Dětské herny v Praze - chodíte?

Anonymní
19.9.14 10:52

Dětské herny v Praze - chodíte?

S přítelem chceme v Praze založit dětskou hernu typu Brum Bambule nebo Panda Kafe, proto bych se Vás chtěla zeptat jestli taková zařízení navštěvujete, jak často, co se vám líbí/nelíbí a jaké místo by pro Vás bylo nejideálnější.
Zatím jsou všechny herny spíš u okraje Prahy.
Průzkum je čistě pro moji soukromou potřebu a hlavně pro představu co a jak.
Omlouvám se za anonym, ale naše okolí o tom neví a zatím jím to říct nechceme.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
19.9.14 11:04

Dokud jsem byla na MD chodili jsme častěji, teď už tolik času není takže i naše návštěvnost se snížila. Přes léto do herny vůbec, na podzim x zima už ano. Za mě: je dobré mít dobrý, usměvavý personál. V jedné herně jsem narazila na protivnou babochlapku která pronášela něco o parchantech uřvanýchh (ano, mé dítě křičelo a vlítlo jim za bar ale hned jsem jí vyvedla). Pokud někde utrácím své peníze a že to opravdu stojí očekávám profi přístup a milé jednání, zvláště pokud se jedná o děti.
Ideální je, když se tam můžeme v klidu najíst já i dcera, pokud možno za rozumné peníze. Např. takový lvíček na černém mostě pro prcky jídlo fajn (defakto neochucené), pro dospělého nikoliv, o jejich přemrštěných cenách ani nemluvě.
Líbí se mi když je tam i někdy navíc program pro děti - klaun atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
19.9.14 11:05

V herně jsme byli jednou, když byla dcera asi 18ti měsíční. Líbilo se ji tam, ale raději trávíme cas venku a pokud je v obchodním centru prostor pro hraní si, necháme ji chvilku si pohrát. Ovsem to je zdarma a stejne dele jak pul hodiny-hodinu se nezdržíme. Myslim, ze takových center na Prahu neni málo a za nas je to pro zpestření tak 2× do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
19.9.14 11:12

My chodíme, ale ne moc. Dcera totiž vždycky vyvádí, protože je tam vystavených plno lákadel a já jí prostě nechci všechno koupit, takžě většinou odcházíme s brekem, protože si nechce hrát, ale spíš lézt po baru a vybírat si, takže já bych ocenila kdyby tyhle prkotiny nebyly tak na očích, aby tam bylo slušné jídlo, aspoň nějaká polévka a hlavně ne extrémně přemrštěné ceny. Jo a taky aby se neplatilo za rodiče to už jsem taky zažila :roll:

• Citovat
  • Upravit
1168
19.9.14 11:15

Když bylo malé okolo jednoho roku věku, chodili jsme často…teď se snažím, pokud to počasí jen trochu dovolí být venku na hřištích, aby byla na vzduchu. :lol: S podzimem ale mám v plánu zase trochu začít, až bude deštivo a tak…V centru chodíme do kulíškova a jinak u nás hafíkov…dál bych asi kvůli herně nejela… 8) Jinak já třeba u toho kulíškova ocenila, že je tam i hodně hraček přímo pro batolata, chodili jsme tam i v době, když se teprve stavěla, to nikde moc není…Častěji chodíme třeba do pekařství nebo cukráren, kde jsou hezké dětské koutky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
19.9.14 11:21

Byla jsem dvakrát v životě…další návštěvu už neplánuju..nevim čim se to liší od venkovního hřiště…a přijde mi, že když je teplo a hezký počasí tak snad tam ani nikdo nemůže trávit čas..podle mě se to nemůže uživit…ale třeba bych byla překvapená, každopádně držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
19.9.14 11:24

Tak já s dcerou chodim do herny dost často i přes léto a v zimě jsme tam častěji schazime se tam i s kamaradkama. Nejoblíbenější máme teda Hafikov v Butovicích, personál je tam prijemnej a ceny nejsou moc vysoký jak jinde. Maj i dětský meny a celkové i presnidavky když by bylo potřeba a i plinky. O víkendech tam maj různý akce, narozeninový oslavy a v letě hlídali dětí jako tábor. Takže za mě samy pozitiva a kdybych si měla vybrat tak někde na Praze 5, aby jsme to měli blízko. Ale zase klidné v centru by to nevadilo, kdyz by to nebylo zase pres celou Prahu. Taková Praha 1 by byla ideální je to v centru, takže by asi o zájem nebyla nouze a i cizinci by mohli chodit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
19.9.14 11:26

@Tuco to by se divila jak i v letě bylo narvano v jednom koutku co chodime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.14 11:29

Takže si myslíte, že je lepší v nějaké bytové zoně než blíž k centru?
Chtěla bych aby tam byla krytá i venkovní část a dráha pro kola nebo odrážedla i krytá.
Je to ale běh na dlouhou trať tak si chci předem zjistit o co je zájem.
Mě třeba vadilo, že tam kde jsme byli nebylo skoro žádné zázemí pro rodiče a o jídle ani nemluvím. Dělám doma přesnídávky z vlastního a polévky, takže bych to tam chtěla i nabízet. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.14 11:35

@Šmouli88 Je to moc hezká herna, akorát se mi moc nelíbí, že by měli platit i dospělí. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
8176
19.9.14 11:40

