Založení herny?

76
23.12.12 12:08

Zalozeni herny?

Ahoj zeny :-)
Jdu si pro radu. Ráda bych založila u nás ve meste hernu pro deti. Napsala jsem na MěU, zatim se neozvali, tak pocitam, ze napisou az po Novem roce.. Zadna jina herna v okoli neni :-( Predstavu tak nejak mam, mistnosti by se snad taky nasli, ale jako prvni bych mela asi udelat anketu mezi lidma. Jen nevim, jak na to :-( Prosim poradte mi, jak byste si to naplanovali vy. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4157
23.12.12 12:18

Mě tak napadlo, naše město, má na fb stránky, je to něco jako bazárek maminek a zároveň je to i taková kecárna, tak jestli Vaše město nemá taky něco takového a tam bych se zeptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.12.12 12:26

Pokud u vas nic takoveho neni tak super napad. hlavne to chce dobre mirenou reklamu! internet, fb, letaky i do posiloven, u doktorky adt, kde se zdrzuji maminky s detma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.12.12 13:35

A jak to chceš financovat? Chceš nějakou komerčárnu, tzn provoz že ti pokreje vstupný, nebo spíš mateřské centrum, tzn sehnat sponzory?
A anketu proč? Chceš zjistit, kdy by chodlili nebo co by tam chtěli? Možná bych to otevřela na pár dnů v týdnu a pak se ptala těch příchozích co chtěj. Nebo okoukla co a jak funguje v podobných městech, lidi totož neví, co chtěj :mrgreen: do ankety si toho naporoučej a pak stejně nepřijdou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.12.12 15:26

Výsledek ankety ti můžu říct. Pokud bude herna bez vstupného, budeš tam mít nával a neustále budeš dokupovávt rozbité hračky… Pokud zvedeš vstupné, budeš za nnžranou kapitalistku, která by chtěla vydělávat na chudácích matkách, a přestanou ti tam lidi chodit. Je to na zvážení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.12.12 15:33

@lulje Trpce pravdivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.12.12 15:41

No me zas nevadi si priplatit vstupne, kde jdou neznicene hracky, cisto, mila obsluha, teplo a ne opak :think:…a lidi radi tvrdi jak nemaji prachy a kose v obchodech pretikaji.za me bych se drzela ceny u konkurence ve vedlejim meste a jinde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.12.12 18:09

Zvažuji to samé zřídit po rodičovské dovolené, jen si nejsem jistá jak je to s hygienickými normami či po právní stránce. Ale za sebe říkám, že si raději připlatím, jen pokud vím, že tam bude čisto a nebudu se bát malou pustit ke každé druhé hračce. Z tohoto důvodu jsem opustila už 2 centra. V jednom byla špína a v druhém dávali kávu nad dti, takže jsem čekala kdo se kdy opaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
23.12.12 18:16

Ahoj, moc ti neporadím, ale-chtěla bych se časem taky na něco takového vrhnout, jen envím co a jak. budu ráda kdybys dala vědět jak to dopadlo a kdyžtak poradila jak na to. děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 18:04

Áhoj holky,
chci se zeptat, povedlo se vám některé tu hernu otevřít?

• Citovat
  • Upravit
36556
13.1.14 18:26
@kolik píše:
No za me je pravda, ze nemam problem si zaplatit, kdyz je tam hezky a dobre hracky, nicmene kdyz je to spojeno (jako ze vetsinou je) s nejakou restauraci, tak potom nejsem zrovna nadsenej, kdyz tam necham petistovku utratu a jeste me zkasnou 30 Kc za dite, ze si tam muze hrat. Konkretne ted mluvim o Krouzky na Vltave, ktere jsou pomerne fajn, ale je to tam dost drahe a hracky taky nejsou zrovna vsechny funkcni. A kdyz tam jdeme s manzelkou s ditetem na obed a nechame tam ucet za pet stovek a pak mi nauctujou poplatek za dite, tak obcas zajdeme radsi jinam. Oni to tam maji napsane, takze nedelaji nic spatne, ale pro me je to spatne zkousnutelne, v tomto pripade. Asi bych za sebe zavedl nejake pravidlo typu: Pri utrate nad X penez se poplatek za dite neplati…

Neteř chodí do kavárny, kde byl původně dětský koutek zadarmo, ale znáte to, maminky si z toho udělaly „hřiště“, cucaly jedno kafe, děcku donesli hamánka a jenom zabíraly stoly. Tak majitel zavedl pravidlo, že koutek při útratě pod sto korun zadarmo, jinak se platí osmdesát korun jen za koutek a zákaz doneseného jídla. Teď nedávno jsem se s ním bavila a funguje mu to. (vím, že reaguju na starý příspěvek, ale měla jsem chuť se podělit o svá moudra) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.1.14 12:21

@Bábrdl tohle je fajn. I jako zákaznici mi to přijde fér :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.1.14 19:20

Nevidím nic špatného na tom vybírat poplatek za vstupné, naopak, předpokládám, že tam bude čisto, hračky v pořádku a nenarváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.1.14 13:42

Osobně si myslím, že se na tom dá slušně vydělávat, ale chce to nějakou vstupní investici. Maminky půjdou tam, kde je předpoklad, že se dítě zabaví delší dobu - takže nějaké herní konstrukce, skluzavky atd. Ono - ženské často pláčou, že nemají peníze, ale přinejmenším teď v zimě jsou herny narvané k prasknutí. Buď ty v obchoďácích, nebo takové ty velké v továrních halách. Když vidím to vstupné a i přesto se uživí, prostě do toho ty prachy mámy vrážejí, někam s děckem stejně musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.1.14 21:14
@kolik píše:
No obecne je to pravda. Nekam musi, ale vetsina jde presne do nejakych verejnych hernicek zdarma treba v nakupaku, nebo nekam do kavarny/cukrarny s koutkem a tam pak srkaj jedno kafe pul dne. Divil bych se, kdyby udelaly utratu vice nez stovku na navstevu. A kdyz jsou to ty vetsi herny treba Slonikov, kde se plati vstupne, tak to dle me tak max. pokryje opotrebeni hracek a vybaveni. S konzumaci je to stejne jako v nakupaku. Takze si nemyslim, ze se na tom da nejak extra vydelat. Nakonec ted tady v Praze dve velky herny zkrachovaly.

A kde v nakupaku je herna zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital