Jojo park Ostrava

143
24.1.13 20:42

Jojo park Ostrava

Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s kurzy pro děti v Jojo parku? Nebo všeobecně zkušenosti s touto hernou pro 2 leté dítě? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
24.1.13 20:59

Ahoj, chodila jsem s dcerou, vedla je Jana (dříve vedla kurzy v Semdikrásce ve Špalíčku).

Kurz v pohodě, ale oproti jiným malinko vyšší cena. Jediné co mi velmi vadilo, bylo, že v rámci kurzu nebylo volné vstupné do herničky - klidně na 15 minut po skončení cvičení. Pro děti to bylo velké lákadlo, když viděly kolem sebe plno
atrakcí. Takže jsi musela po cvičení zaplatit další peníze za vstup do Jojo parku nebo dítě s řevem odtáhnout.

Přešla jsem pak do Klubka (SVČ Gurtějevova ul.), které bylo úžasné. Vřele ho doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
24.1.13 22:01

@Bami my chodíme pouze do herničky, ale malý je tam moc spokojený. Je to pro něho něco nového a vždycky se tam perfektně vyřádí. Ale je to dost drahé, šetřím si to, když je venku fakt hnusně :).

@zuz1 to Klubko vypadá dobře, už to studuju na internetu. Máme to kousek a vůbec jsem netušila, že tam něco takového je..Co se tam vše dělalo? Tanečky, cvičení, zpívání a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.1.13 23:13

@Markéta2208 Jo, to Klubko vypada dobre, uz koukam na jejich rozpis. Jen je to na nas docela brzo rano, to bych s malym nedavala. My chodime do herny do Spalicku, ta je super, jen jsem uz chtela zacit chodit do nejakeho cviceni.
@zuz1 Diky za info a tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
25.1.13 11:37

@Bami my chodíme ještě na cvičení do Rodinky - http://www.centrum-rodinka.cz/, je to super, vede to doktorka, takže zodpoví i veškeré dotazy a vždy tam cvičíme, pak děti malují nebo tak a pak si hrají a my máme přednášku k nějakému tématu. Děti jsou rozděleny do skupinek podle věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.1.13 14:31

Ahojte, holky, nemáte někdo odkaz na to Klubíčko na té Gurtějevově? Potkala jsem jednu maminku, která šla zrovna z tama a byla nadšená. Tak bych to asi taky zkusila s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
25.1.13 15:01

@renule2
http://www.svczabreh.cz/index.php?…
Včera jsem to studovala, mají tam toho hodně, byla jsem překvapená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.3.19 12:38

Rodinné centrum v Porubě

Ahoj, zdravím maminky z Poruby, ale i jiných částí Ostravy. Jsem již maminka poněkud starší a nemám zkušenosti s rodinnými centry. Chtěla jsem poprosit o radu, jak se přihlásit do rodinného centra v Porubě? Nikdy jsem do takového zařízení nechodila. Mé 2 děti jsou už dospělé a dcerka má nyní 5 měsíců a za nedlouho jí bude 1/2 roku. Chodíme na rehabilitace k vůli zploštělé hlavičky a neschopnosti delší dobu pást koníčky a úplné neschopnosti se přetáčet ze zad na bříško, boky či zpět na záda. Chci se zeptat, zda i tak můžeme navštěvovat nějaké vhodné rodinné centrum a to nejlépe v Porubě? Chtěla bych , aby měla mimo cvičení a hraní si se mnou ještě jinou pohybovou aktivitu. Děkuji za rady. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí