Permonium zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47103
18.9.14 23:49

Permonium zkušenost

Je to i pro mensi deti (3.5 roku)? Nebo vyhozene prachy? A mensi, 2.5 roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1812
19.9.14 03:22

My tam byli s většíma (9 a 12 let) a užili jsme si to parádně (i my dospělí). Pro takovéto prcky nevím nevím :nevim: Myslím, že pro ně jsou lepší jiné aktivity. Permonium bych nechala, až trochu povyrostou. Takhle asi spíš vyhodíte peníze a děti to bavit nebude. Ale možná je tam i něco pro menší, jen jsem se po tom nedívala. Klasická hra je ale opravdu spíš pro školáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
19.9.14 12:55

Mně právě přijde, že tam pro takto malé nic není. Ale kamarádka říkala, že její kamarádka tam byla s tříletým a prý super - a mně se to nějak nezdá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
19.9.14 14:57

Osobne mi to prijda jako lanove centrum ktere si hraje na neco co neni a struktura ceniku je tak divna ze jsem nepochopil kolik to vlastne stoji a co za to dostanu, a to je lepsi vzit deti na lodicky do macochy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
17.8.15 06:48

Prosim o aktualni zkušenosti s Permoniem;) konkrétně mi jde o dite mladsi 10 let (aby se mi nenudila, zatímco starsi bude na lanové draze)
Dik. H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
17.8.15 07:52

Určitě se nudit nebude, my jsme tam byli poprvé loni, to starší dceři bylo čerstvých sedm, už hrála tu interaktivní hru. Mladší děti, co byly s náma ještě jen tu pro malé, ale nenudil se nikdo. Letos jsme byli znovu, moc se nám tam líbí. Mladší bude mít tři, jen s ní bych tam nejela, ale starší je nadšená (ještě jsme měli s sebou o rok mladší dceru od sestřenice a té se taktéž moc líbilo). Takže ano, za nás naopak, lanové centrum ještě nic, kvůli tomu tam fakt nejezdíme, i když starší by šla hned, ale ještě nedosáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.8.15 09:01

My jsme byli s dětmi od první do sedmé třídy a všichni si tam našli svoje a zážitky super ;-) Hned po odjezdu se ptaly, kdy pojedeme znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
17.8.15 12:42

@jiji @jamafi
Dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
17.8.15 19:32

@jamafi taky už byl u nás vznesený požadavek :D. Musíme jet prý ještě 5×, abychom posbírali všechny permoníky na kostku (ta loňská nálepka se někam zapatrošila, tak máme jen jednu, letošní) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 21:47

Mám akutni dotaz. Máme zaplacené Permonium na zítra a jedno dítě má teplotu - asi angina. Dá se nějak vykomunikovat vraceni peněz?
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.