Dětské boty Superfit

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
10.5.11 22:00
beruska2× píše:
1Sendy1 píše:
A od jaké jsou značky? Malé totiž boty od českých výrobců jsou fakt hodně široké, hlavně u kotníčku, má ho prostě volný. A víc jak jedny boty určitě potřebujeme (písek, hlína, kaluže, déšť…).

ted mame kecky Befado a jsou super, jinak loni mel Fare - od nich mame celkove hodne bot a uplna spokojenost - a malej je taky hubenej, zadny baculaty ditko :wink:

Můžu se ještě zeptat, jelikož nemáme botky kde vyzkoušet, budu je objednávat přes net, sedí velikost? Je stejná jako u těch superfitek? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
11.5.11 11:23

zmer prckovi nozicku a holky tam maji presne rozmery, ale nam to sedi, jak Fare tak Befado mame 26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
14.5.11 10:04

My jsme koupili jako první boty superfity sandálky a do jiných značek už asi ani nepudem nemají chybu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.5.11 12:29

Všem moc děkuji za odpovědi. Koupím ty Befado (na písek), nemyslím, že jí tím poškodím nožičku. Prostě na dvoje botky od Superfitek nemám. Jinak asi do jiných než Superfitek nepůjdu. Fare, Essi, Pegres… jsou jí prostě hodně široké a některé mi přijdou i dost tvrdé.

Teď jí např. vyrostla noha za necelé dva měsíce a budu kupovat nové botky (celoročky) + letní a ty na písek. Předtím jí vydržely 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
18.5.11 08:07

a co tenisky od DPK? Jsou určitě kvaltiněji udělané než Befado.
Já loni pro dceru kotníčkové Befado kecky měla,a přišlo mi,že ji v tom nožička nijak extra neseděla :nevim:

http://dpk.cz/…a-obuv-18-22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
18.5.11 13:23

To chce asi vyzkoušet . Mě ty DPK připadají na pohled děsně široké :think: . Každé dítě má jinou nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.10.11 17:39

Chci koupit tyto Superfity http://www.detske-boticky.cz/…00043-02.htm, dají se někde pořídit levněji? zatím ve všech e-shopech jsem viděla stejnou cenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
12.10.11 18:38
Se obávám,že levnější neseženeš.Já jsem sjela všechny eshopy.Maximálně obnošený :nevim:
Ewule0712 píše:
Chci koupit tyto Superfity http://www.detske-boticky.cz/…00043-02.htm, dají se někde pořídit levněji? zatím ve všech e-shopech jsem viděla stejnou cenu :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
20.8.15 12:08

Které superfit - rada

Ahoj holky, prosím o radu - které boty Superfit by jste koupili tříletému klukovi, co nastupuje v září do školky? tyto nebo spíše tyto Rozhoduji se mezi těmito a nevím. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
20.8.15 12:12

@evulkanov ty první měl syn na noze a seděly mu jako ulité (ale ve větším, je mu 6), má drobnou úzkou dlouhou nohu, nakonec jsme je nevzali, celkem dost chodíme různě v terénu a na to měly moc měkkou podrážku, ale do školky mi přijdou celkem v pohodě. Měly jsme kdysi jedny hodně podobné, akorát od Peddy. Jsou to ale spíš tenisky/botasky, nedovedu si představit je dát, když prší.. do horšího počasí jsou asi vhodnější ty druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
20.8.15 12:14

@Moise děkuji. no právě - spíš přemýšlím nad škaredým počasím, tak ty první se mi moc nezdají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59354
20.8.15 12:17

@evulkanov syn má podobný typ jako ty druhé. je to na užší nohu. Syn špatně chodí jak jsou jen ke kotníku proto jsem volila tento typ ;). ideálně vyzkoušet v kterých se bude cítit lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59354
20.8.15 12:20

Tyhle má syn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
20.8.15 12:21

Měli jsme oboje a ty první se mi zdály lepší (ty víc keckové). Jen bych vážně přemýšlela nad tím, připlatit si a koupit goretexové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
20.8.15 12:23

@Mar__tanka1983 díky. no, měl loni s goretexem jen zimní a ty opravdu vydržely. spíš v té školce počítám s tím, že když bude pršet, tak ven nepůjdou nebo jen na chvíli a že se nebude cachtat někde v kalužích… ale nevím - nemám zkušenosti ještě se školkou a jak to tam chodí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková