Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky! ![]()
Já jsem taky původně z Ostravy, ale ted už bydlím v Praze ![]()
Do Lvíčka se chystáme, taky znám jen z fotek, ale je to celkem dost finančně náročné..
Pokud se nepletu, tak tam platí i rodiče a ne zrovna málo
Já chodím do herničky v centru v obchodním domě Kotva. Vstup 100,– za dítě, rodič neplatí. Ale není to nikterak velké. Pokud sem pojedete v létě, tak bych doporučila tohle: http://krouzkynavltave.cz/knv/hriste/
a vstup by měl být zdarma ![]()
Ahoj, my tam chodíme s malou (19 měsíců) a super, vyhraje si tam, na atrakce pro větší děti můžu v pohodě s ní. Personál je milý a ochotný ale co se týče nabídky jídla pro tak malé děti tak nic moc, hranolky, smažené řízky, pizza… a nějaké skleničky od Hami. Třeba tohle časem vychytají. Jinak přes slevové portály se dají nakoupit vouchery, já to tak dělám, za plnou cenu mi to přijde zbytečně drahé…
Dík za info, právě, že jsem na takový slevový voucher narazila, jinak bych ani nevěděla, že něco takového je… ![]()
Ahoj, taky jsem tam v lednu s klukama byla, taky jsme měli voucher ze slevovýho portálu, asuper, starší se tam opravdu vyblbnul. Akorát já byla úplně hotová, malý mě chtěl furt za zadkem, já tam byla s klukama sama, takže jsem tam 4 hodiny se skoro 12kilovým mladším na ruce (v té době necelý rok) lítala po všech možnách průlezkách, nahoru, dolů… byla jsem hotová
příště už jen ve 2 dospělých..se nám nechtělo platit 2 vstupy zbytečně ![]()
Ahoj holky, máme v létě cestu přes Prahu (kousek od Prahy), tak mě napadlo, že bychom se tam někam zastavili s malým, má tři roky, napadlo mě právě dětské centrum Lvíček, ale znám jen z internetu. Jaké to tam je, stojí to za to? (za zajížďku, za ty peníze..) Na fotkách se mi to líbilo. Nebo nemáte ještě jiný tip, kam v praze s dítětem? Ještě mě napadl Aquapalace, tam to je super, ne? Je to spíš dotaz pro pražandy, nebo kdo tam byl, jsem z Ostravy… dík za příspěvky, holky!!!