Me treba strasne vadilo v Krouzkach na Vltave, ze tam clovek nesmel dat diteti vlastni jidlo co si prinesl. Hlidali to jako ostrizi a kdyz jsme chteli dat vlastni, museli jsme si koupit tu jejich aby to jako bylo ok :evil: a to meli zrovna pouze jedinou prichut presnidavky a to hruskovou po ktere mel mladej vzdycky prujem. A to jsme jim tam udelali jen za nase jidlo a piti utratu petistovku, asi jim to bylo, pitomcum, malo :cert: To bylo naposledy co jsme tam byla. Ani vlastni krupku clovek nesmel diteti dat a ceny sileny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
19.9.14 11:41

To je hezký nápad, ale nevím zda se to celé finančně vyplatí :nevim: Chodíme tak 1× za měsíc do človíčkova v oc na Budějovické. Co oceńuji je nízká cena asi 70 kč neomezeně, záchod s přebalovákem, poměrně bohaté vybavení a kavárna. Asi od dvou let už si tam pobíhal sám a já jsem si mohla sednout a od stolku se jen koukat. Což bylo veliké +. Fajn je taky program sbírání bodíků - 10 na vstup zdarma. Co je - je předražená nabídka občerstvení, bohužel pro děti jen sladkosti a občas hrozně nepříjemné slečny obsluhující. Chápu že sehnat tam zaměstnance je asi boj no. Dali tam ted všude nápisy, že jídlo pro děti jen od nich - ale všichni na to stejně prdí, prostě si tam dám kafe a malému jabko a rohlík nevidím důvod proč do něj cpát sladkosti. S tou přípravou domácího nevím zda je podle norem možné - myslím že abys mohla něco prodávat co vyrábíš je třeba asi tak milion papírů od živnostáku až po speciální kuchyni.

Párkrát jsme šli i do Koala Cafe, ale 220 je prostě hrozně moc a špatné spojení. To spojení je asi nejdůležitější. Bud přímo na metru nebo prostě v dojezdu bezbarierově. Jinak dojde pár místních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
19.9.14 11:45

Jako dospěly by platit nemuseli, ale když to srovnam s jinyma tak já za obe na cely den dam 108,– ted teda zdrazily, ale mám v tom Kate nebo čaj zdarma. Navíc zkoušeli jsem i jiný a všude se platí 100,– a víc a nic v tom není. Zkoušela jsem tu novou na Andělu v obchodaku a to je sila. Ted nevím kolik je základní cena za hodinu jestli 130,– ale po 10 minutách se nacitaj další peníze. Tady za stovku mužem byt cely odpoledne. Já bych teda ocenila kdyby jste dělali dobrou kávu vice druhů a klidné nakej dortik k tomu, když ma člověk chuť. Co jediný mi vadí v Hafikove, že maj jen medovnik a na ten ne vždy ma člověk chuť. Jestli děláš presnidavky domácí, tak domácí strudl by byl fajn ;) já osobně bych asi nedělala nic extra velkého pokud to chceš dělat v rodinném stylu. S holkama jsme říkali, kdyby někdo otevřel jakou na sídlišti v novostavbě kde třeba u nás jsou hodné velký prostory na pronájem a kus trávníku před třeba s piskovistem, tak by to bylo fajn. On Hafikov je super, ale v zimě je to tam narvany jak je jeden z tech vetší a nic menšího tu neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.9.14 11:49

Chodíme v zimě, hlavně do Brumbambule. Zkoušeli jsme Lvíčka na čerňáku, ale vadí mi, že tam o dítku nemám takový přehled a přijde mi to špíš pro starší. Špatně se tam mezi židličkama vjíždělo s kočárem.
Jinak bych ocenila více hraček a ohraničeného prostoru pro menší děti. Čtyřletá si tam teď už lítá po celé herně sama, ale roční tam samotné nikam nepustím. Na tohle bylo super v Kotvě Kulíškov. Pro mimina super vyžití-ohraničený prostor, hromada hraček. Jen starší už se tam pak nudila.Ale nevím, rok jsme tam nebyli.
Vlastní jídlo a pití mít nemusím, pokud se tam dá vhodné koupit. V Brumbambuli kupuju dětem vodu v lahvi s pítkem, mají čerstvé kusové ovoce, nesolené křupky, pro mě kafe a zákusek. Minule měli i polévky- vývar…

• Citovat
  • Upravit
33005
19.9.14 12:16

Chodíme sice do herničky většinou jinde než v Praze, ale i v Praze už jsme byli.
Za mě:

• je dobré, aby se tam dalo nějak rozumně dostat i s kořárem a zaparkovat ho
  • přebalovací koutek a odpadkový koš (minule jsem si nesla z jedné pražské herničky pokaděnou plínu v batohu, protože obsluha mi ji tam nedovolila vyhodit, protože koše vybírají až večer a ono by jim to tam smrdělo :pocitac:

)

• oddělený prostor (s hračkami úměrně věku) i pro jen lezoucí děti
  • aby si tam člověk mohl koupit něco k snědku, kafčo a pokecat s kamarádkou (hernička s automatem na kafe mě tedy fakt v tomto směru nenadchla)
  • aby tam bylo pro dítě si s čím hrát, hračky fungovaly (běžně potkávám spoustu fiher price hejbátek s vybitými bateriemi :?, v jedné herně neměli pro kluky ani pořádný auto typu tatrovka nebo odražedla).
  • trochu mi přijde pošahané platit v hernách s hlídáním za mou osobu, za to, že si hlídám vlastní batole
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.