Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Potřebovala bych radu co nosí vaše děti ve škole jako přezuvky? Potřebuji něco koupit dceři ve třetí třídě. Nosila doteď normální bačkory, které jsou ale na vyhození a teď mi křičí, že další už nosit nebude, protože se jí nelíbí. Pantofle a kroksy mít nesmějí, ty snad až v páté třídě kvůli bezpečnosti i když mi není úplně jasné proč. Napadli mě nějaké sandály a dokonce mám i vyhlídnuté. Nevím ale jestli se to smí ve školách nosit, hlavně mají tmavou podrážku a ve škole vím, že chtějí bílou. Takové jsem bohužel nenašla. Pak mě ještě napadly nějaké lehké platěné botasky nebo něco na ten způsob. Takové jsem viděla i s bílou podrážkou, ale zase se bojím, jestli tohle školy povolují.
U nás normálně crocsy
mají zakázané tenisky a pantofle
podívej se do řádu, co je dovoleno, co ne - každá škola jiná.
Příspěvek upraven 03.04.15 v 14:28
Kupuju dcerce plátěné balerínky a mívají světlou podrážku. klasické bačkory nechce.
Já kupuji sandály. Letos má tyto: http://www.bata.cz/…ivci-sandaly
Kupuju od Befada, mají i s bílou podrážkou.
Plno designů, určitě si dcerka vybere.
Dcera nosí balerínky. Jsou se svtětlou podrážkou. Cenově jak bačkory a rozhodně dýl vydrží.
Kupuji plátěné baleriny většinou od Befada. Nebo jsem koupila docela dobrý v Deichmanu. Je ve školce a už klasický pauče nechce.
Plátěné tenisky teda vůbec nedoporučuji
noha se v nich strašně potí a není to nic příjemného
jinak nechápu, proč ne crocsy s přezkou… ![]()
Do 3. třídy včetně bílá podrážka, pevná špička, pevná pata, bez tkaniček. později pantofle nebo kroksy.
@pipulka123 píše:
Plátěné tenisky teda vůbec nedoporučujinoha se v nich strašně potí a není to nic příjemného
jinak nechápu, proč ne crocsy s přezkou…
protože ta přezka je první věc, kterou dětičky urvou, aby mohly frajeřit.
Jo tak no
tak zkusit nějaké papuče ještě
určitě existuje spousta vzorů a dcera si třeba nějaké vybere ![]()
Zdravotní sandály. Už mu jedny někdo ukradl i se spešl vložkou ![]()
Holka nosila plátěné balerýnky, noha se jí nijak nepotila a k sukni to vypadalo i hezky.