Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím maminky nevíte, kde se dají sehnat přes internet krabice na hračky? Mám toho doma v obýváku plno a nemám to kam dávat a nic ucházejícího jsem nikde neviděla a hlavně levného!! nemůžete poradit?
Pres net nevim, ale minule meli akci v tescu i hypru
3Ks za 99
Ahoj,
a co něco takového?
http://www.prag-info.cz/…P8250001.JPG
To je na hračky docela šikovné a když prcek uklízí, tak tím jako krmí zvířátko a je uklizeno během chvilky ![]()
Jarka a Nikolka
Ja nedavno koupila v Hypernove krabici na hracky s motivem Medvidka Pu - dcery oblibence. Krabice je velka, z tvrdeho leskleho papiru, s uchy na prenaseni a vikem. Meli jeste motiv Hleda se Nemo a Barbie. Stala necelou stovku.
My mame pruhledne z Ikea, za 45,–
Uklizime jedna radost - vrh daleky ![]()
Ahoj, ty krabice z Ikey jsou super, maji ruzne barvy a maji i vika ![]()
Simona
Ahoj
já nedávno kupovalo v Plusu a nějaké akci bezva plastovoej box na kolečkách s víkem za 150,– Kč a jsem naprosto spokojená!!!
Jó kacule, my ji máme taky. Ale už bez koleček. Po zrealizovaných závodech v krabici (tatínek vozil šílenou rychostí malého závodníka po obýváku - úžasná sranda
) kolečka sama upadla
![]()
Doporučuji: pouze na hračky ![]()
ahojky holky
my máme hračky v síťovém rozkládacím koši z tržnice a stačí, malý tam dovnitř vidí, tak si tam pro něco celý vleze a vyleze s vytouženým předmětem, nepíšu s hračkou, protože tam má i různé „zajímavosti“ jako pet láhev, vařečky atd.
Mějte se ahojky I.
BINY ......naštěstí jsem závod zastihla v začátku, tudíž to odnesl jen 2,5 kilový pes a kolečka drží
Samozřejmě jsem macecha a ještě nechápající manželka, ale za kolečka mi to stojí
![]()
Ahojka,
u nás jsem to vyřešila potapetováním velké krabice od vysavače, na boku jsem udělala uši z hrubé kroucené šňůrky, takže malá si díky těm uším krabici odtáhne, kde potřebuje.
Ty kupované krabice mi přišly (zvlášť ty průhledné), takové neveselé, možná tak polepit obrázky …
A s těmi levnými látkovými koši na prádlo(většinou se to kupuje v lidovkách, 20-30kč) mám negativní zkušenost, že jak tam malá pořád rabušila, tak se to brzo rozpadlo, takže nebrat.
Dobré rozhodování.
Pá Petka
Ahoj.
U nás se hračky ukládají do kapsáře (Drak) a koše (kytka) z Ikey, pod postelí je vozík na kolečkách s víkem z Jysku (mají 2 druhy - do šířky a do výšky).
Beruška ![]()