to řešila kvůli synovi, protože ze zdravotních důvodů začal s očkováním později.
@Magda124 píše: Více
Ale to vám asi napsala doktorka, že jste odložili ze zdravotních důvodů. Nám tohle nenapíše. Ale zkusim se zeptat na ten plán. S očkovánim jsme začali
@Anonymní píše: VíceŘíkali mi, že u dětí do tří let akceptují i očkovací plán, pokud dítě již má rozočkováno. A důvod zpoždění je moc nezajímal. Akorát říkali, že kontrolují plnění toho plánu.
Dobrý den. Dětská skupina, která dostává dotace má stejné povinnosti dokládat jako státní školka? Platíme 4700 plus jídlo za měsíc. Nevím tedy kolik dostávají dotaci. Pro přijetí po nás nechtěli povinné očkování, byly tam i jiné děti neočkované. Teď najednou vyrukovali po třech měsících chození, že musíme doložit doklad od doktorky řádně očkováno. Doktorka nám tvrdí, že dětské skupiny mít toto nemusí, že mají výjimku. Nevíte jak to tedy je?