Dětské boty Superfit

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
7.5.11 20:40

Dětské boty superfit

Ahoj, můžete mi někdo poradit? Jako první capáčky jsem dceři koupila botky ESSI, další SUPERFITY. A to z toho důvodu, že jsou jí všechny ostatní botky hodně široké. Teď bych jí ale potřebovala koupit nějaké tenisky (na písek), a vůbec nevím od jaké firmy. Měl jste někdo stejný problém?

Díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
7.5.11 20:48

Befado?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
7.5.11 20:49
1Sendy1 píše:
Ahoj, můžete mi někdo poradit? Jako první capáčky jsem dceři koupila botky ESSI, další SUPERFITY. A to z toho důvodu, že jsou jí všechny ostatní botky hodně široké. Teď bych jí ale potřebovala koupit nějaké tenisky (na písek), a vůbec nevím od jaké firmy. Měl jste někdo stejný problém?Díky ;-)

Befado, Fare, Essi maji taky tenisky.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
7.5.11 21:23
1Sendy1 píše:
Ahoj, můžete mi někdo poradit? Jako první capáčky jsem dceři koupila botky ESSI, další SUPERFITY. A to z toho důvodu, že jsou jí všechny ostatní botky hodně široké. Teď bych jí ale potřebovala koupit nějaké tenisky (na písek), a vůbec nevím od jaké firmy. Měl jste někdo stejný problém?Díky ;-)

tenisky se pro ty mrňousky moc nedoporučujou, radši kvalitní celokožený, aspoň na tom začátku, třeba ty Essi mají pogumovanou špičku, tak je až tak neokope

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.5.11 21:59

Pokud jsou to boty JEN na písek , tak bych to až zas tak neřešila… Máme vždy jedny boty kvalitní nové (konkrétně taky Superfity) a na písek máme obyč (starší po synovi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.5.11 22:09

Koukala jsem na ty Befado a vypadají moc pěkně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.5.11 22:18
Ráďa69 píše:
Koukala jsem na ty Befado a vypadají moc pěkně :wink:

Teď jsem je kupovala Majdě (kotníčkové tenisky) a jsou fakt hezoučké, pružná podrážka, pata pevná, špička pěkně kulatá - a stélka je fakt docela úzká, podobná jako ty superfit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
7.5.11 22:33

Já boty na písek a běžné chození nerozlišuji - mají jedny kvalitní. boty po sobě nedědí a stejně je mají jen na jedno léto/jaro/zimu a pak z nich vyrostou,tak nemám potřebu je tak chránit. Akorát na odrážedla mají chrániče na špičky. :wink:

Jinak bych asi koupila nějaké určitě kotníkové - nejmenší děti by neměly mít nízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
7.5.11 22:34

jinak superfit jsou božííííí boty. Obzvláště sandály! letos do nich jdeme znova! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
8.5.11 10:00
KacenkaK píše:
Já boty na písek a běžné chození nerozlišuji - mají jedny kvalitní. boty po sobě nedědí a stejně je mají jen na jedno léto/jaro/zimu a pak z nich vyrostou,tak nemám potřebu je tak chránit. Akorát na odrážedla mají chrániče na špičky. :wink:Jinak bych asi koupila nějaké určitě kotníkové - nejmenší děti by neměly mít nízké.

To s tím ,že malé děti nemají mít nízké boty jsem si donedávna myslela taky …z omylu mě vyvedla fyzioterapeutka… …i když na tohle téma se jistě i mezi odborníky najdou různé názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.5.11 10:52

Ahoj, je pravda, ze Superfit patri mezi nejuzsi a nejlip padnouci boticky. My ted mame „kozene tenisky“ na pisek od Fare: http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… Jsou sirsi nez Superfit, ale docela poddajne a mekke a daji s utahnout :wink:
Jinak me napada jen koupit Superfitky z druhe ruky na MMB (v tech malickych velikostech jsou tam botky nosene par tydnu ci mesicu, my ted prodavame taky sandalky Superfit nosene asi 11 tydnu) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
8.5.11 13:19

my máme Superfity jako první botičky - koupila jsem rovnou sandálky, měli je ve slevě v Humanicu za 550, jsme moc spokojený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.5.11 17:07
KacenkaK píše:
Já boty na písek a běžné chození nerozlišuji - mají jedny kvalitní. boty po sobě nedědí a stejně je mají jen na jedno léto/jaro/zimu a pak z nich vyrostou,tak nemám potřebu je tak chránit. Akorát na odrážedla mají chrániče na špičky. :wink:Jinak bych asi koupila nějaké určitě kotníkové - nejmenší děti by neměly mít nízké.

jenze terba u vetsich deti uz jen jedny boty urco nestaci - za jedno musi byt boty na prezuti, kdyz se zpoti noha, kdyz ja rano rosa a jsou vlhke atd…
neni pravda ta vseobecna ze tenisky jsou nekvalitni, Befodo maji Zlinsky atest, Essi maji Zirafu, Fare jsou velmi kvalitni a navic CESKE boty, coz ja teda taky na to koukam …
navic i kdyz budes denne botky cistit tak jemnej pisek z nich nikdy uz nedostanes, budou poskrabane kdezto tenisky ja hodim 1× mesicne na 40 stupnu do pracky a jsou jak nove :wink:
ale mame je taky teda jen na pisek..

my mame ted na jaro kotnickove a na leto nizke - tenisky, pak ma kozene Fare na jaro i sandale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.5.11 22:58

A od jaké jsou značky? Malé totiž boty od českých výrobců jsou fakt hodně široké, hlavně u kotníčku, má ho prostě volný. A víc jak jedny boty určitě potřebujeme (písek, hlína, kaluže, déšť…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
9.5.11 07:25
1Sendy1 píše:
A od jaké jsou značky? Malé totiž boty od českých výrobců jsou fakt hodně široké, hlavně u kotníčku, má ho prostě volný. A víc jak jedny boty určitě potřebujeme (písek, hlína, kaluže, déšť…).

ted mame kecky Befado a jsou super, jinak loni mel Fare - od nich mame celkove hodne bot a uplna spokojenost - a malej je taky hubenej, zadny baculaty ditko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková