Dětské boty Olang

6131
6.4.15 14:32

Dětské boty Olang

Ahoj, potřebovala bych radu od vás, které kupujete botky Olang. Sháním na 3,5 letého celoročky a našla jsem Olang ve slevě, potřebovala bych poradit, jestli jsou vhodné na širokou nohu, popř. zkušenosti, jak jste s touto značkou spokojeni. Abych nejela zbytečně 30km zkoušet boty, které jsou třeba vyloženě na úzké nožky.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11360
6.4.15 14:36

Ale to je treková bota, ne? Alespoď dle toho co jsem našla na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43071
6.4.15 15:27

@1pipa kde je sleva na olangy? chci je pro sebe i pro kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
6.4.15 15:42

@1pipa Já kupuji pro obě své děti(kluk, holka) a max. spokojenost. Nosí je celoročně trekové, podzim zima (krom když je hodně sněhu, to mají zimní botky)na jaře a i v létě do lesa. Kupuji je několik let, mám je i pro sebe, ale zda jsou pro užší nožku nebo i pro širší asi neporadím, já mám ouzkou nohu a nízký nárt a dcera taky a syn má sice širší nožku než já ale né uplně širokou a vysoký nárt taky nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
6.4.15 16:17

Já vím, treková. To není vhodné na běžné nošení? Je podrážka ohebná? já kupovala Superfity, což je super měkká a ohebná botka, ale teď z finančních důvodů procházím slevy a tahle obuv mi padla do oka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
6.4.15 16:21

@1pipa Superfity jsou ohebné a super, olangy mají podrážku tvrdší jsou na normální nošení, ale né na běhání a na jak se říká lítačku. Jsou super na vycházky nebo do školky, školy do lesa. Ale na běhání nejsou na to jsou i těžší než superfity.Ale na dělší vycházky do lesa nebo do školy, školky a na výlety josu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.4.15 16:58

Já měla Olangy několikery a vydržely mi ze všech trwkáčů nejdýl. Chtěla bych je teď i pro děti. BYdlíme na horách. Jen jsem je tady nikde neobjevila na živo :think:
Nemáte tip, kde by tyto botky měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
6.4.15 17:07

@ewajs tak záleží, odkud jsi, já hledám zatím na internetu a k tomu se dívám, jestli mají i prodejnu, kde bych mohla boty vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.4.15 17:16
@1pipa píše:
@ewajs tak záleží, odkud jsi, já hledám zatím na internetu a k tomu se dívám, jestli mají i prodejnu, kde bych mohla boty vyzkoušet.

Jéé, koukám kousek od vás :) Já koukala přímo na Olang.cz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
6.4.15 19:37

@ewajs tak v tom případě třeba tady - prodejna je v OV „Dětské botičky“
Zajímalo by mě srovnání třeba s Farečkama ohledně té podrážky, nevíte někdo? Navíc jsem zjistila, že má syn jednu nohu o půl cm větší než druhou, takže když se řídím podle větší, tak má 18cm a Olangy jsou buď 29 (191cm) nebo 30 (197cm). Braly byste spíš 30?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
6.4.15 19:38

@1pipa Mým dětem z úzkou nohou jsou široké, pokud ti tato informace pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
6.4.15 20:32

@Ainy díky, to jsem chtěla slyšet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie