Školní obuv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
3.4.15 15:02

Befado mají děrovanou podrážku, aby líp dýchaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.4.15 15:04

Ja bych crocsy vubec nedavala. Na mokre podlaze strasne klouzou. Po vlastni zkusenosti kdy jsem si poradne namlela ve skole na rozlitem piti bych se jim vyvarovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.4.15 15:05

Baleríny z HM, CCC, Deichmanna, nebo domácí obuv od Befada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.4.15 15:21

Děkuji za tip, snad jen škoda, že nejsou kapku levnější a nerada kupuji boty na internetu, ale něco takového by bylo super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.4.15 16:22
@neumisa píše:
Do 3. třídy včetně bílá podrážka, pevná špička, pevná pata, bez tkaniček. později pantofle nebo kroksy.

Pevnou patu chápu, ale proč je nutná pevná špička? To pak ty sandále nemůžou být i kdyby měly bílou podrážku? Navíc ne každá barevná podrážka přece barví. U botasek zase vadí tkaničky? Proč? Ráda bych vyhověla požadavkům školy, ale přijde mi to zbytečně komplikované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
3.4.15 16:29

Já bych šla do Befad. Já mám kluka ještě školkovýho, ale jen co zvládne zapnout sucháč tak, aby mu to nepadalo z nohy (neni schopnej to utáhnout), tak bude fasovat ty..a mám je v plán až do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
3.4.15 16:34
@BajaP píše:
Pevnou patu chápu, ale proč je nutná pevná špička? To pak ty sandále nemůžou být i kdyby měly bílou podrážku? Navíc ne každá barevná podrážka přece barví. U botasek zase vadí tkaničky? Proč? Ráda bych vyhověla požadavkům školy, ale přijde mi to zbytečně komplikované.

protože nakopnout holým palcem nohu od lavice nebo vestavěnou skříň je dost bolestivé a může dojít k většímu poranění. Navíc sandálová špička se tááák dobře ohýbá a přešlapuje, až se zlomí a plandá, což třeba na schodech vyloženě láká k pádu. Tkaničky vadí z toho důvodu, že plandají - žáci mají tisíc jiných starostí než kontrolovat, že mají zavázané boty. Nehledě na to, že ti malí to mnohdy ani pořádně neumí. Opět - nebezpečí úrazu, když se tkaničky připletou pod vlastní nebo cizí nohu.

Požadavky školy jsou nastaveny tak, aby byli žáci co nejvíc v bezpečí, ne proto, aby prudily rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
3.4.15 17:39

Náš třeťák nosí papuče Fare, říká, že většina třídy je má taky nebo Befado. U nás taky nesmí nic kromě kvalitní certifikované obuvi, žádné crocsy, baleriny, na prvním stupni ani pantofle, můžou mít zdravotní sandály, ale s páskem přes patu, aby pevně držely na noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková