Dětské centrum - společnice v podnikání Plzeň
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské centrum- společnice v podnikání Plzeň
Zdravím všechny,
už dlouho přemýšlím o projektu centra volnočasových aktivit/kroužků pro nejmenší děti, s nějakou tou přidanou hodnotou a drobným zázemím pro odpočinek maminek, v Plzni, příp. blízkém okolí dle konečného konceptu. Mám pajdu, pracovala jsem v soukromé MŠ a následně jsem v oboru péče o děti podnikala, ale v rámci pomoci v rodinách, bez provozovny. Teď jsem už skoro 2 roky na MD a ráda bych něco rozjela, v rámci seberealizace i budoucího pracovního uplatnění.
Hledám společnici/společnice (příp. společníky, samozřejmě
, které by měly chuť do toho se mnou jít- vyladit koncept, najít a dát dohromady prostory, dělit se o nájem, podělit si dny a vedení kroužků…
Pište sem nebo sz, pokud by to pro někoho bylo zajímavé
Předem moc díky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, nemyslíš, ze je kroužku dost? Vzdyt ted otevreli aktivity centrum. Ale na Doubravce snad krom D klubu neni nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen No, jde o to, jaká by byla nabídka. Já bych se třeba ráda zabývala muzikoterapií a jiným konceptem hudební výchovy pro nejmenší, než je běžně představován + mám další vize. Jde o to, nabídnout něco navíc, pojmout to jinak… A dobrý tip ta Doubravka, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tercy no tohle bych na uplný mimča asi nesměřovala… spíš předškoláky, a první stupen zs
jak je to v jiných částech města nemám uplně přehled. Já bydlím právě na Doiubravce, a za všim mimo zs a mš bychom museli dojíždět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen Ja mám představu děti 2-7 let, samozřejmě oddělené kurzy (třeba 2-3 roky, 4-5 let a predskolaci do 7 let; nebo jen dvě věkové skupiny… taky podle přihlášených samozřejmě). Obecně by to tam bylo dejme tomu do toho mladšího školního věku s tím, že další lektorky/lektoři by si konkrétní věkovou hranici do těch sedmi let- tzn. od kolika let, případně rozdělení do více věkových skupin… určovali každý sám, dle toho, co by nabízeli. Kroužků pro starší děti je všude plno- ve školách i mimo ně, sporty, atd… Ale kvalitní rozvoj a smyslupná zábava pro nejmenší podle mě trochu chybí, nebo ji spíš ještě lze úspěšně doplnit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tercy no já nevim, kluk chodí na zš první stupen a kroužky mají asi 4 na výběr… z toho třeba pc je katastrofa- jen paří hry
prostřední pujde do mš, a tam je taky kroužků jen pár a třeba plavání je tam nedostatkové zboží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen O prvním stupni bych ještě uvažovala. Jde o to, koho bych k sobě sehnala- měla bych představu dát se dohromady třeba se dvěma šikovnýma holkama (i chlapy bych brala, samozřejmě
), s kterýma bysme to rozjely jako partnerky, se stejným finančním podílem a se stejným právem vyladit koncept, abysme byly všechny spokojené a každá by si pak vedla sve kurzy
Dejme tomu hudebka, něco pohybového, vytvarka, jazyky, logopedie hrou, dramatika… dá se vymyslet spousta zajímavého. Časem bychom mohly prostory ve volných časech pronajímat externím lektorům, aby byla nabídka širší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen Přidala bych menší zázemí pro maminky- s kávou, drobným občerstvením, prostě chvíli odechu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit