Dětské botičky velikost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
768
25.5.12 11:04
@zichisek píše:
Tak malá měla první botky v roce.Ty dostane ještě druhé mimčo, protože v nich jezdila asi měsíc v kočáru a sem tam se postavila a pak v nich chodila tak 3 týdny než jsme přešli na zimní, takže ty boty jsou jako nové.
Teď má 20.měsíců a po ní rozhodně už nikdo dědit boty nebude, protože už jí vydrží dýl, tak je zvládá pořádně užít=ničit.
Osobně bych koupila třeba druhé zimní po někom jako náhradní boty.Ale i kvalitní botky na písek se dají koupit za pátr korun, tak nevidím důvod, proč dávat ochozené botky.
Ty kavlitní botky za pár korun,se dají sehnat kde prosím???? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.5.12 11:30
@hedabedna píše:

My máme na písek a na odrážedlo Befada http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
768
25.5.12 11:42
@zichisek píše:
My máme na písek a na odrážedlo Befada http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

jj to je dobrá cena :palec:
já včera koukala na sandálky a to mě teda omejvaly :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.5.12 11:53
@hedabedna píše:
jj to je dobrá cena :palec:
já včera koukala na sandálky a to mě teda omejvaly :pocitac:

my máme jedny sandálky a jedny celoroční botky koženě a drahé.ALe malá je na motorce děsně ničí, tak má potom tyhle, na zahradu, písek a motorku.

• Citovat
  • Upravit
768
25.5.12 11:56
@zichisek píše:
my máme jedny sandálky a jedny celoroční botky koženě a drahé.ALe malá je na motorce děsně ničí, tak má potom tyhle, na zahradu, písek a motorku.

no jasně,
mě to přijde ale stejně ranec 600 za botky,které vydrží měsíc???
:nevim:nebo jak a na mimáči nakupuješ i ty dražší?mám strach aby byli přes nárt,stélku si změřím,ale nárt asi těžko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.5.12 12:06
@hedabedna píše:
no jasně,
mě to přijde ale stejně ranec 600 za botky,které vydrží měsíc??? :nevim:nebo jak a na mimáči nakupuješ i ty dražší?mám strach aby byli přes nárt,stélku si změřím,ale nárt asi těžko :think:

Botky přes net bych koupila jen po vyzkoušení v realu, protože to neodhadnu, jestli právě sedí na nártujak do výšky, tak do šířky.Ale třeba fare,superfitky a takové značky pak ny netu vychází i třeba o 200,– levněji.
Nevím jak máš staré dítko.Malá má 21.měsíců a nožka jí naštěstí teď moc neskáče.V zimních vydržela v pohodě od listopadu do dubna.Pak jsme koupili ty celoroční kožené a ty jí snad budou i na podzim a sandálky vydrží do konce léta určitě taky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
768
25.5.12 12:44
@zichisek píše:
Botky přes net bych koupila jen po vyzkoušení v realu, protože to neodhadnu, jestli právě sedí na nártujak do výšky, tak do šířky.Ale třeba fare,superfitky a takové značky pak ny netu vychází i třeba o 200,– levněji.
Nevím jak máš staré dítko.Malá má 21.měsíců a nožka jí naštěstí teď moc neskáče.V zimních vydržela v pohodě od listopadu do dubna.Pak jsme koupili ty celoroční kožené a ty jí snad budou i na podzim a sandálky vydrží do konce léta určitě taky :nevim:

ted jí táhne na 10 měsíc,stojí a už pár krůčků udělá s pomocí
tak právě budem kupovat první botky jako zakladatelka…
nožku má ted 11cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková