Restaurace, kde vítají psy - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4918
16.9.14 15:02

@atlanticka
Jj, s pecí by to bylo do restaurace těžší :lol:.
Nominujte E. mimino jako nejlepší zájmový web:
 http://kristalova.lupa.cz/hlasovani/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.9.14 15:18

@atlanticka Jj, je to tam někde vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
16.9.14 16:47

@atlanticka My už pár let bydlíme mimo Brno a psy tahám spíš ven do přírody, hodně na túry, ale nechají se odvolat takže klid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
16.9.14 16:49

@Hoa Mai Byla to reakce na to jak lidé na jejího psa reagují a nějak nechápu, že jsi můj „nesmyslný a nic nevypovídající“ příspěvek musela přebít stejně nesmysluplným dvakrát delším… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.9.14 12:35

@LenkaN26 no to my taky chodíme do lesa, ten máme kousek za barákem :) ale prostě jsem si ji od malinka naučili, že chodí všude s námi, takže i když jdeme posedět, tak ji beru s sebou :)

Dotaz pro všechny, restaurace Lloyds, tam psi mohou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
17.9.14 14:15

@atlanticka Já je taky tahám skoro všude. Navíc ten náš přerostlý italák skáče všem na klín, hlavně ženským a oba všude somrují jídlo. Vzhledem k tomu, že jsou hubení tak jsou i úspěšní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.9.14 17:52

@LenkaN26 :D nedáváš jim najíst? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
17.9.14 18:18

@atlanticka Jasně, že ne :-D. Problém je v tom, že ten větší je naprosto nevykrmitelný. Mají pořád plnou misku granulí k tomu vývary, maso, kosti, co ukradou a vy somrují a stejně je děsivě hubený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.9.14 13:47

@LenkaN26 Ta naše malá je taky taková hubenější, ale ona ikdyž se přejí masa, tak pak je schopná den nejíst, ikdyž může, takže my taky aj kdybychom vykrmit chtěli, tak nemám šanci :D

Jen tak mimochodem, včera jsme byli na večeři v té restauraci v Kr. Poli - Lloyds a pohoda, obsluha se nad naší malou rozplývala a chtěli jí dát i něco dobrého :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
18.9.14 14:03

Tak to je super, já už teď psy pokud jdeme s chlapem sami na večeři nechávám doma. Jinak chodíme všude i s dětma a ty jsou myslím horší než psi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
19.9.14 18:03

@LenkaN26 no tak to rozhodně :D mám malou neteř a to je taky síla :D to my bereme malou sebou skoro všude, je to miláček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.