Dětská židle

210
6.11.11 13:37

dětská židle

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jakou židli k psacímu stolu pro prvňáčka? Uvažuji o rostoucí, ale líbí se mi i klasické, na kolečkách, otočné…
Poradíte mi?
Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SandraM
6.11.11 14:47

nevím co myslíš rostoucí židlí, ale vzala bych asi klasickou na kolečkách, hlavně aby měla co nejlepší opěrku na záda. V ikee jich pár mají, ale nevím jaká je kvalita.

• Citovat
  • Upravit
1751
6.11.11 14:53

Rostoucí máme u jídelního stolu, k psacímu jí nechci ani omylem, protože dcera (5 let) není schopná se na ní přišoupnout sama ke stolu.

Zatím se mi moc líbí tato:
http://www.detske-pokoje.eu/…cervena.html

a tato:
http://www.kiktrade.shoptet.cz/…le-k-pc-loft

Jsou určitě i dražší varianty, ale tu půl/hodinu denně, kterou na ní stráví, tak bude stačit asi jakákoliv. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.11.11 15:07

Rostoucí Jitro máme v jídelně a k psacímu stolu bych ji nedala ze stejného důvodu jako Sunnyside, to máme parkety, na koberci by se už vůbec nedala.
Vybrala bych ergonomickou na kolečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
7.11.11 20:33

Pamatuju si na červnovou informační schůzku pro rodiče prvňáčků, kde nás upozorňovali, že židle na kolečkách je naprosto nevhodná. Nepovažovala jsem to za nějak důležité a navíc Vojta už dávno svou „jezdící“ židli v pokoji měl. Dneska jsem nervózní z toho, jak se při učení vozí, točí a dělá jiné blbiny. Pořádně se nesoustředí. Stejnou zkušenost mají i ostatní maminky. Takže já židli na kolečkách nedoporučuju a hledám jinou vhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.11.11 19:27

Doporučuji židli na kolečkách z IKEA. Je výškově nastavitelná a pro tento účel naprosto vystačí. Prvňáčci stejně vydrží sedět max. 30 minut a nemají k nábytku ohledy :)) Vloni jsme váhali, jestli investovat do kvalitnějšího nábytku, nakonec jsme nakoupili v IKEi a vůbec toho nelituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí