Dětské centrum Lvíček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rsisa
4.2.13 21:00

Dětské centrum Lvíček

Ahoj holky, máme v létě cestu přes Prahu (kousek od Prahy), tak mě napadlo, že bychom se tam někam zastavili s malým, má tři roky, napadlo mě právě dětské centrum Lvíček, ale znám jen z internetu. Jaké to tam je, stojí to za to? (za zajížďku, za ty peníze..) Na fotkách se mi to líbilo. Nebo nemáte ještě jiný tip, kam v praze s dítětem? Ještě mě napadl Aquapalace, tam to je super, ne? Je to spíš dotaz pro pražandy, nebo kdo tam byl, jsem z Ostravy… dík za příspěvky, holky!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1336
4.2.13 22:28

Ahojky! :mavam:
Já jsem taky původně z Ostravy, ale ted už bydlím v Praze ;)
Do Lvíčka se chystáme, taky znám jen z fotek, ale je to celkem dost finančně náročné.. :think: Pokud se nepletu, tak tam platí i rodiče a ne zrovna málo :roll: Já chodím do herničky v centru v obchodním domě Kotva. Vstup 100,– za dítě, rodič neplatí. Ale není to nikterak velké. Pokud sem pojedete v létě, tak bych doporučila tohle: http://krouzkynavltave.cz/knv/hriste/ :potlesk: a vstup by měl být zdarma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
5.2.13 08:59

Super, dík za tip!

• Citovat
  • Upravit
2075
5.2.13 19:45

Ahoj, my tam chodíme s malou (19 měsíců) a super, vyhraje si tam, na atrakce pro větší děti můžu v pohodě s ní. Personál je milý a ochotný ale co se týče nabídky jídla pro tak malé děti tak nic moc, hranolky, smažené řízky, pizza… a nějaké skleničky od Hami. Třeba tohle časem vychytají. Jinak přes slevové portály se dají nakoupit vouchery, já to tak dělám, za plnou cenu mi to přijde zbytečně drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
5.2.13 20:08

@Aishenka

Dík za info, právě, že jsem na takový slevový voucher narazila, jinak bych ani nevěděla, že něco takového je… :D

• Citovat
  • Upravit
31672
9.2.13 17:01

Ahoj, taky jsem tam v lednu s klukama byla, taky jsme měli voucher ze slevovýho portálu, asuper, starší se tam opravdu vyblbnul. Akorát já byla úplně hotová, malý mě chtěl furt za zadkem, já tam byla s klukama sama, takže jsem tam 4 hodiny se skoro 12kilovým mladším na ruce (v té době necelý rok) lítala po všech možnách průlezkách, nahoru, dolů… byla jsem hotová :lol: příště už jen ve 2 dospělých..se nám nechtělo platit 2 vstupy zbytečně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
15.2.13 14:43

Díky za příspěvky, holky..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat