Permonium zkušenost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Permonium zkušenost
Je to i pro mensi deti (3.5 roku)? Nebo vyhozene prachy? A mensi, 2.5 roku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My tam byli s většíma (9 a 12 let) a užili jsme si to parádně (i my dospělí). Pro takovéto prcky nevím nevím
Myslím, že pro ně jsou lepší jiné aktivity. Permonium bych nechala, až trochu povyrostou. Takhle asi spíš vyhodíte peníze a děti to bavit nebude. Ale možná je tam i něco pro menší, jen jsem se po tom nedívala. Klasická hra je ale opravdu spíš pro školáky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně právě přijde, že tam pro takto malé nic není. Ale kamarádka říkala, že její kamarádka tam byla s tříletým a prý super - a mně se to nějak nezdá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobne mi to prijda jako lanove centrum ktere si hraje na neco co neni a struktura ceniku je tak divna ze jsem nepochopil kolik to vlastne stoji a co za to dostanu, a to je lepsi vzit deti na lodicky do macochy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim o aktualni zkušenosti s Permoniem;) konkrétně mi jde o dite mladsi 10 let (aby se mi nenudila, zatímco starsi bude na lanové draze)
Dik. H.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se nudit nebude, my jsme tam byli poprvé loni, to starší dceři bylo čerstvých sedm, už hrála tu interaktivní hru. Mladší děti, co byly s náma ještě jen tu pro malé, ale nenudil se nikdo. Letos jsme byli znovu, moc se nám tam líbí. Mladší bude mít tři, jen s ní bych tam nejela, ale starší je nadšená (ještě jsme měli s sebou o rok mladší dceru od sestřenice a té se taktéž moc líbilo). Takže ano, za nás naopak, lanové centrum ještě nic, kvůli tomu tam fakt nejezdíme, i když starší by šla hned, ale ještě nedosáhne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme byli s dětmi od první do sedmé třídy a všichni si tam našli svoje a zážitky super
Hned po odjezdu se ptaly, kdy pojedeme znovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jamafi taky už byl u nás vznesený požadavek
. Musíme jet prý ještě 5×, abychom posbírali všechny permoníky na kostku (ta loňská nálepka se někam zapatrošila, tak máme jen jednu, letošní) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám akutni dotaz. Máme zaplacené Permonium na zítra a jedno dítě má teplotu - asi angina. Dá se nějak vykomunikovat vraceni peněz?
Dekuji
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.