Dětské centrum - společnice v podnikání Plzeň

64
25.7.18 10:35

Dětské centrum- společnice v podnikání Plzeň

Zdravím všechny,

už dlouho přemýšlím o projektu centra volnočasových aktivit/kroužků pro nejmenší děti, s nějakou tou přidanou hodnotou a drobným zázemím pro odpočinek maminek, v Plzni, příp. blízkém okolí dle konečného konceptu. Mám pajdu, pracovala jsem v soukromé MŠ a následně jsem v oboru péče o děti podnikala, ale v rámci pomoci v rodinách, bez provozovny. Teď jsem už skoro 2 roky na MD a ráda bych něco rozjela, v rámci seberealizace i budoucího pracovního uplatnění.

Hledám společnici/společnice (příp. společníky, samozřejmě ;)), které by měly chuť do toho se mnou jít- vyladit koncept, najít a dát dohromady prostory, dělit se o nájem, podělit si dny a vedení kroužků…

Pište sem nebo sz, pokud by to pro někoho bylo zajímavé ;) Předem moc díky! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
25.7.18 13:40

Ahoj, nemyslíš, ze je kroužku dost? Vzdyt ted otevreli aktivity centrum. Ale na Doubravce snad krom D klubu neni nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.7.18 14:17

@xsaleen No, jde o to, jaká by byla nabídka. Já bych se třeba ráda zabývala muzikoterapií a jiným konceptem hudební výchovy pro nejmenší, než je běžně představován + mám další vize. Jde o to, nabídnout něco navíc, pojmout to jinak… A dobrý tip ta Doubravka, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
25.7.18 14:24

@Tercy no tohle bych na uplný mimča asi nesměřovala… spíš předškoláky, a první stupen zs
jak je to v jiných částech města nemám uplně přehled. Já bydlím právě na Doiubravce, a za všim mimo zs a mš bychom museli dojíždět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.7.18 14:33

@xsaleen Ja mám představu děti 2-7 let, samozřejmě oddělené kurzy (třeba 2-3 roky, 4-5 let a predskolaci do 7 let; nebo jen dvě věkové skupiny… taky podle přihlášených samozřejmě). Obecně by to tam bylo dejme tomu do toho mladšího školního věku s tím, že další lektorky/lektoři by si konkrétní věkovou hranici do těch sedmi let- tzn. od kolika let, případně rozdělení do více věkových skupin… určovali každý sám, dle toho, co by nabízeli. Kroužků pro starší děti je všude plno- ve školách i mimo ně, sporty, atd… Ale kvalitní rozvoj a smyslupná zábava pro nejmenší podle mě trochu chybí, nebo ji spíš ještě lze úspěšně doplnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
25.7.18 14:40

@Tercy no já nevim, kluk chodí na zš první stupen a kroužky mají asi 4 na výběr… z toho třeba pc je katastrofa- jen paří hry
prostřední pujde do mš, a tam je taky kroužků jen pár a třeba plavání je tam nedostatkové zboží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.7.18 14:47

@xsaleen O prvním stupni bych ještě uvažovala. Jde o to, koho bych k sobě sehnala- měla bych představu dát se dohromady třeba se dvěma šikovnýma holkama (i chlapy bych brala, samozřejmě :D ), s kterýma bysme to rozjely jako partnerky, se stejným finančním podílem a se stejným právem vyladit koncept, abysme byly všechny spokojené a každá by si pak vedla sve kurzy :) Dejme tomu hudebka, něco pohybového, vytvarka, jazyky, logopedie hrou, dramatika… dá se vymyslet spousta zajímavého. Časem bychom mohly prostory ve volných časech pronajímat externím lektorům, aby byla nabídka širší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.7.18 14:54

@xsaleen Přidala bych menší zázemí pro maminky- s kávou, drobným občerstvením, prostě chvíli odechu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat