dětská tabule

6.9.06 08:37

dětská tabule

Ahoj holky,chtěla bych pro malého pořídit dětskou tabuli na malování,ale takovou tu s tím výměnným papírem na malování pastelkami.Nevíte prosím některé kde by se taková tabule dala sehnat????Hledám na netu jak blázen a nikde nic,teda krom takové nástěnné za 2tisíce,což se mi zdá dost.Díky za tipy Pája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kdoviktera
6.9.06 08:41

Ahojda,

kámoška má príma tabuli z IKEA. Z jedný strany na křídy, z druhý na fixy a doprostřed se dá připevnit role papíru, který pak jenom posunuješ a odtrháváš. Její synátor hrozně rád (a dobře) maluje, takže u nich je v kurzu dost často. Já bych ji pro kluky taky chtěla, ale už jsem skoro 2 roky nebyla v Praze… No jo, moje lenost :lol:

Katka

• Citovat
  • Upravit
7708
6.9.06 08:45

My budem kupovat k narozkám z Ikei, z jedné strany se dá kreslit stíratelnýma fixama, dát magnetky nebo role papíru na malování pastelkama a na druhé straně je na křídy. Je velká, pevná,stbilní, ze dřeva. Nejlepší jakou jsme zatím viděli, stojí teda 650,– ale v porovnání s ostatníma je to levný…mají ji u nás v cukrárně a děti se uní div neperou :wink:

Nebo pak už jedině malířský stojan,ale ten mi pro děti nepřijde vhodný ani stabilí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
6.9.06 08:45

jo,jo,taky jsem pro Ikeackou.
naši mi koupili nějakou mrnavou tabuli a ta se kinklá,křída z toho padá na zem a je nestabilní.ta z ikea je super

http://www.ikea.com/…oductDisplay?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
6.9.06 08:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.06 09:06

Holky díky moc za tipy,ted jsem koukala na jejich stránky a zatím ji nemají v Praze na skladě.Chtěla bych jí k vánocům,tak snad jí dostanou. Pája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.9.06 09:06

Taky mame tabuli z Ikea a je bezva - hlavne stabilni a pak taky prasek z krid pada na podlozku. Ale kupovali jsme ji loni k vanocum a ani v jedne Ikea nebyla k dostani, nastesti v tu dobu byli tchanovci v Ostrave a tam ji meli, jinak by bylo o darek mene :?

• Citovat
  • Upravit
414
6.9.06 09:07

Ahoj, taky máme tu z IKEI. Je SUPER, akorát mi přijde prdlý, že taková ta „polička“ je na straně u tabule na fixy, a pod tabulí na křídy není. Takže jsme to přehodili na druhou stranu, ale zase teď je ten stojan takovej labilní, přijde mi že nestojí moc pevně. Nicméně - ten papír skoro nevyužijem, po skoro roce jsem ho vyndala a malujem na něj vodovkama na stole. Nejvíc ho baví ty křídy, po bílé tabuli jen jezdí magnetkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.9.06 09:19

My kupovali loni na vánoce tabuli z hypernovy. Je plastová z jedné stany na křídy z druhé má magnetky a stíratenou fixu. Uprostřed je odkládací police. Stála 400kč. Je i dost veliká. Malé Áni udělala ohromnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.9.06 09:25
aprilmouse píše:
Ahoj, taky máme tu z IKEI. Je SUPER, akorát mi přijde prdlý, že taková ta „polička“ je na straně u tabule na fixy, a pod tabulí na křídy není. Takže jsme to přehodili na druhou stranu, ale zase teď je ten stojan takovej labilní, přijde mi že nestojí moc pevně. Nicméně - ten papír skoro nevyužijem, po skoro roce jsem ho vyndala a malujem na něj vodovkama na stole. Nejvíc ho baví ty křídy, po bílé tabuli jen jezdí magnetkama

jo presne tak, taky jsme to obratili, aby ten prasek z krid padal tam, nicmene stabilni se mi i tak zda…

• Citovat
  • Upravit
7708
6.9.06 10:27

Jo ještě je dobrá tabule od Little tikes, je myslím na stejným principu a plastová,ale cena pře 3 tis. jde mimo mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jostanda
1.12.10 22:32

Dětská tabule

Ahoj holky,kdo scháníte tabule tak koukněte na tyhle stránky,taky jsem se potrápila hledáním ,až se povedlo tak uvidíte :palec: http://www.utricertiku.cz/katalog.php?…

• Citovat
  • Upravit
8288
18.4.21 01:39

Máte aktuální typ na dobrou tabuli? Syn 5 let. Nejlépe i na fix i na křídy, ale křídy ať jsou normálně vidět. Ať to prostě není šunt, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9282
18.4.21 08:55

@belladonna já synovi koupila tabuli na bambulin.cz a je opravdu kvalitní, už toho vydržela hodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
18.4.21 09:03

Máme Woody Oboustranná tabule ABC, dcera je z ní nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí