Školní obuv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
3.4.15 14:24

školní obuv

Potřebovala bych radu co nosí vaše děti ve škole jako přezuvky? Potřebuji něco koupit dceři ve třetí třídě. Nosila doteď normální bačkory, které jsou ale na vyhození a teď mi křičí, že další už nosit nebude, protože se jí nelíbí. Pantofle a kroksy mít nesmějí, ty snad až v páté třídě kvůli bezpečnosti i když mi není úplně jasné proč. Napadli mě nějaké sandály a dokonce mám i vyhlídnuté. Nevím ale jestli se to smí ve školách nosit, hlavně mají tmavou podrážku a ve škole vím, že chtějí bílou. Takové jsem bohužel nenašla. Pak mě ještě napadly nějaké lehké platěné botasky nebo něco na ten způsob. Takové jsem viděla i s bílou podrážkou, ale zase se bojím, jestli tohle školy povolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.4.15 14:28

U nás normálně crocsy :think: mají zakázané tenisky a pantofle :think:podívej se do řádu, co je dovoleno, co ne - každá škola jiná.

Příspěvek upraven 03.04.15 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.4.15 14:28

Kupuju dcerce plátěné balerínky a mívají světlou podrážku. klasické bačkory nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Šimčíková
3.4.15 14:31

Normální papučky

• Citovat
  • Upravit
2926
3.4.15 14:33

Já kupuji sandály. Letos má tyto: http://www.bata.cz/…ivci-sandaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.4.15 14:34

Kupuju od Befada, mají i s bílou podrážkou.
Plno designů, určitě si dcerka vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406

Dcera nosí balerínky. Jsou se svtětlou podrážkou. Cenově jak bačkory a rozhodně dýl vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134

Kupuji plátěné baleriny většinou od Befada. Nebo jsem koupila docela dobrý v Deichmanu. Je ve školce a už klasický pauče nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
3.4.15 14:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.4.15 14:40

Plátěné tenisky teda vůbec nedoporučuji :-) noha se v nich strašně potí a není to nic příjemného :-) jinak nechápu, proč ne crocsy s přezkou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
3.4.15 14:42

Do 3. třídy včetně bílá podrážka, pevná špička, pevná pata, bez tkaniček. později pantofle nebo kroksy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
3.4.15 14:42
@pipulka123 píše:
Plátěné tenisky teda vůbec nedoporučuji :-) noha se v nich strašně potí a není to nic příjemného :-) jinak nechápu, proč ne crocsy s přezkou… :-)

protože ta přezka je první věc, kterou dětičky urvou, aby mohly frajeřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.4.15 14:46

Jo tak no :-) tak zkusit nějaké papuče ještě :-) určitě existuje spousta vzorů a dcera si třeba nějaké vybere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.4.15 14:49

Zdravotní sandály. Už mu jedny někdo ukradl i se spešl vložkou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
3.4.15 14:56

Holka nosila plátěné balerýnky, noha se jí nijak nepotila a k sukni to vypadalo i hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková