Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, můžete mi někdo poradit? Jako první capáčky jsem dceři koupila botky ESSI, další SUPERFITY. A to z toho důvodu, že jsou jí všechny ostatní botky hodně široké. Teď bych jí ale potřebovala koupit nějaké tenisky (na písek), a vůbec nevím od jaké firmy. Měl jste někdo stejný problém?
Díky ![]()
1Sendy1 píše:
Ahoj, můžete mi někdo poradit? Jako první capáčky jsem dceři koupila botky ESSI, další SUPERFITY. A to z toho důvodu, že jsou jí všechny ostatní botky hodně široké. Teď bych jí ale potřebovala koupit nějaké tenisky (na písek), a vůbec nevím od jaké firmy. Měl jste někdo stejný problém?Díky
Befado, Fare, Essi maji taky tenisky.. ![]()
1Sendy1 píše:
Ahoj, můžete mi někdo poradit? Jako první capáčky jsem dceři koupila botky ESSI, další SUPERFITY. A to z toho důvodu, že jsou jí všechny ostatní botky hodně široké. Teď bych jí ale potřebovala koupit nějaké tenisky (na písek), a vůbec nevím od jaké firmy. Měl jste někdo stejný problém?Díky
tenisky se pro ty mrňousky moc nedoporučujou, radši kvalitní celokožený, aspoň na tom začátku, třeba ty Essi mají pogumovanou špičku, tak je až tak neokope
Pokud jsou to boty JEN na písek , tak bych to až zas tak neřešila… Máme vždy jedny boty kvalitní nové (konkrétně taky Superfity) a na písek máme obyč (starší po synovi).
Ráďa69 píše:
Koukala jsem na ty Befado a vypadají moc pěkně
Teď jsem je kupovala Majdě (kotníčkové tenisky) a jsou fakt hezoučké, pružná podrážka, pata pevná, špička pěkně kulatá - a stélka je fakt docela úzká, podobná jako ty superfit.
Já boty na písek a běžné chození nerozlišuji - mají jedny kvalitní. boty po sobě nedědí a stejně je mají jen na jedno léto/jaro/zimu a pak z nich vyrostou,tak nemám potřebu je tak chránit. Akorát na odrážedla mají chrániče na špičky. ![]()
Jinak bych asi koupila nějaké určitě kotníkové - nejmenší děti by neměly mít nízké.
jinak superfit jsou božííííí boty. Obzvláště sandály! letos do nich jdeme znova! ![]()
KacenkaK píše:
Já boty na písek a běžné chození nerozlišuji - mají jedny kvalitní. boty po sobě nedědí a stejně je mají jen na jedno léto/jaro/zimu a pak z nich vyrostou,tak nemám potřebu je tak chránit. Akorát na odrážedla mají chrániče na špičky.Jinak bych asi koupila nějaké určitě kotníkové - nejmenší děti by neměly mít nízké.
To s tím ,že malé děti nemají mít nízké boty jsem si donedávna myslela taky …z omylu mě vyvedla fyzioterapeutka… …i když na tohle téma se jistě i mezi odborníky najdou různé názory.
Ahoj, je pravda, ze Superfit patri mezi nejuzsi a nejlip padnouci boticky. My ted mame „kozene tenisky“ na pisek od Fare: http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… Jsou sirsi nez Superfit, ale docela poddajne a mekke a daji s utahnout ![]()
Jinak me napada jen koupit Superfitky z druhe ruky na MMB (v tech malickych velikostech jsou tam botky nosene par tydnu ci mesicu, my ted prodavame taky sandalky Superfit nosene asi 11 tydnu) ![]()
my máme Superfity jako první botičky - koupila jsem rovnou sandálky, měli je ve slevě v Humanicu za 550, jsme moc spokojený ![]()
KacenkaK píše:
Já boty na písek a běžné chození nerozlišuji - mají jedny kvalitní. boty po sobě nedědí a stejně je mají jen na jedno léto/jaro/zimu a pak z nich vyrostou,tak nemám potřebu je tak chránit. Akorát na odrážedla mají chrániče na špičky.Jinak bych asi koupila nějaké určitě kotníkové - nejmenší děti by neměly mít nízké.
jenze terba u vetsich deti uz jen jedny boty urco nestaci - za jedno musi byt boty na prezuti, kdyz se zpoti noha, kdyz ja rano rosa a jsou vlhke atd…
neni pravda ta vseobecna ze tenisky jsou nekvalitni, Befodo maji Zlinsky atest, Essi maji Zirafu, Fare jsou velmi kvalitni a navic CESKE boty, coz ja teda taky na to koukam …
navic i kdyz budes denne botky cistit tak jemnej pisek z nich nikdy uz nedostanes, budou poskrabane kdezto tenisky ja hodim 1× mesicne na 40 stupnu do pracky a jsou jak nove ![]()
ale mame je taky teda jen na pisek..
my mame ted na jaro kotnickove a na leto nizke - tenisky, pak ma kozene Fare na jaro i sandale..
A od jaké jsou značky? Malé totiž boty od českých výrobců jsou fakt hodně široké, hlavně u kotníčku, má ho prostě volný. A víc jak jedny boty určitě potřebujeme (písek, hlína, kaluže, déšť…).
1Sendy1 píše:
A od jaké jsou značky? Malé totiž boty od českých výrobců jsou fakt hodně široké, hlavně u kotníčku, má ho prostě volný. A víc jak jedny boty určitě potřebujeme (písek, hlína, kaluže, déšť…).
ted mame kecky Befado a jsou super, jinak loni mel Fare - od nich mame celkove hodne bot a uplna spokojenost - a malej je taky hubenej, zadny baculaty ditko ![]()