Restaurace, kde vítají psy - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Restaurace, kde vítají psy - Brno
Ahojte, vy, co máte také doma čtyřnohého mazlíčka, tak kam vás s ním v Brně pustí do restaurace, popřípadě poskytnou i nějaký malý komfort v podobě vody pro pejska? Mám doma krysaříka a poslední dobou se stále více setkávám s tím, že ikdyž lidé říkají, že to není pes, tak nás nechtějí nikam pustit, protože mám v ruce psa… poradíte nějaké ozkoušené místa, kde se dobře najíme a uvítají nás? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
http://www.restauracelegenda.cz/
V téhle jsem psy uvnitř viděla několikrát, ale už jsem tam nebyla rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám dva chrty a ještě se mi nikde po ČR nestalo, že by mě do restaurace nepustili… V Brně bčas chodíme do Colosea ve Velkém špalíčku a tam psi můžou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pes není pes? Neberte to ve zlém, ale úplně se mi vybavila hláška : Můj tata že nebyl můj tata? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zde je seznam restaurací, kam chodíváme (byli jsme tam dvakrát a vícekrát) s naším křížencem jezevčíka a border teriéra. Nikde nebyl problém, vodu taky dali ochotně buď sami od sebe nebo na požádání. Pes byl na vodítku, náhubek nechtěli nikdy:
Steakhouse K1 a U Badinů - Židenice
Avia
Monte Bú
kavárna Confita
Stopkova plzeňská pivnice
Pegas
Restaurant Na Piavě - Jundrov
Šelepka (Okolo je park, kam psi nesmí, ale pokud jen procházíte do restaurace, tak mohou. My jsme byli se psem uvnitř i na zahrádce a nikomu to nevadilo.)
Espanola
Pivní opice a Pivní stodola
Mamut
Dřevěná růže Železná růže
Zelená kočka (na Kounicově, ale v té v centru to asi bude stejné)
Park Lane Cafe
Kavárna Klafé (byli jsme jen na zahrádce, jak to je uvnitř nevím)
Al Capone pizzeria
Zlatá miska (číňani)
Pak ještě restaurace v Mariánském údolí, takový nějaký statek, ale nevím, jak se jmenuje. Tam jsme, taky byli jen na zahrádce, ale jsem si skoro jistá, že psi můžou i dovnitř.
Na víc už si asi nevzpomenu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaN26 opravdu, zastavují mě s tím, že buď uzavřená bedýnka a nesmí se o něm vědět a nebo ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BAZÁREK ANGIE opravdu, skoro každý, kdo ji vidí, tak říká, že to není pec, ale krysa a nebo jednohubka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai Děkuji moc za vyčerpávající seznam
ta restaurace v údolí je Eldorádo, tam nás taky pustili, tak to bylo fajn, mě šlo hlavně o ty, které jsou více v centru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atlanticka píše:
@BAZÁREK ANGIE opravdu, skoro každý, kdo ji vidí, tak říká, že to není pec, ale krysa a nebo jednohubka
PEC je ještě lepší
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atlanticka Tak já jsem Eldorádo nemyslela. Ale našla jsem to, jmenuje se Kadlcův mlýn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atlanticka Upřímně proti těmhle malým plemenům nic nemá, ale my jim s přítelem říkáme veverky a naši psi je v případě, že tihle trpaslíci vyjíždění po nich nebo po nás, s oblibou loví takže pokud vidíme krysaříka, yorkšíra nebo čivavu tak už chytám moje psy, kteří jsou jinak naprosto nekonfliktní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaN26 A jaký smysl má tvé sdělení pro tuto diskuzi? Já se taky musím smát, když vidím, jak jsou majitelé rotvíků, bulíků, stafordů nebo ridgebacků vláčeni svými pejsky po parku nebo jak jim nedovolí přičuchnout k jinému psu ani na sto metrů, aby jim náhodou něco neprovedli. Ale o tom se tady nikdo nebaví, zakladatelka se ptala na restaurace, kam můžou jít se psem.
(Všechna výše zmíněná plemena mám ráda tak jako yorky, čivavy, podvraťáky a všechny ostatní psy. Naše fenka miluje rotvíky, takže většinou musím ujišťovat jejich majitele, že neztropím hysterickou scénu, když dovolí jejich psovi přiblížit se, očuchat se, pohrát si.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai Aha, něco mi to říká, to je kousek od Eldoráda a nebo vzadu u posledního rybníku?
@LenkaN26 A sakra, kudy chodíte, abychom se těm místům raději vyhli?
ne, naše je sice hrdinka, ale díky tomu, že je od malinka často v kontaktu s velýma psala (tchýně má 2 tibetské dogy), tak je na velké psy zvyklá a štěká hystericky jen pokud jdeme někam za tmy, asi jak nevidí tak ostře, tak člověk nebo pes, ta se může zblíznit, jak nás hlídá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně, jak napsala Hoa Mai, byla bych raději v této diskuzi pokračovala v tipech na restaurace po Brně, na povídání o pejscích můžeme založit jinou diskuzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.