Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Dobrý den maminky,
požádala bych Vás o zpětnou vazbu na návrh vybudování nového většího obchodu pro maminky a děti v Plzni. Dle našeho průzkumu, v Plzni nabídka není kapacitně ani cenově dostačující a atraktivní.
Ve stručnosti koncept je plánován následovně - nabídka veškerého oblíbeného zboží a oblečení pro těhotné, následně pro novorozence, batole až po věk 12-13 let. Zároveň bychom chtěli otevřít možnost „bazárku“ pro ostatní maminky, aby jste nemuseli složitě obchodovat na internetu a absolvovat pochůzky na pošty a zpět. Což nás vede k myšlence, proč rovnou k obchodu nepřidat centrum pro maminky a děti, doplněné kavárničkou, kde děti nebudou překážkou, kde si budou moct bez obav hrát a kde si budeme moct předávat zkušenosti a navazovat nová přátelství.
Velice nás zajímá Váš názor, zda byste takovýto projekt v Plzni uvítaly.
Děkujeme a těšíme se na odpovědi. ![]()
Urcite bych uvitala a obcas s detmi zasla, detskych center neni nikdy dost ![]()
@Slunicko90 Já jsem teda z Dobřan, ale v Plzni mám kamarádek s prckama dost a tvému nápadu dávám ![]()
@Slunicko90 Obchod bych určitě uvítala, je to v Plzni bída a nějaké mateřské centrum zrovna vybírám a určitě by se něco většího ještě uživilo ![]()
Určitě tady v Plzni něco takového chybí. Sama jsem o tom přemýšlela, co s tím udělat. Ráda bych se na něčem takovém spolupodílela.