Cvičení s miminkem - Říčany, Úvaly, Újezd, Květnice, Český Brod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
gk
570
21.1.13 16:11

cvičení s miminkem-Říčany, Úvaly, Újezd, Květnice, ČB

Chci začít chodit s půlročním miminkem cvičit. Byla jsem v Praze ve Vodičkové. Je to pro mě daleko. Cvičení bylo fajnové, trochu rychlé tempo a střídání cviků, poloh apod. Maminek bylo asi 6. To je ok. Jen jak píšu, je to pro mě zbytečně z ruky.
Sháním něco v Úvalech, Říčanech, Újezdu, Klánovice, Běchovice, Květnice, Český Brod, Křenice, Škvorec, Mukařov apod. Víte o něčem co je pro miminka 6 měsíců? Všude je to pro starší děti. Jedná se mi o cvičení na míči, říkanky popř. masáž. Poraďte..Pokud znáte i dobré dětské/mateřské centrum ve vyjmenovaných obcích, kde se dá najít kamarádka a děti si mohou pohrát, tak sem s nimi :dance:
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9201
21.1.13 16:21

Bydlím v této oblasti ale cvičit jezdíme na černý most, centrum Anahita a jsme moc spokojení, chodila jsem tam i na předporodní kurzy, několik let cvičit se synkem a teď už mám druhý kurz s holčičkou a jsou stále stejně spokojení.

hezké prostředí, čisté, příjemné, milý školený personál, příjemná paní majitelka…mmch mají v klánovicích bazén se slanou vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
21.1.13 16:23

Ahoj. V Říčanech je baby centrum svět dětí na dlani. Je tam cvičení pro rodiče s dětmi, plavání a hernička. V Kolovratech je také ve fitness studio cappuccini cvičení pro maminky s dětmi, ale nevím jaké to tam je a od kolika. Jinak si myslím, že všude něco seženeš. V Českém brodě otevřeli solnou jeskyni i pro děti a myslím, že je to velké město, na to aby tam bylo nějaké centrum. Jinak v Kolovratech je mateřské centrum macek, mají webové stránky. Také tam mají nějaké programy pro malé děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
21.1.13 20:10

Díky, podívám se na to. Ve čtvrtek jsem zkusila už 2× v Říčanech mommy time. Hezké prostředí, milá instruktorka-jen vždy málo dětí. většinou jsem tam jen s jedním. Cena 140 kč
Koukám na ten svět na dlani-začínají s lezoucími dětmi-náš ještě neleze. takže to bude kurz asi od 8 měsíců, jinak cena suprová 60 Kč :lol:
V Brodě nic není, taky vše pro větší děti. Na Kolovraty mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.1.13 13:40

Ahoj, ted jsme zkusili cvičení ve všeználku praha 4,přizpůsobí se maminkám, zítra je od 10.00 cvičeníčko-říkanky, tvořivost. Chodí tam i maminy s miminy. Domluv se, jsou ochotní, pohlídají i děti v herně. Je to tam moc pěkné, čisté, vše pro rodinu, autobus staví přímo před. zavolej všeználek ester silhava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
22.1.13 14:43

@mrož díky, ale pro mě je Novodvorská z ruky. Jsi hodná. potřebuji něco kolem vyjmenovaných vesnic, popř. Praha 9 Černý most, počernice, běchovice apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
22.1.13 17:33
@gk píše:
@mrož díky, ale pro mě je Novodvorská z ruky. Jsi hodná. potřebuji něco kolem vyjmenovaných vesnic, popř. Praha 9 Černý most, počernice, běchovice apod

tak ještě koukni na veselý čertík k dolních počernicích, taky jsou skvělí, máme osobní zkušenost navíc tuším že první týden v únoru mají týden otevřených dveří a některé kurzy k vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
24.1.13 14:12

Do čertíka jsem volala. mají testovací hodiny zač. února zdarma. Tak tam půjdem. Dle stránek to mají pěkně propracované.
Dnes jsem byla na lekci play and wisely abylo to vcelku fajn, jen ta cena 240 až 400 Kč za lekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.2.13 18:57

Mate nekdo zkusenosti s tim cvicenim ve svete deti na dlani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kikina1982
5.2.13 15:40

Dobrý den,
můžu se zeptat, kdy tam ty testovací hodiny mají? já jsem z úval, mám skoro 5.měsíční holčičku a potřebuju s ní chodit někam cvičit, ale taky někam poblíž, ne do té Vodičkovy, to je moc z ruky. nebo jste objevila něco jiného? děkuji

• Citovat
  • Upravit
gk
570
5.2.13 15:59

Vyzkoušela jsem svět na dlani-málo dětí-tedy cvičení od 9h ranní se konat nebude a pro nás je to brzo. Potřebujeme cvičení od 10h. Dnes jsem byla na tudyznudy.eu to je Jevanské rodinné centrum, avšak je to už taky z ruky a jsou tam větší děti 2r-3r :-( Takže to pro nás taky není. A spíš než cvičení to byly říkanky, písničky, prostě dopolední rozcvička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aninka2
15.5.13 16:49
@gk píše:
Chci začít chodit s půlročním miminkem cvičit. Byla jsem v Praze ve Vodičkové. Je to pro mě daleko. Cvičení bylo fajnové, trochu rychlé tempo a střídání cviků, poloh apod. Maminek bylo asi 6. To je ok. Jen jak píšu, je to pro mě zbytečně z ruky.
Sháním něco v Úvalech, Říčanech, Újezdu, Klánovice, Běchovice, Květnice, Český Brod, Křenice, Škvorec, Mukařov apod. Víte o něčem co je pro miminka 6 měsíců? Všude je to pro starší děti. Jedná se mi o cvičení na míči, říkanky popř. masáž. Poraďte..Pokud znáte i dobré dětské/mateřské centrum ve vyjmenovaných obcích, kde se dá najít kamarádka a děti si mohou pohrát, tak sem s nimi :dance:
díky

v Říčanech je Svět dětí na dlani, bohužel jak začnou tepla, tak je tam nedýchatelno, nefunguje tam klimatizace, větrání nulové, skleněný strop :-( Přestali jsme tam proto chodit. Myslím, že to už hraničí i s hygienickými požadavky..

• Citovat
  • Upravit
gk
570
15.5.13 18:32

Díky za rady k tomu světu na dlani-říčany
já jezdím do RC mum v Horních počernicích. Je to tam prima, dětí hodně 0-18měs. Je to klub od 9-12h, kde je organizované zpívání a říkanky kolem 9.45-10.15. Cena 40 kč/dopoledne na matku+1dítě. Což jde.

Jinak jsem byla v neposedovi-Újezd. n.l.-také rodinné centrum-bohužel se mi nelíbilo- kvůli mravencům, kteří tam lezli po zemi.

Ještě babice-Babický drak-také rodinné centrum-klub ve středu dopol.9-12h. Totéž program-zpívání, básničky. Prostředí moderní, cena 30 Kč. Chodí tam starší děti 2roky-4roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BublaND
22.5.13 19:19
@janiii píše:
Mate nekdo zkusenosti s tim cvicenim ve svete deti na dlani?

ano, super cvicitelka:) hrozne nas to bavilo, malej se tam strasne tesil ale uz tam nechodime. Nedalo se tam dychat. V zime to jeste jde, ale pak uz ne. Nejsou tam ani okna ani funkcni klima a i kdyz si na to maminy stezuji uz druhy rok, tak naprava zadna. Tak leda zacit plavat :-)) ale fakt skoda, ta cvicitelka je moc sikovna, vymysli super hry, pokazde jie, deti delaji pokroky…

• Citovat
  • Upravit
17521
10.10.13 01:13

A

Příspěvek upraven 15.11.14 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie